Desteginize Ihtiyacim var .................

GuzIn1979

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2011
9
0
36
Almanya
Merhaba arkadaslar,

ben Guzin 32 yasindayim ve almanyada yasiyorum. Tesadüfden bu sayfayi gördüm ve inanin cok mutlu oldum.
Arkadaslar ben burda üc kere tüp bebek tedavisi gördüm ve sonuc neyazikki negativ.
Bendeki sorun yumurta sayisi az olmasi , esimde ise olan spermin kalitesi yavas :(
(Bu ara türkcem icin kusura bakmayin elimden geldiyi kadar kendimi iyi ifade etmeye calisiyorum)

Esimle son kez birdaha denemeye karar verdik ama bukez Instabulda.
Biliyorum bu konuyu belki defalarca islediniz ama sizden tekrar rica ediyorum , bana hangi tüp bebek merkezini tavsiye edersiniz???
Hepsini tek tek gezme imkanim olmiycak , neyazikki zamanimizda oraya gelince kisikli oluyor. Onun icin tavsiyelerinize
cok ihtiyacim var, birde tavsiye etdiginiz merkez Atatürk havalimanina mi yakin ,yoksa Sabiye .... havalimanina mi yakin diye de eklerseniz
iyi olur. Cünkü en azindan ona göre hotel felan bakmam gerekir.
Birde arkadaslar , kisa bir özet edermisiniz..............
az bucuk tedavi süresi nasil geciyor.
ilk önce esimin gelmesine gerek yokmus

Simdiden herkeze cok tesekkür ediyorum......hersey gönlünüzce olsun

Merhaba arkadaslar,

ben Guzin 32 yasindayim ve almanyada yasiyorum. Tesadüfden bu sayfayi gördüm ve inanin cok mutlu oldum.
Arkadaslar ben burda üc kere tüp bebek tedavisi gördüm ve sonuc neyazikki negativ.
Bendeki sorun yumurta sayisi az olmasi , esimde ise olan spermin kalitesi yavas :(
(Bu ara türkcem icin kusura bakmayin elimden geldiyi kadar kendimi iyi ifade etmeye calisiyorum)

Biliyorum bu konuyu belki defalarca islediniz ama sizden tekrar rica ediyorum , bana hangi tüp bebek merkezini tavsiye edersiniz???
Hepsini tek tek gezme imkanim olmiycak , neyazikki zamanimizda oraya gelince kisikli oluyor. Onun icin tavsiyelerinize
cok ihtiyacim var, birde tavsiye etdiginiz merkez Atatürk havalimanina mi yakin ,yoksa Sabiye .... havalimanina mi yakin diye de eklerseniz

Selam Guzin
Allahim oncelikle sizlere ve bu ugurda maddi manevi emek veren herkezin yuzunu guldursun Aminnnnn
Rabbim fazla aratmadan meleginizi nasip etsin Bunlar coook zor bir surec Sabir ve duayla asacagiz insallah
Yasiniz kac? Sanirim yumurta rezerviniz az Almanyada nerede tedavi gördunuz?
Bende Almanyada yasiyorum ve burada 5 kez migroenjksyon denedik sonuc husran Yalvariyorum burada pek ilgi yoook olursa olur olmassa gule gule Yuzume karsi catir catir asla cocugunuz olmaz deyip bu dosyayi kapatiyorum ve artik sizde kapatin olmaz olmaz deyip alayli bir sekilde hakaret etmeleri acikcasi yuregimde derin bir yara acti asla unutamiyorum aslaaaaaaaaaaaaaaa
O yuzden tavsiyem Turkiye benimde yumurta rezervim coook azi ve Esimde azo spermiydi yani menide sperm hic yoktu sukrolsun hamdolsum istanbulda 3. denememde tek bir yumurtayla yavruma kavustum.
Tedavi oldugum merkez MEMORIAL OKMEYDANI SISLI Doktorum prof semra kahramandi canim hocam ona minnetttarim desteginden dolayi Allahim omrune omur katsin ins bunlar hep vesile verecek olan Rabbim yeterki ol desin o hic olmazmi Istanbulda hic akraban yokmu?
Tedavi surecin yumurtalarin durumuna göre oluyor ilaclar hangi dozda verilecek bunlari doktorun belirliyor kisami uzunmu protokolu ve farki göreceksin canim eger sormak istedigin sorun varsa seve seve cevaplarim Allahim yar ve yardimcin olsun sevgiler:16:

Kusuruma bakma canim yasin 32 mis
Hormon tahlillerin nasil?
AMH; FSH; LH;PROL; BILIYORSUNDUR FSH COOOK ONEMLI BIR HORMON YUMURTA REZERVINI GÖSTERIR
Bu arada kac yumurtan olmustu tedavilerinde döllenme oldumu embriyolarin nasildi? Kalitesi gerci burada pek bilgi verilmez pgt bile yapilmiyor Mevlam su mubarek Ramazanin hurmetine kimsenin emeklerini bosa cikarmasin Aminnnnnnnnn

slm canim bende bir cok merkez denedim bir cok arastirma yaptim benim kararim bir sonraki deneme icin bruksel tupbebek methini cok duydum ayrica laparoskopie histeroskopide cok basarililarmis

Merhaba arkadaslar,

Selam Güzin ;
Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşlllllllllllllllllll . Başa gelmeyen bilmez ama tüp bebek tedavisi gerçekten de çok zor bir süreç bizi bizden başkası anlamaz :(
dışarıdan herkese çok kolay gelir ama o iğneyi her batırdığında kendine daha da artar üstündeki beklenti yükün . Ben bu ay ikinci denememi yaptım 8. günümdeyim merakla bekliyorum bu sefer olsun diye rabbime yalvarıyorum çünkü maddi olarak benim için çok zor kimseden destek almadan eşim ve ben kalkıyoruz onca masrafın altından .
neyse güzin gelelim sana ;
Türkiye ye geleceğin tarihi iyi belirle ve ona göre ayarla herşeyini hastaneler ile oradan gelmeden önce telefon ile görüşmeler yap aklındaki her şeyi sor .

Hastane tavsiyesine gelince yukarıdaki arkadaşımızın da dediği gibi memorial hastanesi bu işte hatrı sayılır başarılar elde etmiş profosyonel bir ekibe sahip ben de semra hanımı sana şiddet ile öneririm . Yengem 4 yıl önce Semra hanımda tedavi oldu tek seferde mucizesine kavuştu.
Memorial hastanesi İstanbul da avrupa yakasında Yani Atatürk havalimanın bulunduğu yakada bir hastane .
ikinci olarak sana gittiğim yeditepe Üniversitesini tavsiye ederim. Prof. Cem Fıcıcıoğlu ve ekibi gerçekten çok profosyoneller ve başarı oranları çok yüksek ayrıca sana çok yardımcı oluyorlar her konuda .
Yeditepe ise Anadolu yakasında ulaşımı çok kolay yani sabiha gökcene yakın bir hastane .
Bir de Taksimde İstanbul Tüp bebek merkezi var methini çok duydum o hastanenin de gitmedim ama giden ve çok memnun kalan arkadaşlarım oldu . orasıda İstanbul Avrupa yakasında .

burada kalacak yerin var mı bilmiyorum ama Otel de falan kalacaksan sana uygun 1 ay süreli otel bulma konusunda yardımcı olabilirim . işim gereği anlaşmalı olduğumuz bir çok otel ile indirimli konaklıyoruz .

Ama bence otel ne kadar uygun olursa olsun yine de geceliği ucuz olmayacağı için 1 aylık kiralık evler oluyor eşyalı ev de tutabilirsin .

Eşinin ilk süreçte gelmesine gerek yok ama senin yanında olması sana destek olacaktır .

yanında gelirken Almanya da yaptırdığın tedavilerine ait bütün evraklarını tahlillerini her şeyini getirmeyi unutma sakın ç.

Herhangi bir konuda sormak istediğin bir şey olursa bana mesaj atabilirsin ya da buradan yazabilirsin canım Rabbim Yardımcın olsun ...

Selam Güzin ;
Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşlllllllllllllllllll . Başa gelmeyen bilmez ama tüp bebek tedavisi gerçekten de çok zor bir süreç bizi bizden başkası anlamaz :(
dışarıdan herkese çok kolay gelir ama o iğneyi her batırdığında kendine daha da artar üstündeki beklenti yükün . Ben bu ay ikinci denememi yaptım 8. günümdeyim merakla bekliyorum bu sefer olsun diye rabbime yalvarıyorum çünkü maddi olarak benim için çok zor kimseden destek almadan eşim ve ben kalkıyoruz onca masrafın altından .
neyse güzin gelelim sana ;
Türkiye ye geleceğin tarihi iyi belirle ve ona göre ayarla herşeyini hastaneler ile oradan gelmeden önce telefon ile görüşmeler yap aklındaki her şeyi sor .

Hastane tavsiyesine gelince yukarıdaki arkadaşımızın da dediği gibi memorial hastanesi bu işte hatrı sayılır başarılar elde etmiş profosyonel bir ekibe sahip ben de semra hanımı sana şiddet ile öneririm . Yengem 4 yıl önce Semra hanımda tedavi oldu tek seferde mucizesine kavuştu.
Memorial hastanesi İstanbul da avrupa yakasında Yani Atatürk havalimanın bulunduğu yakada bir hastane .
ikinci olarak sana gittiğim yeditepe Üniversitesini tavsiye ederim. Prof. Cem Fıcıcıoğlu ve ekibi gerçekten çok profosyoneller ve başarı oranları çok yüksek ayrıca sana çok yardımcı oluyorlar her konuda .
Yeditepe ise Anadolu yakasında ulaşımı çok kolay yani sabiha gökcene yakın bir hastane .
Bir de Taksimde İstanbul Tüp bebek merkezi var methini çok duydum o hastanenin de gitmedim ama giden ve çok memnun kalan arkadaşlarım oldu . orasıda İstanbul Avrupa yakasında .

burada kalacak yerin var mı bilmiyorum ama Otel de falan kalacaksan sana uygun 1 ay süreli otel bulma konusunda yardımcı olabilirim . işim gereği anlaşmalı olduğumuz bir çok otel ile indirimli konaklıyoruz .

Ama bence otel ne kadar uygun olursa olsun yine de geceliği ucuz olmayacağı için 1 aylık kiralık evler oluyor eşyalı ev de tutabilirsin .

Eşinin ilk süreçte gelmesine gerek yok ama senin yanında olması sana destek olacaktır .

yanında gelirken Almanya da yaptırdığın tedavilerine ait bütün evraklarını tahlillerini her şeyini getirmeyi unutma sakın ç.

Herhangi bir konuda sormak istediğin bir şey olursa bana mesaj atabilirsin ya da buradan yazabilirsin canım Rabbim Yardımcın olsun ...

Canim kardesim cok sagol bilgilerin icin, inan cok yararli bilgilerdi ........
Umarim kurban oldugum allahim sana ve bütün kardeslerime o hissi tatdirir. Insallah güzel haberlerini aliriz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
biz Eylül ayinda gibi baslamayi düsünüyorduk, teklifin icin cok sagol. Aslinda olabilir tabiki, ya ama bir aylik kiralik ev kiralasamda olmaz canim,,
sonucda esimin okadar izini yok . Artik nasil olacak bilmiyorum ama hayirlisi bir türlü birsey yapmaya calisacagiz

Sana birsey sormak istiyorum , sen niye memorial hastanesine gitmedin???
Yanlis anlama lütfen sorumu , hani sonucda yengende orda tedavi görmüs ve positiv.

Yine tekrar tsk ederim

Kusuruma bakma canim yasin 32 mis
Hormon tahlillerin nasil?
AMH; FSH; LH;PROL; BILIYORSUNDUR FSH COOOK ONEMLI BIR HORMON YUMURTA REZERVINI GÖSTERIR
Bu arada kac yumurtan olmustu tedavilerinde döllenme oldumu embriyolarin nasildi? Kalitesi gerci burada pek bilgi verilmez pgt bile yapilmiyor Mevlam su mubarek Ramazanin hurmetine kimsenin emeklerini bosa cikarmasin Aminnnnnnnnn

Sendende(hepinizden) allah razi olsun Nil arkadasim,

ya varya icimdekilerini okudun sanki....yemin ederim bukadar olmaz.
Burasi rezilliyin ta kendisi. Yemin ederim sonuclar negativ diye degil, ama resmen beni paramakinesi gibi görüyorlardi yani bana o hissi verdiler.
Ya olmus olmamis kime ne, para yerine ulasdimi , ulasdi! Gerisi fasa fiso......

Cok güzel dedin arkadasim o kadar seyler sormusun ki tahlilerim hakkinda dogru dürüst bilmiyorum bile(tahmin etdiyin gibi), ben burda bu sitedeki arkadaslara
hayranim nekadar bilgililer hersey üzerine.
Bazi kelimeleri hic duymamisim bile ...
Ben sana kendi bildiyimi anlatmaya calisayim.
yumurta sayisi 3 ile 4 arasi , döllenme herseferinde oldu evet ama neyazikki negativ.

Sen almanyada nerde kaliyorsun veya hangi merkezde tedavini gördün burda.
Ha bu ara allah bagislasin mellegini, cok sevindim.

Cevaplarin icin tekrar sagol arkadasim

merhaba canım bende yarın 2. denememe baslaycagım.. arastırmalarımıa gore bahcecı fulya ve memorıal hakkında cok ıyı seyler duydum ve bahcecı klınıgıne karar verdık. bu surec gercekten cok zor cnım. ınsallah allahım emeklerımızın karsılıgını verır bızlere...

Back
X