Destek ve telkinlerinizi bekliyorum..

Eşinize sakın sakın sakın en ufak bir suçlama emaresi göstermeyin. Size laf söylemiş ama siz kardeşinizin ablası değil, aynı zamanda kocanızın biricik eşisiniz. Size değer verdiği için kaldıramamış ne yapsın.

valla hergün allaha dua edıom karsısına onu cok sevıcek adam edecek bı kız cıkarsın dıye. alnından opecem o kızı. ama bı ınsanın kendıne faydası yoksa baskasının adam edeceğıne ınanası gelmıo. sankı kardesım umutsuz vaka artık gıbı okadar dıdındık kı artık yoruldk cok.

benim 3yıldır çıktıgımda madde bağımlısı ve bu sebepten biz 15gündür ayrıydık daha bugün barıştık tedavi olmaya bırakmaya karar verdi söz verdi bana inşallah tamamen kurtulacak.. allah hepimizin yardımcısı olsun..

Ne kullanıyor madde olarak? Biliyorsunuz hepsinin etkisi, bırakma yöntemleri, bırakma kolaylığı vs. aynı değil. Ona göre daha rahat tavsiye verebilriz belki. Bir de ben birazcık şımartılmaktan kaynaklandığını düşünüyorum böyle konuların, siz babasını kaybettiği için, kardeşinize kıyamadığınız için ona fazla tolerans göstermişsiniz, o da şimdi bütün davranışlarının haklı acısından kaynaklandığına ve ne yapsa yapsın hakkı olduğuna inanıyor. Halbuki sadece o değil sizde babanızı kaybettiniz, annenizde birsürü acı yaşamış belli ki evdeki eşyaları satmak, evdekilere saldırmak ne demek. Belli ki çok sabırlısınız ben olsam dayanamaz resti çekerdim, evimde tutamazdım kardeşim bile olsa.

benim 3yıldır çıktıgımda madde bağımlısı ve bu sebepten biz 15gündür ayrıydık daha bugün barıştık tedavi olmaya bırakmaya karar verdi söz verdi bana inşallah tamamen kurtulacak.. allah hepimizin yardımcısı olsun..

allah yardımcınız olsun canım cümlemizin. ınsallah düzelır.

Asik olacagi kiza yazik degil mi demekten alamiyorum kendimi. Uyusturucu bagimli bir insanla birliktelik cok zor. Sonucta birakanlarda her gün psikolojik agir bir savas veriyorlar. ayni zamanda kiz arkadaslari da ya tekrar baslarsa diye hayatinda sürekli bir huzursuzluk icinde olacaklardir. Suan devlet himayesi altindaysa testler vermek zorunda anladigim kadariyla da artik clean olmak zorunda .

Kardesinizin durumunda olan ve türkiye ve dünya da büyük sehirlerde olusmus gruplar var. Anoym alkolikler gibi (Adsiz alkolikler ,AA), bunun uyusturucu bagimli olanlari icinde var onlarada adsiz narkotikler (kisaca NA) deniliyor. Belki bu kardesinize yardimci olun internettten arastirip kardesinizi bu gruba girmesine ikna edin. Belki kendi gibi insanlarin yaninda birakmasi daha kolay olacaktir. Ayrica kötü cevresi ve arkadaslarindanda uzaklasacaktir.

Asik olacagi kiza yazik degil mi demekten alamiyorum kendimi. Uyusturucu bagimli bir insanla birliktelik cok zor. Sonucta birakanlarda her gün psikolojik agir bir savas veriyorlar. ayni zamanda kiz arkadaslari da ya tekrar baslarsa diye hayatinda sürekli bir huzursuzluk icinde olacaklardir. Suan devlet himayesi altindaysa testler vermek zorunda anladigim kadariyla da artik clean olmak zorunda .

Kardesinizin durumunda olan ve türkiye ve dünya da büyük sehirlerde olusmus gruplar var. Anoym alkolikler gibi (Adsiz alkolikler ,AA), bunun uyusturucu bagimli olanlari icinde var onlarada adsiz narkotikler (kisaca NA) deniliyor. Belki bu kardesinize yardimci olun internettten arastirip kardesinizi bu gruba girmesine ikna edin. Belki kendi gibi insanlarin yaninda birakmasi daha kolay olacaktir. Ayrica kötü cevresi ve arkadaslarindanda uzaklasacaktir.

çok haklısınız benim de sevgilim uyuşturucu bağımlısı bana söz verdi bıraktım die ve ukraynaya çalışmaya gitti acaba orda da bulabilir mi orda uyuşturu yasal mıdır?korkuyorum tamamen kendini kaptırır die..3ay sonra gelecek ve ben onu tertemiz görmek istiyorum yurt dışıyla özellikle de ukraynayla ilgili bilgisi olan yada bu konu hakkında yorum yapmak isteyen varsa yazsın lütfen:(

çok haklısınız benim de sevgilim uyuşturucu bağımlısı bana söz verdi bıraktım die ve ukraynaya çalışmaya gitti acaba orda da bulabilir mi orda uyuşturu yasal mıdır?korkuyorum tamamen kendini kaptırır die..3ay sonra gelecek ve ben onu tertemiz görmek istiyorum yurt dışıyla özellikle de ukraynayla ilgili bilgisi olan yada bu konu hakkında yorum yapmak isteyen varsa yazsın lütfen:(

Dünyanin neresinde olursa olsun uyusturucuya ihtiyaci varsa isterse her yerde bulur. Sizi korkutmak istemem. Ukrayna konusuna gelince orada bulmak daha kolaydir tahminimce . Benim orada yasayan arkadaslarim var. Ortamin pek de iyi olmadigini söylüyorlar.

Yazilarinizdan akli basinda biri oldugunuzu tahmin ediyorum. Ömrünüz boyunca bu stress te yasamaya degermi? Ben sizi yargilayamam ama öyle bir insanla yasamak emin olun cok zordur. Ben hastahanede calistigim icin biliyorum. Bagimlilik bir hastaliktir. Bazi bagimlilar geliyor inanin 40-45 yaslarinda coluk cocuklari var. Benim en üzüldügüm nokta zaten cocuk kismi.

Uyusturucu bagimli insanlar karakter olarak kendini begenmegen basari eldemeyen insanlar. Kendilerini hep asagida gördükleri icin , uyusturucu ile kendilerini iyi hissetmeye calisiyorlar. Ayrica yukarida belirttigim gibi hep bir savas halindeler. Siz yardim ediyorsunuz birlikte oldugunuz süredede yardim edeceksiniz. Bu durumda sizin haliniz ne olacak. Bu psikolojik savasa dayanabilecekmisiniz ? Ömünüzü ona adayacaksiniz , cünkü o hep ön planda olacak. O ve onun savasi. Bu arada hayatta yasamayi kacirdiginiz seyler yerine gelmez.

Back
X