desteklerinizi bekliyorum..

Of sex çok güzel bi şey ya vazgeçemeyeceğim üçlü yemek yemek , masaj, sex
Bakış açınızı değiştirin bu bakış açısı kadını diri diri toprağa gömen zihniyet gibidir.

Senden epey büyüğüm. Bir genç kadına verebileceğim en mühim tavsiyelerden olduğunu düşündüğüm şeyi yazacağım şimdi sana.
Senin değerini asla bir erkek ya da bir erkekle kurduğun ya da kuramadığın ilişki belirlemez kuzum. Tamam mı?
Sen biriyle +18 konuştun ya da birlikte oldun diye değerin azalmaz. İnsan kendi değerini kendi belirler. Başka birisi sana değer yükleyemez. Buna izin verirsen eğer esas o zaman kıymetsiz olursun, kendine ihanet etmiş olursun.
Karşına seveceğin, sevileceğin çok insan çıkacaktır, yolun uzun. Bu süreç için de naçizane tavsiyem olacak.
Herkese hemen güvenme, kötü niyetli insanlar olacaktır illa ki. Ya da çok iyi insanlar da olabilir. Kendine zaman tanımalısın bunu ayrımına varabilmek için. İstemediğin hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsin. Hele hele biri benimle konuşmaya devam etsin, sevsin vs. diye asla yapmamalısın.
Bir de evliliğe kadar cinsel hayatını aktif etmeyi düşünmesen bile lütfen kendi bedenini, kadın üremesini, cinselliği doğru kanallardan öğren olur mu?
Hadi bakalım, selametle.

Çok teşekkür ederim, yazdıklarınızı büyük bir mutlulukla okudum, huzur da verdi bana epeyce. Maalesef ilk sevgilim bende ağır travmalar ve kötü izlenimler bıraktı (6 ayda 3 kere terk etti beni) o yüzden uzun bir süre kimseyle görüşmeyi düşünemeyeceğim bile. Atlatmaya çalışıyorum

Atlatmaya zorlayıp da hırpalama kendini. İlla biriyle görüşmek zorunda da değilsin. Biraz rahatla, sal kendini.
Hayatında bir erkek olmasa da mutlu olabilirsin. Mutluluğun tek şartı bu değil.
Tabi ki seveceğin birisi olsa, o da seni sevse güzel olur. Bunlar güzel şeyler, senin yaşında hele daha da keşfedilecek heyecan verici durumlar. Ama dediğim gibi acele etme, olacağı varsa olur zaten.

Umarım

karşıma başka biri çıktığında bu durumdan ona bahsetmeli miyim mesela? ben o kadar takıntılı biriyim ki her şeyi anlatabilecek potansiyeldeyim
Kızz sakıınnnnnnnnn hayatının hatasını yaparsıınn erkekler bize her görüştüğü kızı anlatıyor mu sankiiii
geçmişe önem veren geçmişi kurcalayan bir erkekle zaten olmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…