Desteğinize ihtiyacım var.

Çalıştığım kurumda benimle ayni ısı yapan 3 kişiyi çıkarıyorlar bu ay. Bizim zam dönemimiz eylül ayında, okul olduğu için. Eylül ayında maaşıma zam degil yüklü bir iyileştirme isteyeceğim. 3 kişinin isini de tek başıma yapmamı bekleyemezler. Eğer veremeyiz derlerse de çıkartın işten diyeceğim. Çünkü yeni birini alsalar, benim isteyeceğim iyileştirmeli maastan aşağı kimse calismaz. Ya 6 yıldır isi bilen bana iyileştirme yapacaklar, ya da tazminatımı verip cikaracaklar. Keyifleri bilir. Sizde maaşınızda iyileştirme isteyin. Bütün işi sizin başınıza yıkamaz. Vermezlerse onlar çıkarsın tazminat vs alırsınız en azindan

Evet bugün konuştuk bunları.
Iyileştirme ve rahatlık istedim iş yükümün alınmasını istedim.
Müdürüm biraz elini taşın altına koyacak artık.
Umarım daha iyi olur hepimiz için 🙏
Aslında bazen hiç çalışmak istemiyorum ama şartlar işte😞

Evet bugün konuştuk bunları.
Iyileştirme ve rahatlık istedim iş yükümün alınmasını istedim.
Müdürüm biraz elini taşın altına koyacak artık.
Umarım daha iyi olur hepimiz için 🙏
Aslında bazen hiç çalışmak istemiyorum ama şartlar işte😞
Hayırlısı olsun insallah. Hepimiz çalışmasak veya en azından calistigimizin hakkını alsak yeter. Ama bu zamanda ne yazik ki zor oluyor.

Bakmayın güldüğüme çok ciddi konuşma yaptım ya dedim giderim tek muhasebeciye kalırsın ya da bana zam yaparsın burayı idare edene kadar yoksa kalamam dedim.
Buraya birini alacaklarmış kızlar sadece güvenilir birisi olması lazım çünkü kasa işi var ön muhasebede.
O yüzden ince eleyip sık dokuyorum dedi.
Gösterdiğim çabanın farkındaymış vs. şartları bir tık iyileştirecekmiş.
Ben restimi çektim yani döndüren o oldu.
Bakalım bundan sonrası kısmet 🙏
Önceki yazdıklarına istinaden söylüyorum iş yerindeki yükünün fazlalığı özel hayatına da yansiyor elindeki güvenilir elemana sahip çıkamıyorlar ki verdikleri sözde dursunlar Belki egoistbir yaklaşım ama bence onlara süre tanı çok da fazla uzamasin gerçekten iyi bir iyileştirme yapmazlarsa sana en çok ihtiyaclari olduğu dönemde rapor al ise gitme kıymetini anlasınlar gereğini yapsınlar yada sen yoluna bak bu arada merak ediyorum ne kadar maaş alıyorsun mesai saatleri ne ?

Yöneticinize gidip ben ayrılmak istiyorum. Burayı seviyorum fedakarca çalıştım iş sorumluluğu olmayan birinin de sorumluluğunu üstlendim. Şirket zorda kalmasın diye iki kişilik iş yaptım. Yasal hakkım olan iznimi bile kullanamadım. Ama artık ben tükendim sağlığım iyi değil eşim de bu şartlarda devam etmemi istemiyor. Siz yeni eleman bakın ben de ayrılayım’ deseniz belki olayın ciddiyetine varıp bir iyileştirme yaparlar. Hem maddi olarak hem de yanınıza bir yardımcı gibi. Çünkü işi bilen biri gitmiş zaten sizi de kaybetmek istemezler
Bu arada elbette iş bakın

Back
X