D dilekita Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2011 34 0 86 İstanbul 3 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi dilekita #1 Bayanlar, çok severek yazdığım blogumu bu yıl görücüye çıkarıyorum! Çok heyecanlıyım. :18: Blogumun linki : Dilekita En tarz kategoride yarıştığım yarışmada hepinizin desteklerini bekliyorum.. çok teşekkürler Bumerang | Bumerang Ödülleri Adayı
Bayanlar, çok severek yazdığım blogumu bu yıl görücüye çıkarıyorum! Çok heyecanlıyım. :18: Blogumun linki : Dilekita En tarz kategoride yarıştığım yarışmada hepinizin desteklerini bekliyorum.. çok teşekkürler Bumerang | Bumerang Ödülleri Adayı
D dilekita Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2011 34 0 86 İstanbul 16 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi dilekita #2 Bumerang Ödüllerinde İlk 10′lar Belirlendi! Sitem ilk 10'a girdi. Destek veren herkese teşekkürleeerrr!! Şimdi heyecanlı bekleyiş başladı, 23 Kasım Cuma günü jürinin seçtiği ilk 3 site açıklanacak. Dua edin kızlar :18:
Bumerang Ödüllerinde İlk 10′lar Belirlendi! Sitem ilk 10'a girdi. Destek veren herkese teşekkürleeerrr!! Şimdi heyecanlı bekleyiş başladı, 23 Kasım Cuma günü jürinin seçtiği ilk 3 site açıklanacak. Dua edin kızlar :18:
D dilekita Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2011 34 0 86 İstanbul 24 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi dilekita #3 Beklenen gün geldi çattı! Veeee ilk 3'teyim kızlar Bumerang Ödülleri