Doğuma Hazırlık Destekciniz kim? Anneniz yaninizda kalcakmi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Defne1717

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2017
464
344
103
Iyi aksamlar arkadaslar,

doguma yakin veya lohusalikda yaninizda anneniz kalicakmi/kaldimi?
benim esim dogum izinine ayriliyor (belcikada erkekler icin dogum izini var, bebegimizin 40. cikana kadar yanimda olucak insallah), benim destekcim esim olucak kendisi de cok heycanli ve mutlu bu durumdan.
Ama anneminde 4-5 gün yanimda kalmasini cok istiyorum ama esime soramiyorum bi türlü. Simdi annen kalcaksa benim annem niye kalmiyor derse aceba😬 (kaynanam bu arada bize cok yakin 5 dakika,annemler ise 1 saat uzakda). Esleriniz hep kabul ettimi annenizin yaninizda kalmasini ,hic kendi anneleri ile ilgi söz ettilermi,niye o kalmiyor da senin annen kaliyor diye? Merak ediyorum.
Hepinize belcikadan sevgiler 🌸

anneniz uzaktan gelecegi icin kalacak.. kv de evi yakin oldugu icin kalmayacak.. gece esiniz yardim eder.. gun icinde kv gelebilir.. gayet duz mantik.. annenizi yaninizda istediginizi de soyleyemeyecekseniz esinize artik.. ya da esiniz kabul etmeyecekse.. sorun var demektir.

anneniz uzaktan gelecegi icin kalacak.. kv de evi yakin oldugu icin kalmayacak.. gece esiniz yardim eder.. gun icinde kv gelebilir.. gayet duz mantik.. annenizi yaninizda istediginizi de soyleyemeyecekseniz esinize artik.. ya da esiniz kabul etmeyecekse.. sorun var demektir.
Tesekkürler canim. Evet mantikli♥️

Esimle sorun yok gayet iyi anlasiyoruz da annesiyle ablalarini sevmiyorum. Laf sokma da bir numaralar ve cok meraklilar. Hic sevmedigim birsey...
Esim belki su konuda istemez diye düsündüm,zaten dogum izinine ayrildim diycek,ayriyeten neden annen gelcek diye düsünebilir saniyorum. Esim cok destek cikiyor sagolsun zaten.🤲🏻

Esimle sorun yok gayet iyi anlasiyoruz da annesiyle ablalarini sevmiyorum. Laf sokma da bir numaralar ve cok meraklilar. Hic sevmedigim birsey...
Esim belki su konuda istemez diye düsündüm,zaten dogum izinine ayrildim diycek,ayriyeten neden annen gelcek diye düsünebilir saniyorum. Esim cok destek cikiyor sagolsun zaten.🤲🏻
iyi de insanin esinin yeri ayridir annesinin yeri ayridir. boyle zor ve ozel zamaninizda annenizi yaninizda istemekten daha dogal ne olabilir? illa daha baska bir sebebe ihtiyaciniz yok? ha isterse esiniz bir hafta sonra ayrilsin izne.. anneniz donunce..

Back
X