Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22. Haftada detaylıya girdim %80 dowm dedi kalbinde büyük delik ve sol beyinde kıst var dedi böyle bir durumla karşılaşan var mı yardıma ihtiyacım var aldırmamı öneriyor doktorlar üç farklı doktor baktı
Arkadaşıma 2 doktor bebeğin down sendromlu dedi ama değildi doğum yaptı çok tatlı Bi kızı oldu çocuğun hiç bir problemi yok
Devlet ve araştırma hastanesi iki farklı hastane de oldumDoktorlara güvenmeni bazı konularda önermiyorum devlet hastanesi mi özel hastanede mi muayene oldunuz acaba?
Doktoru gömsem söylediğine kulak asmaz bildiğimi yaparım bu bir okumuş insana düşmanlık derken ben öğretmenim ne düşmanlığı sadece bu durumu yaşayan varsa destek almak için yazdım yeterince zor bi süreç yaşıyorum gidip egonuzu başka yerde tatmin edin lütfenBunun doktorla alakasi yok, her testin yanilma payi olabilir.
Yuzde yuZ dogru oldugunu iddia etmiyorlar zaten.
Zorla insanlarin yakasina da yapismiyorlar aldirin çocuklarınızi diye.
Arkadasinizin bebegi down sendromlu dogsaydi bu sefer tapacak miydiniz doktorlara?
Konu sahibine sunu deseniz anlarim, "testlerib yuzde yuz dogruluk payi yok, boyle boyle ornekler var, en iyi karari siz verirsiniz, bebek sizin bebeginiz"
Ama yok hemen bi gomelim doktorlari, cok seviyor bu toplum okumus insani ezmeyi.
Ben doktorları ezmek için demedim asla zaten doktor hatası da demedim fark ettiyseniz bu ciddi Bir konu bir can var ortada ve bende hamile bir insan olarak üzülürüm açıkçası sadece tavsiyem konuyu açan arkadaşa yani araştırıp bildiği güvenebileceği doktora gitmesiydi birde doktorları gömmek değil amacım kutsal meslek ama yakınımın bebeğine elleri ayakları yok dediler çocuk sağlam doğdu hani böyle şeyler basit şeyler değil mesela ben bunun için söylüyorum lütfen farklı algı yaratmayınBunun doktorla alakasi yok, her testin yanilma payi olabilir.
Yuzde yuZ dogru oldugunu iddia etmiyorlar zaten.
Zorla insanlarin yakasina da yapismiyorlar aldirin çocuklarınızi diye.
Arkadasinizin bebegi down sendromlu dogsaydi bu sefer tapacak miydiniz doktorlara?
Konu sahibine sunu deseniz anlarim, "testlerib yuzde yuz dogruluk payi yok, boyle boyle ornekler var, en iyi karari siz verirsiniz, bebek sizin bebeginiz"
Ama yok hemen bi gomelim doktorlari, cok seviyor bu toplum okumus insani ezmeyi.
Amniyosentez mi yapıldı? Yaşınız kaç acaba risk görünüyor muydu?Onu önermedi sıvı aldılar karnımdan sonucunu bekleyeceğiz 20 gün
Aldırma kız çok günah hem gaybı yalnızca Allah bilir. Sen başka bir hastaneye git birdaha yaptır detaylı ultrasonu22. Haftada detaylıya girdim %80 dowm dedi kalbinde büyük delik ve sol beyinde kıst var dedi böyle bir durumla karşılaşan var mı yardıma ihtiyacım var aldırmamı öneriyor doktorlar üç farklı doktor baktı
Canım çıktımı sonucun inşallah bebeğin sağlıklıdır benimde bebeğimde delik görüldü amniyosentez önerildi ama yan etkilerinden korktuğum içni yaptırmak istemşyorumOnu önermedi sıvı aldılar karnımdan sonucunu bekleyeceğiz 20 gün
Delik görüldü diye niye sıvı almak istediler sıkıntı etmeyin benim bebeğimede bağırsak genişlemesi var dediler zehir ettiler bana hamileligimiCanım çıktımı sonucun inşallah bebeğin sağlıklıdır benimde bebeğimde delik görüldü amniyosentez önerildi ama yan etkilerinden korktuğum içni yaptırmak istemşyorum
22. Haftada detaylıya girdim %80 dowm dedi kalbinde büyük delik ve sol beyinde kıst var dedi böyle bir durumla karşılaşan var mı yardıma ihtiyacım var aldırmamı öneriyor doktorlar üç farklı doktor baktı