• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Destek lutfennnn

Canım ùzülme istersen beraber kilolarımızı verebilirız,canım sen kaç kılorsun?

Canım ben 80 kiloyum ama istersem kilo verebiliyorum ama hep iradesızliğıme yenik dvşüyorum.Ben 30 yaşındayım karatay karısımı diyetle 45 gùnde 11 kılo verdim ama bol bol yùrüdüm,su ,yeşil çay içtim sonra eskı düzene dönunce tekrar aldım. canım ıstersen birbırımizi motive edelım .Üstelik sen genceciksin inankı ıstersen çok güzel kilolarını verebılırsin yeter kı azmet ,olumlu duşün buraya her gün yediklerimizi yazalı:56:m ve yaptığımız aktivıtelerımi9i yazalım ,birbirimizi takip edelım hadi başarılar tatlım.:21::16::56:

Çok hızlı kilo vermişin de tekrar kilo almışsin ya daha çok kilo aldın mi onun üstüne ben pastacilik okuyorum her gün pastalarla iç içeyim ama su 1 haftadır sadece tadımlık alıyorum ağzıma bugün sabah 1 tane küçük tost yedim öğlen 1 taş çorba başka hiç bir şey yok akşama doğru meyve yedim akşamda 1 taş corba 2 yemek kaşıgi makarna

Canım hangi diyeti yaparsan yap eski iştahınla yemek yersen tekrar alırsın aslında diyetle birlıkte yeme terbıyesinı edinsek ve yasam seklhne çevırsek açgö:52:zlùlük yapmasak kilo almayız çevremde böyle örnekler çok .Canım öncelikle öğünlerinde ç6k az yeme ve 3 öğün dısında yeme, pr6teini arttır karbonhidratı çıkar hayatından ve şekerden uzak dur. Yağ olarak tereyağı ve zeytinyağı kullan,bol bol yürü suyunu ,ayranını eksik etme inanki verirsin ben bu şekilde zayıflamıştım sonra açgözlülüğvmden geri aldım acıktığimdan değil yani:37::39:

ah yavrummm genceciksin hemen bir diyetisyene git bir kan tahlili iste bak bakalım insülin direncin falan var mı troitlerin ne alemde ona göre güzel bir beslenme programı iste ve açık açık yemeklerin ismini yazsın gün gün yeşil çay+tarçın sinameki rezene bunlardan vazgeçme ve bugün diyetisyenimin dediğine göre günde 10 bin adım şartmış yada haftada dört gün 45 dk yürüyüş
yaşadığın yer neresi bilmiyorum ama devlettekilere değil de özel bir diyetisyene gidersen çok hızlı ve güzel sonuçlar alırsın tamamiyle uymak şartıyla ben ilk defa harfi harfine uymaya çalışarak bir haftada 2.5 kilo verdim ve 1.400ü yağdan gitti

Karatay diyetinde kesenlikle 2 öğün olsun yazıyordu artık öyle yapıyorm şekeri birden çıkarmadm hayatmdan çikolata falan yemiyorum bi tek kahveye tek şeker atıyorum

Bu defa kendim demek istedim ve 2 kilo verdim tarçından nefret ederim kayseride yaşıyorum bu karda nasil yürüyüş yapabilirim 3 saat evde hareket yapıyorum ama

haklısın hava buzz yürünmüyor bende leslie denicem bakalım
ama şunu söyliyim geçen yılda gitmiştim tt uymadım veremedim iki de bi 500 gr verdin diodu bıraktım bu sene ameliyat oldum safra kesemden etkisi büyük oldu yasaklar listesini görünce ne yicem gerginliği oluştu gittim diyetisyene bana isimlerini tek tek gün gün yaz dedim ben ki günde 2 demlik çay içerim evde ee öğretmenim okulda da gırla içiyoruz kahveler nescafeler hurraaa :) bir günde değiştirdim
kahvaltı kesinlikle olmazdı bende her gün 7ye 10 kala kalkıyorum işin içinde sağlık olunca ve gerçekten istenince bir anda tüm alışkanlıkların gidiyor ;) kolay gelsin inanıyorum sende istediğin kiloya kavuşacaksın canıııım

Süpersin,sen bu işi başaracaksın .Benim de günüm iyi geçti :46:bundan sonra her gün yediklerimizi yazalım öyle daha kontrollü oluruz:3: tekrar görüşürüz canım.

Back
X