desteğinize ihtiyacım var saçmasapan bir boşanma yolculuğundayım:(

anlayamadığın nokta nedir ben de onu anlayamadım arkadaşım...insanın duyguları zamanla coşar...evliliğim bitti bu bir.ikincisi kazık yemem.bunların birbirinden bağımsız canımı yaktı demek istedim.en yakın arkadaş kısmına gelince seçemiyor olabilirim ama hepsini değil kaldı k belirttim o arkadaşım daha yakın arkadaşlarım da vardı...burda arkadaşımla olanı biteni tümden dökmedim çünkü günahını alamam gözümle görmedim hissettmemiştim son olayları yazmadım çünkü ben gidenin ardından bende kalan enkaza bakarım enkazı kaldırdım üzgünüm dağ gibi durup boşandım arada tabi tökezlerim...doğr diyosn o arkadaşın notunu verdim zaten şimdi açıklamışımdır inş çok teşekkür ederim sana da

merhaba arkadaşlar konu kopmasın die burdan yazmaya devam ediyorum benim ex çağrı atmaya msj atmaya devam etti heryerden engelledim amacı ne bilmiyorum ama içip içip yapıyor gibi bunu sizlerin fikrini almak istedim beni huzursuz etmek için yapıyor değil mi

Ah o eşlerin ailesi varya bitiriyor yıkıyor herşeyi. Bırakmamışlardır eşini başka şehre. Eşin olacak adam da kendi bilir. Seninle evlenmiş yuva kurmuş ailesi sensin. Bende aynı şeyleri çok yaşıyorum. Eşim evlenmeden önce çok iyidi. Ama beni ayakta uyutmuş. Bambaşka bir insan oldu. Anasının da katkısı var boşanmamızda. Lütfen işine sarıl. Ne hali varsa görsün. Evet üzüleceğiz ama biz babalarımızı toprağa vermiş insanlarız. O acının yanında bu hiçbir şey. Babalarımız bizi 5 kuruş luk adamlar için Büyütmedi unutma

Yalnız, konu sekiz senelik

Kaç yıllık konulari nasıl bulup yorum yapıyorlar anlamıyorum ki konu sahibi bile en son 2014 te yazmis

Oh be kurtulmuşsun işte, yeni şehir yeni ev yeni düzen çocuk da yok... mis gibi yaşa hayatını

Parasinda degilim deyip durmuşunuz ama gayet parasindasiniz.

Bir yildır bezdirmişiniz adamı. Adam sizden kurtulduguna sevinmiş. Hazır çocuk da yok bence de kendini kurtarsın , baskasi ile evlenir yuva kurar hem. Siz de kendi hayatinizi kurun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…