destina08 Burun Estetiği Ameliyatı

destina08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
99
4
36
Bursa
bugün alçım çıktı 12. günüm olmasına rağmen çok güzel olmuşş artık eski burnumdan eser kalmamışş burun ameliyatı olmak isteyenler doğru doktor seçerek bir an önce olasunlar bencee özgüvenim tavan yapmış durumda resimlerimi en kısa zamanda koyarım

cok sevındım canım, ne guzel yaa, darısı bızlere inşallah, benım haftaya cıkacak kalıp, inşallah ben de senın gıbı çok mutlu sekılde paylaşırım sevıncımı burada...

cok sevındım canım, ne guzel yaa, darısı bızlere inşallah, benım haftaya cıkacak kalıp, inşallah ben de senın gıbı çok mutlu sekılde paylaşırım sevıncımı burada...

inş canımm güzel olur da paylaşırız mutluluğunuu azıcık şişlik oluyo ama eskisinden çok daha güzel oluyoo

canım cok geçmiş olsun aramıza hoşgeldin yeni burnuşunda hayırlı olsun fotolarını koyunca yorumda yaparız..

inş hepinizz cok mutlu olursunuz kızlar..canım sende kalıpların cıkınca fotolarını koyarsın sanada yorum yaparız

henüz fotolarımı koyamadım aksilik fotoğraf makinasından pcye atamıyorumm tabi burnum güzel oldu ya illa bi aksilik çıkar ben paylaşamam en kısa zamanda bi arkdşımın pcsine hafıza kartımı takıp atıcam kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…