Detaylı ultrason sonrası.!!!

ilaydaNur87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2022
432
-128
48
Merhaba kizlar üzgün bir durumdayız ben 21 haftalık gebeyim.Fakat doktorum detaylı ultrasona gönderdi ikili test sonucunda yaş riski oldugndan dolayı dun girdim detaylıya devlet de oldum ama doktor renkli olarak bakmadı resim de vermedi 🤨 bebeğin ense kalınlığı olduğunu ve sol böbrekte genisleme gördü sonrası malum amniyom sıvı alındı felan sıvı aldıktan sonra kalp atışı var bak dedi evet vardı rahtlamistim bir nevi ama bu durumlardan sonra gergin zaman geçiriyoruz gecircegiz de umarım güzel ve sağlıklı iyi haberler alırım inşallah Allah'ın izini ile. Yoksa böyle bu tür stresli geçmesi üzücü. 😏Başımdan gecenleri anlatmak istedim. Sadece. 😐

Merhaba kizlar üzgün bir durumdayız ben 21 haftalık gebeyim.Fakat doktorum detaylı ultrasona gönderdi ikili test sonucunda yaş riski oldugndan dolayı dun girdim detaylıya devlet de oldum ama doktor renkli olarak bakmadı resim de vermedi 🤨 bebeğin ense kalınlığı olduğunu ve sol böbrekte genisleme gördü sonrası malum amniyom sıvı alındı felan sıvı aldıktan sonra sadece kalp atışı var bak dedi evet vardı rahtlamistim bir nevi ama bu durumlardan sonra gergin zaman geçiriyoruz gecircegiz de umarım güzel ve sağlıklı iyi haberler alırım inşallah Allah'ın izini ile. Yoksa böyle bu tür stresli geçmesi üzücü. 😏Başımdan gecenleri anlatmak istedim. Sadece. 😐
Çok geçmiş olsun rabbim ferahlığa ulaştırsın sizi kaç yaşındasınız

Back
X