detayli ultrason icin istanbul avrupa hastane onerisi

flutist30

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
6
6
1
40
Kizlar merhaba ben beylikduzu kolan hastanesine gidiyorum detayli usb için 450 lira fiyat verdiler daha uygun başka hastane onerebileceginiz bir yer varmi?

Kizlar merhaba ben beylikduzu kolan hastanesine gidiyorum detayli usb için 450 lira fiyat verdiler daha uygun başka hastane onerebileceginiz bir yer varmi?

merhaba bende yarın giricem , türkiye hastanesi 350 tl , profesormuş. zaten 300 den aşağı pek bi yerde yok sanırım.

Teşekkürler="Amphitrite35, post: 45213099, member: 368522"]merhaba bende yarın giricem , türkiye hastanesi 350 tl , profesormuş. zaten 300 den aşağı pek bi yerde yok sanırım.[/QUOTE]
Teşekkür ederim..devlet hastaneleri yapiyormu acaba biliyomusunuz? Orada da gerci ne kadar iyi yapilir bilmiyorum ama :/

Teşekkürler="Amphitrite35, post: 45213099, member: 368522"]merhaba bende yarın giricem , türkiye hastanesi 350 tl , profesormuş. zaten 300 den aşağı pek bi yerde yok sanırım.
Teşekkür ederim..devlet hastaneleri yapiyormu acaba biliyomusunuz? Orada da gerci ne kadar iyi yapilir bilmiyorum ama :/[/QUOTE]

devlet hastanesi olarak Zeynep Kamil yapıyormuş ama orsası içinde aylar öndecen randevular doluyo diye duydum ama yinede bir ara istersen randevu için.

Avcilar anadolu hastanesi cekiyor daha uygun olabilir tam gfiyat bilmiyorum

Ben medilife beylikduzune sordum 360 tl dediler. Esenyurt Esencan hastanesinde 280 tl ye yaptirdim. Doktor çok ilgiliydi hastane çok temiz ve çok güzeldi. Sadece hastaneye ulaşmak biraz problem oldu yeri biraz ters ama ben yine de memnun kaldım :)

Merhaba esencan hastanesinde detaylı ultrasonu yaptrmışsınız nasıldı doktor ilgili mi ne kadar sürdü birde renkli görüntüsünü verdi mi ayrıca bazı yerlerde renkli görüntüsünü iyi değil diyolar nasıldı varmı görüntüsü bebişinziin cevaplarsanız sevinirim

Back
X