- 31 Mart 2023
- 891
- 191
- 33
- 23
- Konu Sahibi ofneyapicam
-
Bu mevzuların basında oldugundan kirli hissetmen norml.sürekli yakındığım ve son zamanlarda bana ters gelen şeylerin olduğu ilişkimi bitirdim. ama bilmiyorum tecrübesizlikten midir, takıntılı bir hâle bürünmemden midir, kendisiyle 2-3 kere cinsel anlamda sohbetler etmiştim (o istiyordu ama zorlamıyordu tabi), (herhangi bir fotoğraf atmadım yalnızca telefonda ya da whatsappta oldu bu konuşmalar, zaten çok da sürmedi) herhangi bir fiziksel temasımız bile olmadı, uzak mesafeyiz zaten. ancak sadece konuştuğum için bile kendimi kötü hissediyorum, ondan sonrasını düşünmeye başladım, çok yanlış bir tabir ancak durumu anlatmak için diyorum “kirlenmiş” hissediyorum, bu hissiyattan nasıl kurtulabilirim, normalde cinsel konulara tabu olarak bakıyordum, ancak onun sayesinde aşmıştım biraz biraz, ayrılınca sanki geçmişim çok kirliymiş gibi hissediyorum. Eski sevgilimin bu konuşmaları ya da özelimizi kimseyle paylaşmayacağına eminim, o konuda en ufak bir şüphem yok mesele o değil yani. özel şeylerimizi paylaşmıştık birbirimize, sevgililer arasında bu çok doğal aslında ama içimi rahatlatmak için konu açıyorum, teşekkür ediyorum şimdiden
10 sene sonra açtığın bu konuya güleceksin.skoruyla hava atan ablalar gelsin de kızcağız neye uğradığını şaşırsın.sürekli yakındığım ve son zamanlarda bana ters gelen şeylerin olduğu ilişkimi bitirdim. ama bilmiyorum tecrübesizlikten midir, takıntılı bir hâle bürünmemden midir, kendisiyle 2-3 kere cinsel anlamda sohbetler etmiştim (o istiyordu ama zorlamıyordu tabi), (herhangi bir fotoğraf atmadım yalnızca telefonda ya da whatsappta oldu bu konuşmalar, zaten çok da sürmedi) herhangi bir fiziksel temasımız bile olmadı, uzak mesafeyiz zaten. ancak sadece konuştuğum için bile kendimi kötü hissediyorum, ondan sonrasını düşünmeye başladım, çok yanlış bir tabir ancak durumu anlatmak için diyorum “kirlenmiş” hissediyorum, bu hissiyattan nasıl kurtulabilirim, normalde cinsel konulara tabu olarak bakıyordum, ancak onun sayesinde aşmıştım biraz biraz, ayrılınca sanki geçmişim çok kirliymiş gibi hissediyorum. Eski sevgilimin bu konuşmaları ya da özelimizi kimseyle paylaşmayacağına eminim, o konuda en ufak bir şüphem yok mesele o değil yani. özel şeylerimizi paylaşmıştık birbirimize, sevgililer arasında bu çok doğal aslında ama içimi rahatlatmak için konu açıyorum, teşekkür ediyorum şimdiden
Ben görmedim bile, sadece sexting denebilecek muhabbetlerimiz oldu o da biraz heyecan getirmek içindi ve ben de keyif alıyordum dmwmdmwmd ama kendimi rezil ve iğrenç biri gibi hissediyorum sonuçta hayatımda olmayan biri ile böyle bir şey yaşadım, gerçi fiziksel ya da görüntüsel hiçbir şey olmadı tek tesellim bu belki deBu mevzuların basında oldugundan kirli hissetmen norml.
İlk kez penis gördüğümde 2 gün yemek yiyememiştim. Şimdi penisi kaşık niyetine kullanırım :) öyle çatlamış
doğrudur ablacığım, ilk defa bir erkekle nu kadar özel şeyler konuştum, konuşrken iyi hoş ama sabah o mesajları okuyunca ben ne yaptım lan falan oluyordum şimdi ayrıldık o mesajlara bakarken yüzüm kızarıyor10 sene sonra açtığın bu konuya güleceksin.skoruyla hava atan ablalar gelsin de kızcağız neye uğradığını şaşırsın.müge anlı izle ablam.suçluluğun "s" si bile kalmaz
İlerde renklenecek olan sex hayatını düşünBen görmedim bile, sadece sexting denebilecek muhabbetlerimiz oldu o da biraz heyecan getirmek içindi ve ben de keyif almıyordum dmwmdmwmd ama kendimi rezil ve iğrenç biri gibi hissediyorum sonuçta hayatımda olmayan biri ile böyle bir şey yaşadım, gerçi fiziksel ya da görüntüsel hiçbir şey olmadı tek tesellim bu belki de
karşıma başka biri çıktığında bu durumdan ona bahsetmeli miyim mesela? ben o kadar takıntılı biriyim ki her şeyi anlatabilecek potansiyeldeyimCinsellik bir ihtiyaç, yemek gibi, uyku gibi. Yemek yiyince kendini kirli hissetmiyorsan sexting yaptığın içinde hissetmemelisin.
karşıma başka biri çıktığında bu durumdan ona bahsetmeli miyim mesela? ben o kadar takıntılı biriyim ki her şeyi anlatabilecek potansiyeldeyim
benim Böyle düşünmemin sebebi tüm ilişkileri cinsellikten uzak zannediyor olmam aslında, herkes el ele tutuşup kırlarda koşuyormuş gibi geliyor, ben en ufak ileriye gidince namussuz (!) yaftası yapıştırdım kendime. Çok yanlış ancak hissettiklerim bunlarKızzzzzz duygu saçmalama
Kaşıkla Yemek yiyodm ogcundum teşekkür ederim kaşık niyetine diyor yaBu mevzuların basında oldugundan kirli hissetmen norml.
İlk kez penis gördüğümde 2 gün yemek yiyememiştim. Şimdi penisi kaşık niyetine kullanırım :) öyle çatlamış
He bacım, bahsetmelisin. Selam verdiğin herkesin listesini tut hatta. Müstakbel kocişine excel tablosu şeklinde takdim edersin.karşıma başka biri çıktığında bu durumdan ona bahsetmeli miyim mesela? ben o kadar takıntılı biriyim ki her şeyi anlatabilecek potansiyeldeyim
benim Böyle düşünmemin sebebi tüm ilişkileri cinsellikten uzak zannediyor olmam aslında, herkes el ele tutuşup kırlarda koşuyormuş gibi geliyor, ben en ufak ileriye gidince namussuz (!) yaftası yapıştırdım kendime. Çok yanlış ancak hissettiklerim bunlar
ya evet insanlar neler neler yaşıyor ve arkasında kapı gibi durup hayatına devam ediyor, çok da takdir ediyorum dilerim öyle biri olabileyim. aslında inançlı biriyim ama adamla öpüşmedik bile eyleme geçirmediğim için şu an o anlamda huzurluyum. tabi hiç yaşamamış olmayı da dilerdim ancsk sanırım fazla abartıyorumTevbe kapısı açık,inancliysan şayet.
Zaten onun hükmü biriyle birlikte olmak gibi kabul görmüyor.
Bir şey düşünmek başka,bunu eyleme dönüştürmek daha başka.
Ha yok inanç bakımından umursamıyorum diyorsan da abartiyorsun derim.
Gerek yok.
Kendimi kirlenmiş hissediyorum deyince insan baya bir yaşanmışlık bekliyor açıkçası
Nssnsjajsjqmsq doğru diyorsunuz, tecrübesizliğime verin ablacığım…He bacım, bahsetmelisin. Selam verdiğin herkesin listesini tut hatta. Müstakbel kocişine excel tablosu şeklinde takdim edersin.
Böyle düşününce daha iyi hissediyorum teşekkür ediyorumOlur mu öyle şey yahu, cinsellik hayatımızın parçası, el ele tutuşup kıra giden kesin öpüşmeye gidiyordur öyle düşün djfjffjk
Kaç yaşındasın?Nssnsjajsjqmsq doğru diyorsunuz, tecrübesizliğime verin ablacığım…
Ben sizinle arkadaş olmak istiyorum yaaaaBu mevzuların basında oldugundan kirli hissetmen norml.
19Kaç yaşındasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?