Desteğinize ihtiyacım var.

forevermorrenk

Mustafa Kemal Atatürk
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2018
8.602
20.333
298
Selam kızlar,
çok dolu, çok öfkeliyim uzun olursa kusuruma bakmayın ama artık delireceğim.
Uzun yıllardır çalışıyorum şuan ki iş durumum stajyer mali müşavirim.
Çalıştığım yerde yaklaşık 2 seneye yakın sıkıntılar yaşıyorum.
Sıkıntı da şu ben genel muhasebe elemanıyım, ön muhasebeye bakan bir kadın var.
Bu kadının başına çeşitli olaylar geldi.
Evlilik dışı çocuk yaptı, üstüne gitti adamla evlendi sonrası olaylar sorunlar, kovid oldu vs derken ben 2 senedir belirli aralıklarla bu kadının işini idare ediyorum.
Üstüne kendi işim ama aynı maaş ek bir lira ücret yok.
Aksi gibi geçen sene bu kadın yüzünden yıllık izne de çıkamadım.
Öyle böyle derken bu kadın dün itibariyle işyerinden ayrıldı.
Şuan onun işi benim üstüme yıkılmak isteniyor ama ben artık delirmek üzereyim.
Psikolojim gram kaldırmıyor.
İşi bırakacağım.
Çok ayrıntılı anlatamadım ama çok fazla sorun yaşadım belki çocuğum bile buranın stresi yüzünden olmuyor.
Lütfen bana bir akıl verin.

Kalmak mı mantıklı gitmek mi ?

Son raddeye gelmişsiniz gibi görünüyor.Konusabilecek kişilerse çizgilerinizi belirtin,kendi işiniz dışında hicbisey yapmicaginizi söyleyin olmuyorsa da ayrılın gitsin.Dunyanin sonu değil,sizden önemli hiç değil.Sinir harbi yasicaginiza ayrılır başka iş ararsınız daha mantıklı.

Son raddeye gelmişsiniz gibi görünüyor.Konusabilecek kişilerse çizgilerinizi belirtin,kendi işiniz dışında hicbisey yapmicaginizi söyleyin olmuyorsa da ayrılın gitsin.Dunyanin sonu değil,sizden önemli hiç değil.Sinir harbi yasicaginiza ayrılır başka iş ararsınız daha mantıklı.

O kadar huzursuzum ki defalarca üstlerimle görüştüm, istemediğimi belirttim ama çözümü yok.
İşi de yapmak istemiyorum yani çıkar yolum kalmıyor başka.
Patronun zaten dünya umurunda değil.

3 işi 1 kişiye yığmanın derdinde burada laflar sözler beynim dönüyor artık.

Selam kızlar,
Evlilik dışı çocuk yaptı, üstüne gitti adamla evlendi sonrası olaylar sorunlar, kovid oldu vs derken ben 2 senedir belirli aralıklarla bu kadının işini idare ediyorum.
İşi bırakacağım.
Çok ayrıntılı anlatamadım ama çok fazla sorun yaşadım belki çocuğum bile buranın stresi yüzünden olmuyor.

Staj tamamlama konusunda sıkıntı yaşamayacaksan bırak. Sorun olacaksa stajı tamamla eğer çok kalmadıysa.

Selam kızlar,
İşi bırakacağım.

Cnm ayrıl demek isterim ama piyasanın durumu malum. İşten ayrılsan hemen iş bulabilir misin mesela? Maddi durumun seni ne kadar idare eder?
Bunları da sakince düşünüp, eşinle birlikte karar verin derim.

Onun işlerini de devralman durumunda maaş artışı talep etsen? Bir de stajın bitmesine ne kadar kaldı? Şimdi çıksan yanıyor mu?

Hayır maaştan bahseden yok çünkü oraya yeni birisi alınacak.
Alınana kadar bana idare et diyorlar.
Bu belki 15 gün belki 3 ay ucu açık ama ben bırak onu 1 saat bile idare etmek istemiyorum.
Psikolojim yerle bir.
Stajım yanmaz ama çok hızlı iş bulmam lazım.

1 yıl ara verme şansım var

Selam kızlar,
İşi bırakacağım.

Ben olsam maaş guncellemesıyle kalırdım

2 kısının yapacağı ısı kendim yapıyorum maasımın guncellenmesını istiyorum bunca zaman idare ettim sızden bekledim profosyonel insanlarız karsılık lı beklentimiz var der ona gore kalırdım

Staj tamamlama konusunda sıkıntı yaşamayacaksan bırak. Sorun olacaksa stajı tamamla eğer çok kalmadıysa.

Staj da sorun yok Kudra.
Benim takıldığım nokta yanlış mı bakıyorum olaya artık tükendim yani dışardan farklı gözler, farklı yorumlar istiyorum.
İdare etmek mi doğru olan

Bu belki 15 gün belki 3 ay ucu açık ama ben bırak onu 1 saat bile idare etmek istemiyorum.
Psikolojim yerle bir.

Madem alinacak bana verin parasını idare edeyim de çıkmayı kafaya koyduysan ;)

Cnm ayrıl demek isterim ama piyasanın durumu malum. İşten ayrılsan hemen iş bulabilir misin mesela? Maddi durumun seni ne kadar idare eder?
Bunları da sakince düşünüp, eşinle birlikte karar verin derim.

Eşim şimdi bırak gel diyor çünkü bu durumum ona da yansıyor.
Sürekli stres halinde sinir doluyum herkese çatıyorum.
Maddi durumumuz eh işte ama 3 alacağıma 1 alırım en azından kafam rahat olur diyorum.

İşte bizim patron milletinin kafası bunu kimse yurt dışında kimseye yapamaz yapmiyorum der kimsede o kişiyi ne huzursuz edebilir ne de çikarabilir :KK66: huzir onemli çikardim ben olsam

Çok huzursuzum Bibi anlatamam :(
Şuan resti çektim ama davranışlar çok çirkin yani çok huzursuzum şuan bile

Psikolojim yerle bir.

Ayrılmayı kafaya koyduysan, bunu söyle bence. Yapamam yoksa ayrılmak durumundayım de bir yandan da iş bak. Belki seni de kaybetme korkusuna personel bulmayı hızlandırırlar. 🙁

Ben olsam maaş guncellemesıyle kalırdım

2 kısının yapacağı ısı kendim yapıyorum maasımın guncellenmesını istiyorum bunca zaman idare ettim sızden bekledim profosyonel insanlarız karsılık lı beklentimiz var der ona gore kalırdım

Burada 30 yıllık çalışan elemanı var emekli oldu şuan biz o kadınla aynı parayı alıyoruz.
Hata ben bir tık fazla alıyorum.
Bu adam sene de bir kez zam yapar başka iyileştirmesi de yok.

Staj da sorun yok Kudra.
Benim takıldığım nokta yanlış mı bakıyorum olaya artık tükendim yani dışardan farklı gözler, farklı yorumlar istiyorum.
İdare etmek mi doğru olan
Yani işte şartlarına göre değişir bu sorunun cevabı. Onu bilmediğimiz için bir şey diyemiyoruz.

Stajın bitmiş olsa hemen bırak çok rahat iş bulursun derdim. Ama şimdi diyemiyorum. İş bulabilir misin, bulamazsan tek gelirle ne kadar idare edersin, işi bırakıp hamile kalırsan bir sürü haktan feragat etmiş olacaksın vs. Yani çok da bizim tavsiye veremeyeceğimiz bir konu bence. Eksisini artısını düşünüp karar vermen gerekiyor.

Ama evet iş yükün çok fazla.

Ayrılmayı kafaya koyduysan, bunu söyle bence. Yapamam yoksa ayrılmak durumundayım de bir yandan da iş bak. Belki seni de kaybetme korkusuna personel bulmayı hızlandırırlar. 🙁

Hiç sanmıyorum öyle bir şey yapacaklarını.
Konuşmak istemiyorum hiç bir şekilde çünkü konuştum işe yaramadı.
Köşeye sıkıştım umay ya ondan olumlu hiç bir şey yapmak istemiyorum burasıyla ilgili.

İdare etmeyin ya maaş artışı ya görev belirlemesi isteyin. Böyle sömürülen kişiler başka bir iş bulduktan sonra hep, neden idare ettim ki neden kendimi yıprattım başkasının işi için diye hayıflanıyor.
Bir arkadaşım da böyle bir otelde çalışıyordu, muhasebeci ayrıldı muhasebeye resepsiyonist ayrıldı resepsiyona yani utanmasalar bir de garsonluk yap diyeceklerdi, ki lobide müşteri olunca otel müdürü eğer resepsiyon boştaysa bir şeyler ikram etmeli diye beklentiye giriyordu. Tek maaşla kıza 3 iş yaptırıyorlardı. E hazır yapan varken muhasebeye de birini almadılar.
Şimdi arkadaşımın güzel bir işi var o otelden de ayrıldı. Neden idare ettim ne salakmışım diye anıyor o günleri. Tabi üniversiteden yeni mezun olunca başka iş bulamayacağım korkusuyla eziliyoruz. Bu benim de başıma geldi şimdi ben de diyorum neden idare ettim ki, ne salakmışım kendimi ezdirmişim diye bakıyorum.

Back
X