• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Desteğinize ihtiyacım var . Cinsiyet hakkında !

Gercekten anlamak guc..

Ancak madem boyle bir şey yasadiniz esinize bana bir erkek evlst veremedin diye asil sizin soylenmeniz gerekir.
Cinsiyeti belirleyen kendisi:1:

Trajikomik ya.

gün gelir istemediğiniz kızın eline kalırsınız
erkekten görmediğiniz hayrı ondan görürsünüz
ayrıca sapa sağlam çocuk için şükretmeniz gerekir
kusura bakmayın ama sizi teselli edecek bişey yazamam
ortada teselli edilecek bir durum yok

Kirilmak istemiyorum ki ben .sadece konuyu acip icimi dokmek istedim.tabi benim icin saglik onemli.soylediginiz gibi esimin solediklerine taktim.doktordan cikinca erkek deseydi kim bilir ne kadar sevincekti. Bizde bi burukluk oldu.sus pus tebrik bile etmedi.canim hicbirsey yapmak istemedi benide anlayin nolur .yargilamadan once hamile oldugumu dusunun.

yargılamıyoruz kendine gelmen için biraz sert de olsa doğruları yazıyoruz..sende çocuğum yine kızmış gecelerce ağladım falan diye konu açarken hiç çocuğu olmayan bunun için yıllardır gözyaşı döken ya da bebeğini kaybeden ya da bebeği karnında ama sağlık sorunları olan insanları biraz düşün olur mu?

hayatta çok daha zor şeyler var inan ve eşinde öyle büyük davranmasın.

Ahhhhh ahhhh!!!! Çocuğumuz olmuyor:50: ve bu konuyu okuyunca içim cızz etti...keşke böyle bi konu açmasaydınız...hamile olduğunuz için daha fazla bişey yazıp sizi üzmek istemem..Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Merhaba arkadaşlar yazacak derdimi anlatacak sizler varsınız.Bir kızım var 4 yaşında.2.ye 15 haftalık hamileyim dün doktor &80 kız dedi çok uğraştı görmek için.Ama nedense biz hep erkek hissediyorduk.Belirtiler her şey onu gösteriyordu . Şok yaşamadım değil.aklıma gelince ağlıyorum . iştahım kesildi. ezanlara kadar uyuyamıyorum hep dua ediyorum .Allahım bana yardım et.Sanki yanılma payı olsun istiyorum.başka bir doktorada gitmeyi düşünüyorum.Bana kızıcaksınız biliyorum ne güzel sağlıklı bir kız olcak ama çok umutla öyle hissedince.Ailem annem babam en güzeli kız evlat hayır onlarda var diyorlar. kızıma haksızlık yapıyorum.:(( ama içim acıyor sanki.aslında kız cocuklarını çok severim.Kardeşim erkek hep kız kardeşim olsun isterdim.Sadece eşim isterdi erkek evladı olsun o yuzden bu kadar üzülüyorum eşimede üzülüyorum.Şakaylada karışık olsa veremedin bana şehzade diyo değişcem seni diyo :((( 3.yaparız nolcak diyorum .Olmaz dıyor 2 tane yeter.Bir de herkese anlat. aa diyecekler 2.cidemi kız.evlat yanii.canlarım onlar benim. bana akıl verin dua edin lütfen.

Benimde babam 2.nin yani benimde kız olduğumu öğrenince önce biraz korkmuş yanlız kalırım 3 bayan arasında diye:1:Ama şimdi iyi ki 2 kızım var şükürler olsun diyo.Sizin açınızdan zaten bir sorun yok bence emin olun çok şanslısınız

Hepinize tşk ederim yerenler olmuş beni anlayanlarda .şok oldum derken o anlamda değil.Eşim anladı konuştuk.ben gerçekten şaka yapıyordum dedi. sarıldı öptü kokladı ikimizide.beni rahatlattınız .kötü şeyler söylemeyin lütfen.olmayan herkese versin allhım .

Ahhhhh ahhhh!!!! Çocuğumuz olmuyor:50: ve bu konuyu okuyunca içim cızz etti...keşke böyle bi konu açmasaydınız...hamile olduğunuz için daha fazla bişey yazıp sizi üzmek istemem..Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
bende aynı durumdayım bu konu beni çok incitti

Hepinize tşk ederim yerenler olmuş beni anlayanlarda .şok oldum derken o anlamda değil.Eşim anladı konuştuk.ben gerçekten şaka yapıyordum dedi. sarıldı öptü kokladı ikimizide.beni rahatlattınız .kötü şeyler söylemeyin lütfen.olmayan herkese versin allhım .
Amin inşallah ama gerçekten şükredin ve hep dua edin Allahım sağlıklısını, hayırlısını versin diye..
Annemin 3 oğlu var der ki şu 3 ü de kız olsaymış keşke :1:
Kız evlat hayırlı evlat derler o yüzden mutlu bile olmalısınız :34:

amin. ama resmen üzülmüşsünüz tepki aldığınız için şu an rotayı çevirdiniz açıkcası.
hani dr dan çıkınca çok kötü olmuşsunuz canınız bişey istememiş ya dr bana çocuğum olmama ihtimalini söylediğinde canım çok yandı (halen de yanıyor) o kadar kötü olmamışsınızdır heralde. ne diyelim umarım karınınızdaki bebeğin değerinin farkındasınızdır. ya da vah tüh yapmaya devam edin içinizden.....

Hepinizden kızanlardanda Allah razı olsun beni kendime getirdiniz . Şükürler olsun Rabbim den kendime gelmem içini konuyu açmam gerekiyormuş./B]

biz de 1 erkek 4 kiz olmak uzere 5 kardesiz. Babam 4.kiz dogdugunda hastaneye gitmemis bile uzuntuden annemin kanamasi baslamis zor olmus toparlanmasi..cevre baskisi olmasa eminim boyle dusunmezdin,uzme kendini tabi ki dogal hakkin hem oglan hem kiz annesi olmak istemen ama Allah'a sukret olmayanlari da dusun

Çok sevindim arkadaşım..Aminnnnn,inşallah ben ve benim gibi çocuk sahibi olamayanlara nasip etsin Rabbim..Allah'ım sıkıntısız ve rahat bi hamilelik geçirmenizi,sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin.

amin. ama resmen üzülmüşsünüz tepki aldığınız için şu an rotayı çevirdiniz açıkcası.
hani dr dan çıkınca çok kötü olmuşsunuz canınız bişey istememiş ya dr bana çocuğum olmama ihtimalini söylediğinde canım çok yandı (halen de yanıyor) o kadar kötü olmamışsınızdır heralde. ne diyelim umarım karınınızdaki bebeğin değerinin farkındasınızdır. ya da vah tüh yapmaya devam edin içinizden.....

Hayır rotayı çevirmedim.ben eşime üzüldüğüm için canım birşey yapmak istemedi dedim.bence tamamen onunla alakalı.bence beni bu kadar eleştirirken benide anlayın.konular tamamen farklı olup olmaması değil.allah olmayan herkese nasip etsinn..

Kirilmak istemiyorum ki ben .sadece konuyu acip icimi dokmek istedim.tabi benim icin saglik onemli.soylediginiz gibi esimin solediklerine taktim.doktordan cikinca erkek deseydi kim bilir ne kadar sevincekti. Bizde bi burukluk oldu.sus pus tebrik bile etmedi.canim hicbirsey yapmak istemedi benide anlayin nolur .yargilamadan once hamile oldugumu dusunun.

doktorun kız demesinden daha acı ne var biliyormusunuz ?
sizin bebeğiniz olmuyor demesi daha acı ...
6 kere tüp bebek tedavisi denedim her seferinde bırak test heyecanını embriyolarım bile oluşmadı
7 senedir her ay görülen adetin burukluğunu bir düşünün
artık tedavi olmaktan bile korkuyorum çünkü her seferinde dahada yıkılıyorum
ama evlat hasretinin ne demek olduğunu bilmediğiniz için anlayamazsınız ....
sizde cinsiyet için ağladığınızı yazmadan önce burdaki yüzlerce kadının yarasını deşermiyim diye düşünseydiniz keşke.....

doktorun kız demesinden daha acı ne var biliyormusunuz ?
sizin bebeğiniz olmuyor demesi daha acı ...
6 kere tüp bebek tedavisi denedim her seferinde bırak test heyecanını embriyolarım bile oluşmadı
7 senedir her ay görülen adetin burukluğunu bir düşünün
artık tedavi olmaktan bile korkuyorum çünkü her seferinde dahada yıkılıyorum
ama evlat hasretinin ne demek olduğunu bilmediğiniz için anlayamazsınız ....
sizde cinsiyet için ağladığınızı yazmadan önce burdaki yüzlerce kadının yarasını deşermiyim diye düşünseydiniz keşke.....

İnanın hiç aklıma gelmedi.çok çok içten özür diliyorum herkesten tek tek.Şimdi daha içim bi burkuldu nasıl bir konu açtım diye ama kötü bir niyetim yoktu.

Ayrıca kız bebek doğuracağı için sabahlara kadar ağlamanın hamilelik psikolojisi ile zerre alakası yok.:ssz:

Back
X