- Emoji Skoru
- 23
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi Birannebirrbebek
-
Sıcaklik farkından dolayı uyanıyor olabilir yastığın kenarina kokun sinen bir kıyafet koyabilirsin öyle uyurMerhaba kızlar , bebeğim 4 aylık , gece gündüz ayakta sallayarak uyuyor , ayağa almadan önce de kucağımda içi geçene kadar sallıyorum sonra TV ayağıma alıyorum ama sallamayı bırakıyım beş dakika sonra kalkıyor bazen hemen kalkıyor , on günlükken başladık sallamaya uyumadığı için tükendim artık çok yorgunum sallamadan uyutmak istiyorum ne yapabilirim böyle olup büyüyünçe düzelen var mı yoksa bu böyle mi gidecek nereye kadar böyle gidecek
3,4 yaşına kadar kim dayanabilirBüyüyünce düzelir herhalde.
3,4 yaşındaki çocuk sallanmak istemiyordur diye düşünüyorum.
Deneyeceğim teşekkür ederimSıcaklik farkından dolayı uyanıyor olabilir yastığın kenarina kokun sinen bir kıyafet koyabilirsin öyle uyur
Haklısınız da “büyüyünce düzelir mi?” dediniz diye öyle düşündüm.3,4 yaşına kadar kim dayanabilir
Haklısınız da “büyüyünce düzelir mi?” dediniz diye öyle düşündüm.
Ben kolumda,ayağımda hiç sallamadım;çevremde bu konuda çok baskı yedim yine de boyun eğmedim.
Sabırlı olup saç severek,bol bol sarılarak uyutmak da zor ama bana bunu yapmak daha
O kadarını bende düşünebiliyorum herhaldeHaklısınız da “büyüyünce düzelir mi?” dediniz diye öyle düşündüm.
Ben kolumda,ayağımda hiç sallamadım;çevremde bu konuda çok baskı yedim yine de boyun eğmedim.
Sabırlı olup saç severek,bol bol sarılarak uyutmak da zor ama bana bunu yapmak daha doğru geldi.
Yooo durmuyordu yine ağlıyordu,çok ağlıyordu.O kadarını bende düşünebiliyorum herhaldebende isterdim öyle uyusun ama alıştı bir kere, insan mecbur kalınca her şeyi yapıyor malesef , ağlarken saçını sevince duruyorsa ne mutlu size
Ha ayakta sallamışsın , ha sabaha kadar sarılıp öpmüşsün aynı şeyYooo durmuyordu yine ağlıyordu,çok ağlıyordu.
Hele şimdilerde beraber uyumak istiyor çığlık çığlığa. Sarılıp sarılıp öpüyorum sabaha kadar ne yapayım?
Öyle tabii de sabaha kadar hiç uyanmadan uyuyan çocuk varsa da ben hiç duymadım.Ha ayakta sallamışsın , ha sabaha kadar sarılıp öpmüşsün aynı şey
Evet bazen öyle diyorum yeter uyusun diyorum ama bazen de çok yoruldum diyorumYa uyusun da yeterdestek de ona zarar verme ihtimali olan bir şey değilse çok kasmayın daha yolunuz uzun.
Aslında onu yaptım emerek uyuyordu son bir haftadır onu da bıraktı emiyor uyuyor yatağına koyuyorum uyanıyor ve sallamadan da uyumuyorBen de ayakta salladım ilk 3 4 ay kolikti hep ayağımdaydı. Başka türlü uyutamadım.
Sonra azalttık kademeli olarak. Gece uykularından başlayıp. Şöyle bir şeye verildi zamanla gündüz ayakta hafifçe sallayarak uyutuyordum bırakıyordum. 30-35. Dakikada uyanır gibi olma noktası vardı orda yakalayıp tekrar sallıyordum. Bitiyordu. Geceleri de önce emzirip sonra yanında yatarak uyutmaya başladım.
Bu arada emziriyor musun veya biberon alıyor mu şu an nasıl besleniyor bilmiyorum ama uyku öncesi besleme iş görür. Bence emzirerek uyutma ile yer değiştirmeye çalışın.
Aslında onu yaptım emerek uyuyordu son bir haftadır onu da bıraktı emiyor uyuyor yatağına koyuyorum uyanıyor ve sallamadan da uyumuyormamayı gündüz veriyorum akşam yatırmadan önce, önce emiyor sonra mama verip uyutuyorum ama gece mama vermiyorum , uyuma süresi yarım saati geçerse o zaman veriyorum emmeyi bırakmasın diye
İnşallah teşekkür ederimŞu an uyku atağı dönemindesiniz biraz sabredin zamanla yolunu bulursunuz. Destek ihtiyacı bitmez bebeklerin çok normal ve bana göre en güzel destek de emzirmek. Bu ara biraz sabredin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?