Evet canim banada kagit verdi doktoruma gosterdim ayni sekilde sorun yok dediBenimde 10 dakika anca sürdü araştırma hastanesinde yaptırdim bi kağıt verdi doktoruma gösterdim bişey yok dedi sana kagit vermedilermi rapor gibi bişey
İcim rahatladi saol canim. Bana sorun yok dedi.inssallah senin bebisinde bi sorun yoktur.Ay söylemeyi unuttum benim ayrıntılı usg de bi kaç sorun çıktı malesef ondan çok çok inceledi. Normalde hep 10 dk falan sürüyor zaten
Saol canimm10 dk sürdü benim de. Olumsuz bişey gorurlerse bence yarım saat 40 dk suruyordur
Büyün sorunlarımız düzeldi şükürler olsun ama ayrıntılı zamanında sıkıntılıydı kalbi ve böbrekleri ondan uzun uzun baktı herşeyine. Gönlünü ferah tut bana bi dk baksaydı da keşke hiç bişeyi Yok deseydiİcim rahatladi saol canim. Bana sorun yok dedi.inssallah senin bebisinde bi sorun yoktur.
Büyün sorunlarımız düzeldi şükürler olsun ama ayrıntılı zamanında sıkıntılıydı kalbi ve böbrekleri ondan uzun uzun baktı herşeyine. Gönlünü ferah tut bana bi dk baksaydı da keşke hiç bişeyi Yok deseydi
Evet benimde oyle oldu olcumlerini yapdi kagit verdi doktorum iyi dedi. Oyle ayagini elini parmaklarini sayip gostermedi banada olctu bakdi sadece :)benimde 10 dakika sürdü ya ölçümlerini ve incelemesini yaptı kagıt dökümü olarak verdi doktorum degerlendirdi gayet iyi dediler bakalım :)
ben büyük ekrandan gördüm oğluşumu cnm ölcüm yapan radyologda kendi ekranından baktı kontrollerini yaparken cok konuşup kafasını karıştırmak istemedim en sonunda genel bi açıklama yaptı işte sonra kagıdı verdi öle aman iyi olsunda bebişlerimizEvet benimde oyle oldu olcumlerini yapdi kagit verdi doktorum iyi dedi. Oyle ayagini elini parmaklarini sayip gostermedi banada olctu bakdi sadece :)
Yani canim arastirdim herkes yarim sat 40 dk bakdi demis acaba sorun benim gittigim hastanedemi diye dusunmusdum simdi rahatladim :)ben büyük ekrandan gördüm oğluşumu cnm ölcüm yapan radyologda kendi ekranından baktı kontrollerini yaparken cok konuşup kafasını karıştırmak istemedim en sonunda genel bi açıklama yaptı işte sonra kagıdı verdi öle aman iyi olsunda bebişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?