• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Desteğinize ihtiyacım var . Cinsiyet hakkında !

Hayır rotayı çevirmedim.ben eşime üzüldüğüm için canım birşey yapmak istemedi dedim.bence tamamen onunla alakalı.bence beni bu kadar eleştirirken benide anlayın.konular tamamen farklı olup olmaması değil.allah olmayan herkese nasip etsinn..

eşinize neden üzülüyorsunuz ?
sağlıklı bir evladı daha oluyor diye üzülünür mü ?
kızda evlat değilmi ? kızı olanlara ceza filan mı veriliyor ?
ya ben gibi hiç evlat veremeseydiniz o zaman ne yapardınız ?
çocuğumuzun olmamasının sebebi benim tüplerim kapalı yumurtalarım az
yani halk diliyle suç bende ...
benim yüzümden eşimde benimle beraber 7 senedir evlat hasreti çekiyor
ama şakasına bile olsa bana bir kelime laf etmedi
bence bu kadar tepkiden sonra yok eşim için filan diye çevirmeyin boşuna ....

biz dört kızkardeşiz

babamın ağzından bir kere bile ''keşke oğlum olsaydı'' cümlesini

duymadım.annemde duymamış.tabi o zamanlar çevre baskısı varmış

ama babam hep hayırlısı demiş.

bence çocuğunuz sağlıklı olsun diye dua edin.önemli olan bu.

Canım,Allah sanada banada ve bizim gibi evlat sahibi olamayan tüm arkadaşlarımıza da bu duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah.

amin.. cnm seni görüyorum sık sık buralarda.. umarım en kısa zamanda sağlıkla alırsın bebeğini kucağına...
tedavi falan denediniz mi? Allahtan umudu kesmeyin...
inş bi bebeğiniz olur

amin.. cnm seni görüyorum sık sık buralarda.. umarım en kısa zamanda sağlıkla alırsın bebeğini kucağına...
tedavi falan denediniz mi? Allahtan umudu kesmeyin...
inş bi bebeğiniz olur

Ekim gibi başlayacağız,bakalım hayırlısı..inşallah canım.

Hayır rotayı çevirmedim.ben eşime üzüldüğüm için canım birşey yapmak istemedi dedim.bence tamamen onunla alakalı.bence beni bu kadar eleştirirken benide anlayın.konular tamamen farklı olup olmaması değil.allah olmayan herkese nasip etsinn..
konu olup olmaması değil farkındayım zaten kolay elde edilen bişeyin kıymetinin bilinmemesi cinsiyet beğenilmemesi. her zaman rabbimden hayırlı ve sağlıklı evlat dileyin inanın gerisi boş.

Canım,Allah sanada banada ve bizim gibi evlat sahibi olamayan tüm arkadaşlarımıza da bu duyguyu tatmayı nasip etsin inşallah.
amin çok sağol zaten dua ederken de isteyen içi bu dertle yanan herkese dua ederim zor bi imtihan çünkü....

eşinize neden üzülüyorsunuz ?
sağlıklı bir evladı daha oluyor diye üzülünür mü ?
kızda evlat değilmi ? kızı olanlara ceza filan mı veriliyor ?
ya ben gibi hiç evlat veremeseydiniz o zaman ne yapardınız ?
çocuğumuzun olmamasının sebebi benim tüplerim kapalı yumurtalarım az
yani halk diliyle suç bende ...
benim yüzümden eşimde benimle beraber 7 senedir evlat hasreti çekiyor
ama şakasına bile olsa bana bir kelime laf etmedi
bence bu kadar tepkiden sonra yok eşim için filan diye çevirmeyin boşuna ....
aynen öyle size katılıyorum. rota bi anda çevrildi insanların tek sorunu şükretmeyi bilmemek bence

bu devirde hala bebeğin cinsiyeti için üzülünür mu?
kusura bakmayın sizi de anlıyorum üzerinize gelmişler ama lütfen çok düşünmeyin bu konuyu.
burda bebeklerinin olmasını bekleyen arkadaşların yorumlarına sık sık denk geliyorum Allah onlara en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.konuya hassasiyet göstermeleri de çok normal.

erkek takıntısı olanlardan nefret ediyorum!ben 6 senede tüp bebkle kavuştum meleğime daha doğrusu hamileyim inşallah kavuşucam ve bir aksilik olacak bebeğime birşey olacak diye çok korkuyorum..bebeğim kız! ve ben hep sağlıklı olsun dedim asla kızım oğlum olsun demedim.ne istiyorsun diyenlere de o ne biçim laf sağlıklı olsun çok şükür ki rabbim 6 sene de verdi nasip etti hala yıllarca bekleyip çocuğu olmayanlar var dedim sen hiç tüp bebek topiğine yada azospermliler topiğine girmedin sanırım bi gir de gör tek bir sperm için yıllarca doktor doktor gezen var onlardan biride benim..tek bir sperm için yıllarca uğraştık eğer sizde bizim gibi zor bulsaydınız aklınızdan bile geçirmezdiniz bu cinsiyet konusunu.evet sizin gibiler hala var çevremde de hatta çok yakınlarımda da var ve olmayada devam edecek insanlar başlarından geçmeden bilmiyolar hamile kalmanın mucizesini.:47:

normalde çok sivri dilli yazmam başlıklara yine la havle diyeyim

neye üzüldünüz?

doktorunuz çocuk maalesef özürlü mü dedi
sinir sistemi mi gelişmemiş
kalbinde delik mi varmış
yoksa parmak sayısı 5'ten fazla mı?
millet bunlarla uğraşıyor biliyor musunuz?
kucaklarına sağlıklı yavru alanlar hüngür hüngür ağlıyor mutluluktan
öyle kadınlar var ki yıllarca hasretle bekleyip çift çizgiyi görememenin hayalkırıklıklarını bir daha ki ayın umuduyla yıkıyorlar

yazık yahu
mevlam bir melek nasip etmiş ne güzel. evlat evlattır kızı erkeği var mı?
hani siz kızmış diye şok olmuşsunuz ya ben de böyle bir şeyi okuyunca şok oldum.

Back
X