ay bende istiommmmmmmmmmm :)))
bugün alçım çıktı 12. günüm olmasına rağmen çok güzel olmuşş artık eski burnumdan eser kalmamışş burun ameliyatı olmak isteyenler doğru doktor seçerek bir an önce olasunlar bencee özgüvenim tavan yapmış durumda resimlerimi en kısa zamanda koyarım
cok sevındım canım, ne guzel yaa, darısı bızlere inşallah, benım haftaya cıkacak kalıp, inşallah ben de senın gıbı çok mutlu sekılde paylaşırım sevıncımı burada...
bugün alçım çıktı 12. günüm olmasına rağmen çok güzel olmuşş artık eski burnumdan eser kalmamışş burun ameliyatı olmak isteyenler doğru doktor seçerek bir an önce olasunlar bencee özgüvenim tavan yapmış durumda resimlerimi en kısa zamanda koyarım
cok sevındım canım, ne guzel yaa, darısı bızlere inşallah, benım haftaya cıkacak kalıp, inşallah ben de senın gıbı çok mutlu sekılde paylaşırım sevıncımı burada...
bursada esteticare mesut özcan ben kesinlikle tavsiye ediyorum hem burnumun üzelliği açısından ( maşşallah :) hem doktorun ilgi alakası açısındanbaede yaptırmak istiyorum doktor ismi ve tavsiye bekliyorum
resimleri koydum sanırım görebilirsiniz artık yorumlaınızı bekliyorum
burnum 1.5 ay olduudaha da güüüzeel olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?