Merhaba arkadaslar,
ben Guzin 32 yasindayim ve almanyada yasiyorum. Tesadüfden bu sayfayi gördüm ve inanin cok mutlu oldum.
Arkadaslar ben burda üc kere tüp bebek tedavisi gördüm ve sonuc neyazikki negativ.
Bendeki sorun yumurta sayisi az olmasi , esimde ise olan spermin kalitesi yavas
(Bu ara türkcem icin kusura bakmayin elimden geldiyi kadar kendimi iyi ifade etmeye calisiyorum)
Esimle son kez birdaha denemeye karar verdik ama bukez Instabulda.
Biliyorum bu konuyu belki defalarca islediniz ama sizden tekrar rica ediyorum , bana hangi tüp bebek merkezini tavsiye edersiniz???
Hepsini tek tek gezme imkanim olmiycak , neyazikki zamanimizda oraya gelince kisikli oluyor. Onun icin tavsiyelerinize
cok ihtiyacim var, birde tavsiye etdiginiz merkez Atatürk havalimanina mi yakin ,yoksa Sabiye .... havalimanina mi yakin diye de eklerseniz
iyi olur. Cünkü en azindan ona göre hotel felan bakmam gerekir.
Birde arkadaslar , kisa bir özet edermisiniz..............
az bucuk tedavi süresi nasil geciyor.
ilk önce esimin gelmesine gerek yokmus
Simdiden herkeze cok tesekkür ediyorum......hersey gönlünüzce olsun
ben Guzin 32 yasindayim ve almanyada yasiyorum. Tesadüfden bu sayfayi gördüm ve inanin cok mutlu oldum.
Arkadaslar ben burda üc kere tüp bebek tedavisi gördüm ve sonuc neyazikki negativ.
Bendeki sorun yumurta sayisi az olmasi , esimde ise olan spermin kalitesi yavas

(Bu ara türkcem icin kusura bakmayin elimden geldiyi kadar kendimi iyi ifade etmeye calisiyorum)
Esimle son kez birdaha denemeye karar verdik ama bukez Instabulda.
Biliyorum bu konuyu belki defalarca islediniz ama sizden tekrar rica ediyorum , bana hangi tüp bebek merkezini tavsiye edersiniz???
Hepsini tek tek gezme imkanim olmiycak , neyazikki zamanimizda oraya gelince kisikli oluyor. Onun icin tavsiyelerinize
cok ihtiyacim var, birde tavsiye etdiginiz merkez Atatürk havalimanina mi yakin ,yoksa Sabiye .... havalimanina mi yakin diye de eklerseniz
iyi olur. Cünkü en azindan ona göre hotel felan bakmam gerekir.
Birde arkadaslar , kisa bir özet edermisiniz..............
az bucuk tedavi süresi nasil geciyor.
ilk önce esimin gelmesine gerek yokmus
Simdiden herkeze cok tesekkür ediyorum......hersey gönlünüzce olsun