- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.333
- 298
- Konu Sahibi forevermorrenk
Tanımakla ne alakası var bende tanımıyorum
biraz durumundan bahset 3 - 5 gün veriyolla
Deneyeyim o zaman

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tanımakla ne alakası var bende tanımıyorum
biraz durumundan bahset 3 - 5 gün veriyolla
Dene ne kaybedersinDeneyeyim o zaman![]()
Bir de işin o kısmı var.
Yol parası almıyorum, fazla mesai ücreti, resmi bayram parasi vs hiç bir şey yok bizde.
Tuvalet kağıdımıza kadar evden getiriyoruz
Tanımıyorum ki hiç.
3 sene oldu evleneli daha bir kere gitmedim aile hekimine
Dene ne kaybedersin
bende haftaya 1 hafta izin alacağım dedim pazartesi konuşalım dedi![]()
Meslegine yabanciyim. Stajdan ayrilinca stajin yanmasi vs sözkonusu degilse arkana bakmadan kac derim.
Tuvalet kagidini evden getirmek ne ya, hangi cağ bu?
Gecen sene sirf egosundan beni onceden planladigimiz yillik izne cikartmadi üstüm.
60 tl karsiliginda özelden 10 gün rapor aldim. Dogru demiyorum. Ama planladik, rezervasyonum biletim her seyim hazir. O zorunlu bi sekilde tatilini yakti (pozitif cikti seyahatten 2 gun once), benimki de yansin istedi.
Dedim pekala :)
60 tl bu isi cozer.
Kimseyi duymaz ki görümcemler de diyor ama onun aklı oğluşunda
hemen ayrıl o işten illaki bi yer bulursun kalmaya devam edersen daha kötü psikolojin bozulacak hayatını da çok etkiler :/
Madem maaşınız da değişme yok ve iş yükünüz fazla konuştunuz durumda değişmedi o halde çalışma saatini değiştirmeyi teklif edin.Ne bileyim sabahları geç geleceğinizi ya da akşamları erken cikacaginizi belirtin.Cumartesi çalışıyorsanız gelmeyeceginizi kendinize ve ailenize zaman ayiracaginizi belirtin.Bir kaç saat geç gitmeniz halinde siz gelene kadar yerinize illa ki birileri bakacaktir.Biraz da olsa üstünüzde ne kadar yük olduğunuzu anlarlar.Kendi işiniz dışında diğer işleri agirdan alın hesap sorarlarsa hepsine yetişemiyorum size defalarca söyledim ya en kısa zamanda yeni bir eleman alın ya da ben ayrılicam deyin.Bazen rest çekmek gerekiyor.Allah,kolaylık versin.
Rapor almanızı tavsiye eden arkadaşlara katılıyorum.
Biraz dinlenir, sakinleşirsiniz.
Verin özelde 80-100 TL muayene ücreti, doktora durumunuzu anlatın, psikolojik olarak iyi değilim deyin, yazar rapor.
Yoksa ‘yakarım Roma’yı da yakarım’ diyecek haldesiniz ateşin harı buraya kadar geliyor.
O zaman tabanları yagla arkana bile bakmadan kac beybiYok kızlar raporla saatle konuşmayla olacak iş değil.
Az önce müdüre dedi ki sen yerine geç forever oraya geçecek dedi.
Benim için burası bitmiştir.
Zaten bugün maaşta aldım artık kafam da rahat bırakıyorum kesinlikle.
Bunlar ben buraya baktığım sürece adam almayacaklar çünkü
naptın canım ayrıldın mı işten?Yok kızlar raporla saatle konuşmayla olacak iş değil.
Az önce müdüre dedi ki sen yerine geç forever oraya geçecek dedi.
Benim için burası bitmiştir.
Zaten bugün maaşta aldım artık kafam da rahat bırakıyorum kesinlikle.
Bunlar ben buraya baktığım sürece adam almayacaklar çünkü
Ben de doğum iznindeyken müdürüm işlerimi yaptı 4 ay falan.. Ama zaten müdür normalde boş ve hiç işi olmadığı için benim işim ona yük olmadı fazla diye düşünüyorum. Bir de pandemi dönemiydi iş çok yoğun değildi idare etti. Ama 2 sene birini idare etmek için çok uzun bir zaman. Buna izin vermeyin, gerekirse geçici birinin alınmasını talep edin üstlerinizle görüşüp ya da çok tak ettiyse ayrılın bence.Selam kızlar,
çok dolu, çok öfkeliyim uzun olursa kusuruma bakmayın ama artık delireceğim.
Uzun yıllardır çalışıyorum şuan ki iş durumum stajyer mali müşavirim.
Çalıştığım yerde yaklaşık 2 seneye yakın sıkıntılar yaşıyorum.
Sıkıntı da şu ben genel muhasebe elemanıyım, ön muhasebeye bakan bir kadın var.
Bu kadının başına çeşitli olaylar geldi.
Evlilik dışı çocuk yaptı, üstüne gitti adamla evlendi sonrası olaylar sorunlar, kovid oldu vs derken ben 2 senedir belirli aralıklarla bu kadının işini idare ediyorum.
Üstüne kendi işim ama aynı maaş ek bir lira ücret yok.
Aksi gibi geçen sene bu kadın yüzünden yıllık izne de çıkamadım.
Öyle böyle derken bu kadın dün itibariyle işyerinden ayrıldı.
Şuan onun işi benim üstüme yıkılmak isteniyor ama ben artık delirmek üzereyim.
Psikolojim gram kaldırmıyor.
İşi bırakacağım.
Çok ayrıntılı anlatamadım ama çok fazla sorun yaşadım belki çocuğum bile buranın stresi yüzünden olmuyor.
Lütfen bana bir akıl verin.
Kalmak mı mantıklı gitmek mi ?
Stajiniz ne zaman bitiyor?Selam kızlar,
çok dolu, çok öfkeliyim uzun olursa kusuruma bakmayın ama artık delireceğim.
Uzun yıllardır çalışıyorum şuan ki iş durumum stajyer mali müşavirim.
Çalıştığım yerde yaklaşık 2 seneye yakın sıkıntılar yaşıyorum.
Sıkıntı da şu ben genel muhasebe elemanıyım, ön muhasebeye bakan bir kadın var.
Bu kadının başına çeşitli olaylar geldi.
Evlilik dışı çocuk yaptı, üstüne gitti adamla evlendi sonrası olaylar sorunlar, kovid oldu vs derken ben 2 senedir belirli aralıklarla bu kadının işini idare ediyorum.
Üstüne kendi işim ama aynı maaş ek bir lira ücret yok.
Aksi gibi geçen sene bu kadın yüzünden yıllık izne de çıkamadım.
Öyle böyle derken bu kadın dün itibariyle işyerinden ayrıldı.
Şuan onun işi benim üstüme yıkılmak isteniyor ama ben artık delirmek üzereyim.
Psikolojim gram kaldırmıyor.
İşi bırakacağım.
Çok ayrıntılı anlatamadım ama çok fazla sorun yaşadım belki çocuğum bile buranın stresi yüzünden olmuyor.
Lütfen bana bir akıl verin.
Kalmak mı mantıklı gitmek mi ?