• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

desteğinize ihtiyacım var saçmasapan bir boşanma yolculuğundayım:(

Rica Ederim Benimkisi Tahmindir Tabiki Kesin Birşey Diyemeyiz Ama Bundan Sonraki Hayatınızda Lütfen Daha Uyanık Olun

Rica Ederim Benimkisi Tahmindir Tabiki Kesin Birşey Diyemeyiz Ama Bundan Sonraki Hayatınızda Lütfen Daha Uyanık Olun

uyarınız için teşekkür ederim çok iyiniyetli olduğum için kimseyi kötü göremiyorum.uyanıklık mevzusunda zayıfım ama Allah çk şükür birşeylerden hep korudu.daha dikkatli olurum tabi.aklımın erdiği kadarıyla neleri kurtardığımı bilseniz kafamda psikoloji olarak...tabi herşeyi yazamıyoruz...ben hiç parada olmadım ama eşimin bana attığı manevi kazık ömür boyu çıkmaz yerinden sanıyor ama çıkacak değil mi günün birinde...

Tabiki Yaşadıklarınızın Acısı Kat Be Kat Çıkacak Mevlam Görüyor Herşeyi :38: Yaşadıklarınız Kolay Şeyler Değil Tabiki Ama Eden Bulacak Fazlasıyla Şüpheniz Olmasın

Tabiki Yaşadıklarınızın Acısı Kat Be Kat Çıkacak Mevlam Görüyor Herşeyi :38: Yaşadıklarınız Kolay Şeyler Değil Tabiki Ama Eden Bulacak Fazlasıyla Şüpheniz Olmasın

çok saolun çok teşşekkür ederim inanın ki Allaha havala etmezsem yaşayamam zaten.ama çok eminim yaşattıklarını misliyle yaşayacağına...kalbini yitiren insanları affeder mi mevlam...:37:sanmıyorum çok teşekkür ederim...

dua eden herkese çok teşekkür ederim bitti kızlar duruşa ve bugün itibariyle özgürüm yeniden...duruşmada eli ayagı titriyordu ben çok nettim bi de el sıkıştık ayrılırken görüşürüz dedi ben de hoşçakal dedim...hoşçakal git hayatımdan boş yere beni silen adam seni ben de böyle silerim işte:)

çok şükür yaa sevindim bitti gitti kurtuldunuz insan görünümlü o yaratıklardan :31::21::46:

çok teşekkür ederim kızlar ben de bir ara kötü olmadım değil ama onu gördüğümde kalbim ortadan değil çok yerinden çatlamış olduğu içindir ki galiba sadece giden emeğime üzüldüm ve üzülüyorum...ama kuş gibiydim iki aydır yaşadığım cendereyi bilseniz...kazanlar gibiymişim bitti...anladım ki gördüğümde beni hiç sevmemiş hiç hem de...belki de her şeyi tek taraflı bir yalan olarak yasadım...ölümüne bana sahip çıkar diye sanmamak gerektiğini bir kere daha öğrendim bir kere daha...bana oynadığı bu oyun onun ayağına dolansın istiyorum...

çok teşekkür ederim kızlar ben de bir ara kötü olmadım değil ama onu gördüğümde kalbim ortadan değil çok yerinden çatlamış olduğu içindir ki galiba sadece giden emeğime üzüldüm ve üzülüyorum...ama kuş gibiydim iki aydır yaşadığım cendereyi bilseniz...kazanlar gibiymişim bitti...anladım ki gördüğümde beni hiç sevmemiş hiç hem de...belki de her şeyi tek taraflı bir yalan olarak yasadım...ölümüne bana sahip çıkar diye sanmamak gerektiğini bir kere daha öğrendim bir kere daha...bana oynadığı bu oyun onun ayağına dolansın istiyorum...

oyun onun ayağına dolanır allah büyük.
ben de şu an berbat bi evlilikletyim boşanma arefesindeyim. hafifledim diyorsun ya peki gelecek kaygın oluyr mu?? naparım yapayalnız bi ömür geçirme ihtimalim de var gibi düşünceler geliyor mu aklına?
nasıl atlatıyorsun???
bir de anlaşmalı boşanmamı oldu? nasıl bu kadar kolay bitti? nafaka tazminat vs??

Ametist bitti mi? Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.Ne kadar net ve kısa olsa o kadar iyi.Bundan sonra güzel günler görmeni dilerim.Sana tavsiyem tel. bile açsa açma.Allahından bulsun ben inanıyorum ki bir eşi yarı yolda bırakmanın Allah katında bedeli büyüktür.Sen hayatına bak, zamanla yine güzel anılar biriktirirsin ve onunkileri hatırlamassın bile, her şey güzel olacak:34:

ben de şu an berbat bi evlilikletyim boşanma arefesindeyim. hafifledim diyorsun ya peki gelecek kaygın oluyr mu?? naparım yapayalnız bi ömür geçirme ihtimalim de var gibi düşünceler geliyor mu aklına?
nasıl atlatıyorsun???
bir de anlaşmalı boşanmamı oldu? nasıl bu kadar kolay bitti? nafaka tazminat vs??

sana da geçmiş olsun deriz inş o zaman.arkadaşım gelecek kaygısı kimde olmaz ki..hiçbir şey garanti değil bu hayatta...yalnız kalmaktan korkmadım...çünkü ben insanların hepsinin yalnız olduğunu ve yalnız öleceğini düşünüyorum....o nedenle sen de bunu düşün.Allah büyük arkadaşım bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar...ben buna inanarak aşmaya çalışıyorum.hafifledim en azından kendime kaldım..değmeyen bir adamla sürcene sürmesin...

Ametist bitti mi? Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.Ne kadar net ve kısa olsa o kadar iyi.Bundan sonra güzel günler görmeni dilerim.Sana tavsiyem tel. bile açsa açma.Allahından bulsun ben inanıyorum ki bir eşi yarı yolda bırakmanın Allah katında bedeli büyüktür.Sen hayatına bak, zamanla yine güzel anılar biriktirirsin ve onunkileri hatırlamassın bile, her şey güzel olacak:34:

çok saol cnm ya...bitti valla...evet en azından bitme aşamasında düzgün bitti...son anda gene tersledi ama onu görmüyorum bile...açmam kesinlikle aramaz bile belki o beni çoktan siilmiş ne vicdan ne merhamet ne yaptıysam artık işte bnden kötüsü yokmuş...Allah büüyük cnm...

nasıl atlatıyorsun???

hiç kimsenin yalnız kalmamak gibi bir garantisi yok ki

dua eden herkese çok teşekkür ederim bitti kızlar duruşa ve bugün itibariyle özgürüm yeniden...duruşmada eli ayagı titriyordu ben çok nettim bi de el sıkıştık ayrılırken görüşürüz dedi ben de hoşçakal dedim...hoşçakal git hayatımdan boş yere beni silen adam seni ben de böyle silerim işte:)

senin ex koca tam salak ailesinin lafıyla verdiği gazla senden boşandı duruşma salonunda da pişman olmuş salak' nereye görüşecem be senle bundan sonra sana sümüğümü sürmem' deseydin:))))) hayırlı olsun yeni başlangıçlar hep güzel olur....

kimsenin yalnız kalma gibi bir tecrübeyi benim kadar yaşamasın...kalabalık içinde yalnız olmayın da gerisi önemli değil...arkadaşlar boşanmak dünyanın sonu değil eşlerle doğmadık sonuçta..tabi güzel bişiy değil...ben de üzülmüyor muyum üzülüyorum ama geçecek biliyorum...o anlamda düşünürsek bu süreç daha kolay geçer...

senin ex koca tam salak ailesinin lafıyla verdiği gazla senden boşandı duruşma salonunda da pişman olmuş salak' nereye görüşecem be senle bundan sonra sana sümüğümü sürmem' deseydin:))))) hayırlı olsun yeni başlangıçlar hep güzel olur....

lafın gelişi dememiştir diyorum görüşürüz lafını ama sence de öyle mi arkadaşım:)

süpersin sen ya tam içimden geçeni söyledin:)

arar seni ama bence tamamen sil sakın konuşma hayatını allakbullak etmesine izin veerme

tamam vermeyeceğim arkadaşım belki aramaz bile hakkını helal et cümleleriyle bile vedalaşamadık ki...yüzüne baktığımda içimde nefret bile yoktu sadece acı vardı...beni unutmuş beni silmiş ben de uzak bir diyardan bakıyordum...ben senden harç parasını istemiyorum dedim bi de isteseydin dedi...koca karısına bakmak zorunda değil mi ya aldığını ettiğini yazmaktan çirkinleşmeden bitiremedik ki...yazık bişiy yapmasam karılık namına yanında uyuduğuma bile saymayan adam..kötü olmamı isteyen senelerdir mücadelesini verdiğim atamanın sevincini berbat etmeye çalışan bir adam...hayatımı allak bullak etmeye uğraşmış meğerse...bundan sonrasına izin vermeyeceğim....ne hayallerle gelmiştim buraya...şimdi ondan kalan kırıntıları temizlemeye çalışıyorum acımı özgür bıraktım...hiç eğilmedim onun önünde mahkemede...görüşürüz ama ahirette...

Back
X