Desteginize ihtiyacim var.

Tesekkur ederim yorumlsr icin. Izmir de yasiyorum burada bir hastaneye yakin bir yerde yiyecek icecek verilen bir as evi yaptiracagim. Ve kimsesiz cocuklar icin kiyafet yardimi ve bir huzurevi icin yardim yapacagim. As evi olayini halledince buradan resimlerini gonderecegim. Canim kuzumun adi yasasin huzur icinde uyusun. Tesekkurler herkese
Nakit olarak tavsiye etmem bazi uyaniklar cebine atabiliyor.. muhtaçlara gittiğini gözünüzle görün hem içiniz rahat eder

aç insanı doyurmak muhtaç kimseleri gözetmek iyi fikir imkanınız varsa zaman zaman yapabilirsiniz.
ancak su kuyusu açtırmak gibi ya da meyve fidanı bağışlamak gibi şeyler yaparsanız kuyunun suyundan, ağacın meyvesinden istifade edildikçe kardeşinizin sevap hanesine yazılacaktır naçizane fikrim bu yönde.
ne yaparsanız Allah şimdiden hayrınızı kabul etsin.

Su kuyusu, ağaç dikmek, bir çocuğun eğitimine katkıda bulunmak onun varlığını hissetmek arkasından dua edilmesi için en güzel hayırlar diye düşünüyorum.

Yazdığınız herseyi yapmaya çalışacağım. Keşke hayatta olsaydı tüm varlığı mi harcasaydim da olmadı. Artık sadece ihtiyacı olanlara onun adına ulaşacağım. Hayvanlara insanlara çocuklara yardım edeceğim. Başka türlü nefes alamıyorum. Allahım kabul etsin inşallah. İlk olarak hastane önünde çorba pilav vs dağıtacak bir yer olusturacsgim. Fikir verenlerden de Allah razı olsun.

Merhaba sevgili hanimlar. Biliyorsunuz canim kardesimi kaybettim ve ne yerdeyim ne gokte. Cok dusundum ne yapabikirim diye. Kardesimin adinin yasamasi icin bir hayir isi yaomak istiyorum. Fikir verirsenizcok sevinirim. Maddi acidan bir kaygim yok sadece gercekten ise yarayacak birsey olmasini ıstiyorum
Bir okula kardeşiniz adına sınıf açtırabilirsiniz

Çocuk esirgeme de ki çocuklara yardım edebilirsin kıyafet ayakkabı.. kuruma ve nakit olarak değil yalnız direk coxuklara bazi kurumlardaki kişiler cebe indirebiliyor.. arada bir bu yardimi yapabilirsin goturup de
Bizim okulumuzda, belli bir kontenjan dahilinde, devlet korumasındaki (sevgi evleri) çocuklar ücretsiz eğitim görüyor.
Ne bizden, ne de yardım etmek isteyen velilerden ne nakdi ne de eşya yardımı-hediye kabul ediliyor.
Bu konuda çok hassas ve kesin bir tavır sergileniyor.
Gerekçeleri de şu:
1.si devlet bu çocukların her türlü ihtiyacını karşılıyor, hiç bir şeye ihtiyaçları yok.
2.si çocuklar üçüncü şahısların hediye ve yardımına alışsın istemiyorlar ilerde istismara kapı aralama ihtimalini de düşünerek.
Hem sizi hem konuyu takip edenleri bilgilendirmek istedim.

Nacizane tavsiyem hem kimsesiz hem de engelli bireylerin kaldığı bir bakım evine bir yardim yapın. Devlet imkanlar sunuyor ama kısıtlı tabi.

Başınız sağolsun ben babamın ölüm yıldönümünde erzak kolileri hazırladım. İçine yağ, pirinç, un, şeker, et, peynir süt ve kuru bakliyat gibi klasik ihtiyaçların yanı sıra bir de babamın özel olarak sevdiği yiyeceklerden ekledim, vişne reçeli, haylayf bisküvi, limon, kırmızı elma (çok severdi), vişne suyu, karabiber (neredeyse herşeye serperdi), onun sevdiği kokulu sabundan vb ekledim. Muhtardan destek alarak ihtiyaç sahibi aileleri belirleyip götürdüm.

Merhaba sevgili hanimlar. Biliyorsunuz canim kardesimi kaybettim ve ne yerdeyim ne gokte. Cok dusundum ne yapabikirim diye. Kardesimin adinin yasamasi icin bir hayir isi yaomak istiyorum. Fikir verirsenizcok sevinirim. Maddi acidan bir kaygim yok sadece gercekten ise yarayacak birsey olmasini ıstiyorum
Oncelikle ALLAH sabir versin mekani cennet olsun hayatı paylasanlar dernegi var face de bir goz atin derim gercekten ihtiyac sahiplerine uzanan bir el bende oyuncak yapip o dernege gonderecegim. Allah kardesinizin hayrina kabul etsin hayrinizi sefeatcisi olsun inssllah

Bizim okulumuzda, belli bir kontenjan dahilinde, devlet korumasındaki (sevgi evleri) çocuklar ücretsiz eğitim görüyor.
Ne bizden, ne de yardım etmek isteyen velilerden ne nakdi ne de eşya yardımı-hediye kabul ediliyor.
Bu konuda çok hassas ve kesin bir tavır sergileniyor.
Gerekçeleri de şu:
1.si devlet bu çocukların her türlü ihtiyacını karşılıyor, hiç bir şeye ihtiyaçları yok.
2.si çocuklar üçüncü şahısların hediye ve yardımına alışsın istemiyorlar ilerde istismara kapı aralama ihtimalini de düşünerek.
Hem sizi hem konuyu takip edenleri bilgilendirmek istedim.
Benim böyle dönemdeki amaç birileri ceBine atmasın diye ihtiyaç sahibine ulaşsın da nasıl ulaşıyorsa ulassin

Başınız sağolsun ben babamın ölüm yıldönümünde erzak kolileri hazırladım. İçine yağ, pirinç, un, şeker, et, peynir süt ve kuru bakliyat gibi klasik ihtiyaçların yanı sıra bir de babamın özel olarak sevdiği yiyeceklerden ekledim, vişne reçeli, haylayf bisküvi, limon, kırmızı elma (çok severdi), vişne suyu, karabiber (neredeyse herşeye serperdi), onun sevdiği kokulu sabundan vb ekledim. Muhtardan destek alarak ihtiyaç sahibi aileleri belirleyip götürdüm.
Cok hoş bir fikir. Allah rahmet eylesin baban iza. Bunu ben de yaoacagim tesekkurler

Nacizane tavsiyem hem kimsesiz hem de engelli bireylerin kaldığı bir bakım evine bir yardim yapın. Devlet imkanlar sunuyor ama kısıtlı tabi.
İzmir de bir palyatif bakım merkezine yardımda bulundum on gün önce allah kabul etsin.
Mutsuzum sevgilim eşim kv vs dertlerini deet sayan lat lütfen bir palyatif bakım merkezine ziyarete gidin ve anlayın acı neymiş sukredersiniz halinize

Back
X