nasıl istedi mehiri?mehiri önemsemediler ki benimkiler.öyle olsa bütün altınlar bende kalmalıydı.hem mesele sadece mehir meselesi değil.altınlar aslında kadınındır.erkeğe takılanlar verilebilirr.neyse bence paylaşın aranızda altınları.ya da hiç vermeyin.ben aday memurum iznim yok yoksa ordan açacaktı ben de gidemeyecektim ya da çok zor olacaktı mesafe uzak çünkü.iki aydır boşancam diyordu hırsızlık olayında beni gelmesi için uyduruyorsun diye suçladı hiç aramadı sormadı benim de canıma tak etti zaten bitirdiğine inandığım bişiyi uzatmya gerek yok dedim.insanca bitsin.dilekçeden sonra mehiri istedi size de geçmiş olsun off offf.kanayan yaaram bir kere kanasın bitsin dedim.
Hırsızın girdiğini biliyor ve altınları geri istiyor.
nasıl istedi mehiri?mehiri önemsemediler ki benimkiler.öyle olsa bütün altınlar bende kalmalıydı.hem mesele sadece mehir meselesi değil.altınlar aslında kadınındır.erkeğe takılanlar verilebilirr.neyse bence paylaşın aranızda altınları.ya da hiç vermeyin.
Boşanmak kolay değil.Allah yardımcınız olsun.
Ametist, umarım sonu hayırlı olur....Güçlü ol,
çok saolun..inanın ne boşanmalar var onun yanında benimki çok saçma ama güveni bitirdi.
çok teşekkür ederim.onunla aynı şehirde değiliz memleketime yakınım.bu kadar genç yaşta kısacık bir sürede boşaniyor olmak...kaderimde demek ki böyleymiş birdaha istesek de olamayız birdaha zaten nasıl yüzüme bakacak.haftayakadar uykularım yarım.tanıyamamışım demek ki diyorum.ailem ben iyi olayım ne dersen arkandayız diyorlar.babam öldü zaten annem bir kardeşim var hoş arkadaşlarımla sanki bu süreci daha iyi tartabiliyorum gibi.atlatabilecek miyim ölümden daha zor olamaz ama ne istedimi biliyorum en azından
evet ölümden zor olamaz.sen güçlü birine benziyorsun.genç yaşta ondan kurtulduğun için Allaha şükretmelisin.herkes ektiğini biçer bu hayatta.kaybetmiş gibi görünüyorsun ya şimdi belki de sen kazandın göreceksin.ama sabır...
Bir yerlerde okumuştum.Ayrılık acısı ölüm acısına denkmiş psikolojide.İkisinde de bir daha düzelemeyecek bir kayıp var.Doğrudur çok acıdır.Hani başlıkta saçmasapan yazmışsınız ya, yani sitemlisiniz, şaşkınsınız hala.Ve benzeri bir sürü duygu daha.Bu duyguların hepsi edilgen duygular.Bu şoku atlatın, eşinizin kötü biri olduğunu, maalesef yanlış bir eş seçtiğinizi kabul edin.Yaşadığınız durumla barışın.Bu edilgenlikten kurtulun ve aktif olan siz ve düşünceleriniz olsun.Ya arkadaş ben hata yapmışım bu adamla evlenmekle ve şimdi de kurtuluyorum. Benim için yeni bir hayat başlıyor.KEndimi sevildim diye kandırmayacağım belki de gerçek sevgiyi bulacağım, güvenilecek adam gibi insanlarla adam gibi bir hayat kuracağım diyin.İnanın buna.Eşiniz için yaptığınız onca fedarkarlık mı? Allah'a bırakın, o hesabını sorar.Ya birde sanki eşiniz şimdi arasa çok pişmanın barışalım yalvarırım dese bi düşüneyim diyecek gibisiniz ben öyle anlıyorum yazdıklarınızdaki kırılganlıktan.Yani köpek olsa ardınıza düşse böyle bi adamla sizi 3-5 günde silen bi içten pazarlıklıyla yola devam eder misiniz? İçinizdeki kapıları kapatın, güçlü olun lütfen.Ah bu insanlrda Allah korkusu da mı yok, resmen elleriyle sizi yerleştirmiş yeni hayatınıza her şeyi planlamış sözde vicdanını rahatlatmış.Ne günah, dürüst bile olamamış.Ne diyim arkadaşım belki de şanslısın, Allah'ın sevgili kulusun, korumuştur seni mutlaka daha beter durumlardan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?