Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insanların sorunlarBütün zengin ve bakımlı bayanlar eşinize asıldığına göre, George Clooney ile evlisiniz herhalde.
Olabilir cnmEvet sinir bozucu bir durum.
Bence sizin o kadınlara olan tavrınız değil, eşinizin o kadınlara olan tavrı önemli.
Sizin yanınızda olsun olmasın o kadınlara bu fırsatı veriyorsa hoşuna gidiyor demekki sarkıntılık eden kadınlar.
Nede olsa egosunu tatmin ediyor beğenilme iç güdüsü...
"Bu kadar şeyden bunu" çıkarmadım, ayrıca alay etmek gibi bir niyetim de yok, ama ne yalan söyleyeyim, işyerindeki tüm kadınların eşinize asılması bana ilginç geldi.Ipeknur bukadar şeyden bunu mu çıkardın inan senin için aly konusu olsada bu konu bnm için çok kötü allah kimseye bu guyguyu yaşatmasın diyorum sadece
Bn bütün kadınlar demedim. Ayrıca paranoyak falan da degilim kendimi yetersiz falan da buldugum yok bn çok bakımlı biriyim zaten giyimime de sacımada makyajıma da dikkat ederim esim beni yanında gururla tanıştır kendimle kendime olan güvenimlede alakalı degil ayrıca namusuna düşkün iyi olan da var tabi ki bn kimsenin günahına girmem bn olanı dedmEmin misiniz, butun kadinlar esinizin pesinde mi, size oyle kurguluyor olabilir misiniz?
Yani tanimadiginiz kadinlara pislik atmanizin sebebi, onlarla kiyasladiginizda kendinizi yetersiz bulmaniz, yani sizin guven eksikliginiz var. Kocam bu hatunlardan birine gider mi , cunku onlar benden daha nitelikli dusuncesindesiniz, bu dusunce kafanizi kemirmese zaten su konuyu acmazdiniz.
Oteye beriye camur atacaginiza, oturup neden guvensizim diye dusunun bence. Kiskandiginiz kadinlarin ozellikleri bakimli, hos ve is guc sahibi olmalari. Bu durumda siz de bir is bulun calisin bence, hem kendinize guveniniz yerine gelir, hem de butun gun kafanizi bu zirvalara takacaginiza ulke ekonomisine katkida bulunmus olursunuz. Bakimli da olursaniz, kocamin pesinde sirfintilar modunda baktiginiz kadinlardan farkiniz kalmaz,anlatabildim mi?
Hım öyle bayanlardan korkulur .üstüne gitme eşinle yanlarında samimi ol yetr .yani kim olursa olsn kocama güveniyorsam anladığımı rahatsızlık duyduğumu belli ettiririm sıkma kendiniMeydan okur gibi olucak bu defa da daha çok uğraşıcak özellik le bi kişi var bunu rahatlıkla yapar