Detaylı ugs de baş çevresi geriliği

Elifim2211

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
1.317
315
73
24
Bugün detaylı USG girdim USG yapan Dr bir sürü anlamadığım şeyler söyledi kendiside yetmezmiş gibi 5 kişi daha çağırdı başı çevresi küçük dedi kalbi3 çok hızlı atıyor dedi plasentasinda sıvı var dedi dedide dedi yani korkuttu beni öbür hoca dediği biri vardı onuda çağırdı oda baktı bilmiyorum sonucu burya atcam şimdi bilgisi olan varsa yardımcı olun lütfen birde plasentada kist yazmış ne demek o bilmiyorum yardımcı olun lütfen bu arda son adet tarihimi bilmiyorum çünkü pcoks vardi bende

Eklentiler

• IMG_20231017_220841.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20231017_220757.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20231017_220658.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 65
Bakan perinatalog muydu?
Hani normalde gidiyoruz ultrasonda bakıyorlar ya onlardandı yani kendi hani benim gebeliğimi takip eden doktorum değildi ben Aydın kadın doğuma gidiyorum normalde kadın doğumda detaylı ultrason çekmiyorlar beni üniversiteye yönlendirdiler yani herkes üniversiteye yönlendiriyorlar detaylı ultrason için ya bu süre sonra çekenlere ne deniyor tam bilmiyorum ama onlardı hatta iki tanesi sanırım öğrenciydi bayan en başta 3 tane ile baktılar sonra bir tane Burak hoca diye konuştukları bir hoca vardı onu da çağırdılar o da geldi baktı ondan sonra bir bayan daha gelip baktı 6 kişiyle baktılar beni de çok korkuttular yani dediğim gibi ultrasonu çekenler kim oluyorsa onlardı

Radyolog çeker ama detaylıyı uzmanı yapar. Hocaları da çağırmışlar iyi etmişler. Burak Hoca perinatalog mu bi bak bakalım. Kendi doktorun daha iyi açıklar sonucu görünce. Gerekirse yönlendirir.

Radyolog çeker ama detaylıyı uzmanı yapar. Hocaları da çağırmışlar iyi etmişler. Burak Hoca perinatalog mu bi bak bakalım. Kendi doktorun daha iyi açıklar sonucu görünce. Gerekirse yönlendirir.
Anladım zaten yarın hani kadın doğuma beni takip eden doktora gideceğim gerçi sürekli doktor değişiyor da mesela bazen gidiyorum randevu bulamayınca fiş kesiyorum hani kendi doktoru olmayacağı başka doktorlara mecburen kesmek zorunda kalıyorum gideceğim ama merak ettim hani baş geriliği dediler buradan baktığım kadarıyla sanki 3 hafta 2 günlük bir gerilik gözüküyor açıkça böyle bir durum yaşayanların hani şeyini merak ettim o yüzden dayanamadım Sabah zaten hemen gideceğim ama plasenta ile ilgili bir şeyler de söyledi dedi playstattan içi su dolmuş sanki dedi sıvı var içerisinde acaba dedi amino sıvısının içine dolmuş hata yanındakilere dedi siz daha önce hiç böyle bir şey gördünüz mü dedi çünkü ben hiç görmedim dedi

Kötü bir şey yoktur inşallah

Bilgisi olan yokmu arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…