Detaylı Ultrason

Hiçbir radyoloji uzmanı,perinatolog kadar iyi inceleyemez ultrasonda. Benim riskli gebeliğim vardı ve fl ölçümü kafamı karıştırıyordu bir usgde önde bir diğerinde geride çıkıyordu. Perinatologa gittim tek tek anlattı 1 saate yakın oglusun ayak parmaklarından omuz başına kadar her yerini göstermişti. Kesinlikle perinatoloji diyorum.

Bende aytül hanımdan randevu aldım türkiye hastanesine anca 24. Haftamda boşluk bulabuldim bakalım nasıl olacak
Memnun kaldım. Gayet detaylı inceledi ona göre raporda hazırladı detay detay hepsi yazılfı.Daha önce radyolog bakmıştı kızımda ,bence kesinlikle perinatoloji daha ayrıltılı bakıyor.

Bende aytül hanımdan randevu aldım türkiye hastanesine anca 24. Haftamda boşluk bulabuldim bakalım nasıl olacak
Anladım Aytül hanım sanırım farklı hastanelerde haftanın farklı günlerinde hizmet veriyor. Bende 23 haftada yaptırmıştım sanırım. Memnun kalacağınızı düşünüyorum,gayet detaylı bakıp güzelce izah ediyor.

Siz hangi hastane de ne kadara yaptırdınız? Türkiye hastanesi 450 tl fiyat verdi

Merhaba kızlar, önümüzdeki ay detaylı ultrason yaptırıcam yani renkli ultrason..
Sizler nerde yaptırdınız ya da yaptırıcaksınız? Özel hastanede yaptırmak istiyorum bide radyoloji olur mu?
Sehrinizde varsa perintolojiden randevu alin. Yoksa radyolog mecbur. Perintologlar konunun uzmani oldugu icin daha iyi anliyorlar herseyi. Ben 2 kere ayrintiliya girdim. Radyologun hersey cok iyi dedigi kontrolden 2 gun sonra perintolog bebegi besleyen kan damarlarinda pihti gordu. Hemen hemotologa yonlendirdi detayli testlerde pihtilasma gordu. Fark edilmeseydi bebegimin kalbi durabilirdi ikeriki haftalarda.

Kesinlikle sizin her cümlenize katiliyirum . Allah bebeginzi de size bagislasin

Dün bir Doğum seminerine gittim ve bir çok yazı okudum.İşi her zaman uzmanına yaptırmakta fayda var.Perinataloglar bu iş için eğitim alıyor ve kesinlikle ona gitme taraftarıyım.

Merhaba kızlar, önümüzdeki ay detaylı ultrason yaptırıcam yani renkli ultrason..
Sizler nerde yaptırdınız ya da yaptırıcaksınız? Özel hastanede yaptırmak istiyorum bide radyoloji olur mu?
ben yaptırdım çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…