desteğinize ihtiyacım var saçmasapan bir boşanma yolculuğundayım:(

slm arkadaşim cok kotu şeyler yaşamışsın bende1 yıllık evliyim her evlilikte sorunlar oluyo ama sizinkide degişikmiş bak diyosunki memleket degişti yanlız kaldım acaba birazda sen ustune gitmiş olabilirmisin eşin yanaşmıyorsa sen yanına git ve yuzyuze konuş gurur yapma boşanmak kolay degil mucadele edin hemen bitirmeyin etrafın dolduruşuna geliyo olabilir yuzyuze konuşursan seni gorunce kararı degişebilir altın para hepsi geri gelir ama olmadık sebeple bitirmeyin evliliginizi benim tavsiyem aranızda buyuk aşılmıcak sorun yok..

boşandık arkadaşım biz tam okumamışın sen sanırım.o sölediğin tüm yolları denemeye çalıştım ben yüz yüze bile görüşmedi benimle istemedi...yanına da gitmek istedim...hiçbirini istemedi ve boşandık ben yediğim kazığı biliyorum...dolduruşa zaten geldi...o dediklerinin hepsi yaşandı...o beni silmiş bitirmiş arkadaşım...

kanunlara göre takılan kadına aittir, avukatın da bunu söyler zaten sana, sakın altınlarını verme, verdiğin varsa da hesap et avukatına söyle geri alsın.
Başka birisinden etkilenmiş olabilir mi aceba?

:)vermedim de arkadaşım...başka biri olabilir artık her şeyi bekliyorum ondan zaman göstercek...zaten birkısmını düğünden sonra bozmuştuk...5 bileziğin ardına düşmüştü arkadaşım onu vermedim ben...

Kendinle gurur duymalısın. Başın dik, ara ara ağlama sinir krizi nöbetlerin olabilir. Ama inan bana bak bunu çok yürekten söylüyorum unutacaksın sadece zaman arkadaşım.

allah razı olsun arkadaşım...çok saol...aileme yakışır şekilde boşandım ne kötü laf ettim ne seviyesizleştim...o ise beni bitirmek için türlü bahaneler üretirken ben kurtuldum diyebiliyorum....arkadaşım ilk attığı kendine osurmayan çok afedersiniz tuvalet terliğini ıslatmayan horlamyan diye 30 maaddelik sudan bahaneler üretmişti.nedense de bu maddelere duydugu rahatsızlık 2 günde atanınca ortaya çıktı:)arkadan arkadaşından asıl sebebin yanıma gelmek istemeyişi oldunu öğrendim:)

allah razı olsun arkadaşım...çok saol...aileme yakışır şekilde boşandım ne kötü laf ettim ne seviyesizleştim...o ise beni bitirmek için türlü bahaneler üretirken ben kurtuldum diyebiliyorum....arkadaşım ilk attığı kendine osurmayan çok afedersiniz tuvalet terliğini ıslatmayan horlamyan diye 30 maaddelik sudan bahaneler üretmişti.nedense de bu maddelere duydugu rahatsızlık 2 günde atanınca ortaya çıktı:)arkadan arkadaşından asıl sebebin yanıma gelmek istemeyişi oldunu öğrendim:)

Görüyorsun işte, ne diyeyim. Kalbini boşuna yorma zaten hayat boyu yorulacak, bari bunun için yorma. Bencil ol ve sadece kendini düşün.

boşandık arkadaşım biz tam okumamışın sen sanırım.o sölediğin tüm yolları denemeye çalıştım ben yüz yüze bile görüşmedi benimle istemedi...yanına da gitmek istedim...hiçbirini istemedi ve boşandık ben yediğim kazığı biliyorum...dolduruşa zaten geldi...o dediklerinin hepsi yaşandı...o beni silmiş bitirmiş arkadaşım...

arkadaşım tercihi yaptık evi taşıdık daha bi üzerine gitmeye zaman bile kalmadı...

yeniden merhaba arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum...aynı başlıktan yazayım ki hatırlansın dedim.malumunuz boşandım bitti.ve eski kocam olacak adam iftiralara başladı.hırsızlık olayını ben uydurmuşum altınları kaçırmak için eski bilgisayarım onda kalmıştı içindeki her şeyi çıkartacakmış güya ki bu da suç...bunların hepsi tamam da kaçırmak için neden planlayayım o zaman hepsi çalındı derdim...çok komik bir para için çirkefleşiyor aylar sonra attığı mailler üzerine dayanamadım ve aradım telefonda hala aynı aynı uslup hala şehir mevzuları hala çirkeflik...tehditvari konuşmalar suçalamalar gerçek amacın ne dedim evliyken kredi çekmiş yarısını ödücekmişim boşanmışız bitmiş anlaşmalı daha ne ben onda bir şey istemedm üzerine görüyo musunuz yaptığını...yok aday memurmuşum iyi düşüncekmişim allahım sen büyüksün arkamı dönüp gittim kızlar ne saygısızca laf ettim artık ayrılıyoruz ağzını bozmaya değmez dedim kendimi zerre düşünüyorsam ailemi etrafımı düşünüyorum sadece o nedenle aradım.
tutanağın bile düzmece olduna inanan bir beyinle evlenmişim kendimi gerizekalı gibi hissediyorum.çok aptalmışım ben resmini gören herkes yanında baban gibi duran bu adam içinn mi üzülüp sinirleniosun diyorlar ama ben tipe bakmamıştım şu yaptıkları artık rabbime havale görsün duysun beni bitiremeyecek dava da açsa şkayet de etse alnım ak benim....

Ya ne karaktersiz biri bu adam.uc bes bin lira icin niye ugrasiyor ki senle.
Onda duran eski bilgisayarinda ne var ki seni rezil edecekmis.uygunsuz resim video vs mi nedir ki?

arkadaşım çok geçmiş olsun ben de aynı yoldayım boşanma arefesindeyim.. çocuk olmadan ayrıldığımız için kendimizi şanslı hissedip sıkıntılı günleri onlarla bıraktığımız için mutlu olacağız.. çok şükür ki ayaklarımızın üstünde durabiliyoruz, onlara muhtaç değiliz.. hayatın tadını çıkar .. karşına seni hak eden iyi niyetli biri çıkacaktır inşaallah..

aynen işte o kadar para içn uğraşıyor.lo blgisayar ondan önce de benimdi aklınca geçmiş ilişkilerimi geçmiş yazışmalarımı falan kastediyordur iftira atcak konu bulamadı aldatmışındır sn beni dedi bana.daha ne diyim dedim içimden yuh.video falan yoktu hatırlamıyorum ki ne oldunu ne olmadını öyle işte saolun arkadaşlar korkmuyorum daha çok iğreniyorum

Oncelikle cok cok gecmis olsun arkadasim.
Basindan boyle bir belayi, boyle kolay attigin icinde sukret.
Benzer seyleri bende yasadim ama hala evliyim.
Ne olacagi da bilinmiyor hala.
Neyse asil yazmak istedigim, elinden geleni ardina koymasin.
Nasil istiyorsa ugrassin seninle. Aday memursun, buna bu sacmaliklarla
hicbir zarar veremez.
Sen gonlunu ferah tut ve onune bak sdc.
Yeni bir hayata baslamissin, duzenine, isine, hayatina bak.

Tebrik ediyorum seni inanki, uzatmadan bitirdigin icin.
Ben beceremedim..

Oncelikle cok cok gecmis olsun arkadasim.
Basindan boyle bir belayi, boyle kolay attigin icinde sukret.
Benzer seyleri bende yasadim ama hala evliyim.
Ne olacagi da bilinmiyor hala.
Neyse asil yazmak istedigim, elinden geleni ardina koymasin.
Nasil istiyorsa ugrassin seninle. Aday memursun, buna bu sacmaliklarla
hicbir zarar veremez.
Sen gonlunu ferah tut ve onune bak sdc.
Yeni bir hayata baslamissin, duzenine, isine, hayatina bak.

Tebrik ediyorum seni inanki, uzatmadan bitirdigin icin.
Ben beceremedim..
saolasın arkadaşım senin hikayen de eminim zordur ancak bak unutma zararın neresinden dönen kardır

boşandın sen ondan zırnık istemedin adamı süründürmedin hala senle uğraşıyor bu adam gerçekten senin parmağını ona sürmeni bile hak etmemiş.

İyiki boşandın kurtuldun hiçbir şey yapamaz elinden geleni ardına koymasın sende bu esnada telefonunu mailini değiştir sana ulaşamasın kudursun iyice.

Rabbim sana yardım etsin en kısa zamanda melekleri bile kıskandıracak kadar mutlu olmanı dilerim ama hayat kendini bence suçlama herkesin başına gelebiliyor bugün seviyorlar yarın bir bakıyorsun hoppp nefret ediyorlar insanoğlu çiğ süt emmiş boşa dememişler benim başıma gelmez dememeli insan allah hepimizi iyi insanlara rast getirsin böyle sütü bozuklara değil.

eski sevgilimin olayına çok benziyor, nerdeyse birebir aynı.zamanında çok çektirmişti bana kendisi boşanır boşanmazda aradı zaten.olmuyor bu adamlar mutlu edemezler

yeniden merhaba arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum...aynı başlıktan yazayım ki hatırlansın dedim.malumunuz boşandım bitti.ve eski kocam olacak adam iftiralara başladı.hırsızlık olayını ben uydurmuşum altınları kaçırmak için eski bilgisayarım onda kalmıştı içindeki her şeyi çıkartacakmış güya ki bu da suç...bunların hepsi tamam da kaçırmak için neden planlayayım o zaman hepsi çalındı derdim...çok komik bir para için çirkefleşiyor aylar sonra attığı mailler üzerine dayanamadım ve aradım telefonda hala aynı aynı uslup hala şehir mevzuları hala çirkeflik...tehditvari konuşmalar suçalamalar gerçek amacın ne dedim evliyken kredi çekmiş yarısını ödücekmişim boşanmışız bitmiş anlaşmalı daha ne ben onda bir şey istemedm üzerine görüyo musunuz yaptığını...yok aday memurmuşum iyi düşüncekmişim allahım sen büyüksün arkamı dönüp gittim kızlar ne saygısızca laf ettim artık ayrılıyoruz ağzını bozmaya değmez dedim kendimi zerre düşünüyorsam ailemi etrafımı düşünüyorum sadece o nedenle aradım.
tutanağın bile düzmece olduna inanan bir beyinle evlenmişim kendimi gerizekalı gibi hissediyorum.çok aptalmışım ben resmini gören herkes yanında baban gibi duran bu adam içinn mi üzülüp sinirleniosun diyorlar ama ben tipe bakmamıştım şu yaptıkları artık rabbime havale görsün duysun beni bitiremeyecek dava da açsa şkayet de etse alnım ak benim....

Sorum çok saçma gelebilir ama lütfen kusura bakma. Bu adam nereli ailesi falan hangi şehirde? Bana çok benzer ve geçmişte kalan yaşanmışlıklarımı hatırlattı senin yaşadıkların. Ne zaman bu ve benzeri bir şey duysam hep aynı şehir çıkıyor...

cnm ben burdan şehri ilan etmek istemyorum sen kendi bahsettiğn şehri dersen o veye değil diyebilirim kusura bakmam arkadaşım ne kusuru...ben de sölediğiniz şehri merak ettim ama sölemesem daha sağlıklı:(

Back
X