X xwyzz Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2014 211 24 38 27 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi xwyzz #1 Merhaba destekleyici tedavileri bazı hastanelerin yapacagı acıklanmıstı daha once fakat ankarada bunları hangı hastaneler kaca yapıyor bilmiyorum sülük hacamat, ozon, akapunktur seanslarının hastanelerde daha ucuz olacagı soylenıyordu sülük 40-50 tl fiyat belirlenmişti fakat hangi hastanelerde uygulanıyor? uygulama yaptıranlar memnun mu? onerilerinizi bekliyorum lütfen hastane ismi ve telefon verin, çok teşekkürler
Merhaba destekleyici tedavileri bazı hastanelerin yapacagı acıklanmıstı daha once fakat ankarada bunları hangı hastaneler kaca yapıyor bilmiyorum sülük hacamat, ozon, akapunktur seanslarının hastanelerde daha ucuz olacagı soylenıyordu sülük 40-50 tl fiyat belirlenmişti fakat hangi hastanelerde uygulanıyor? uygulama yaptıranlar memnun mu? onerilerinizi bekliyorum lütfen hastane ismi ve telefon verin, çok teşekkürler
Berna Tuna Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Ocak 2015 67 14 13 31 29 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi xwyzz #2 Merhaba Dr.Mehmet Akgün'ü tavsiye edebilirim ben daha yeni başladım tedavilere fakat arkadaşım çok memnun kaldı. Özel kliniğinde tedavileri uyguluyor Numarası: Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2017
Merhaba Dr.Mehmet Akgün'ü tavsiye edebilirim ben daha yeni başladım tedavilere fakat arkadaşım çok memnun kaldı. Özel kliniğinde tedavileri uyguluyor Numarası:
frikadelle Ümitsizlik semtine gitme, ümitler vardır. Kayıtlı Üye 26 Şubat 2008 341 324 658 4 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi xwyzz #3 incekte doğal hayat var, ben gittim, memnun kaldım
G Gulendamm621 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Mart 2015 74 6 1 35 27 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi xwyzz #4 Kızılayda Mehmet Akgun var mıgren ıcın gidıyorum memnunum :)
M melihay Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2017 4 1 1 49 24 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi xwyzz #5 Ankara'da hacamat yapıyorum. İsteyenlere yapabilirim.