Herkese merhaba. Detaylı ultrason yaptıran var mı?
Dortlu test ile ayrintili ultrason farkli seyler degil mi?
sednin malatyada gördüğün sistem istanbuldada aynı.. erzurumda talep cok mu yani cokmu sıra oluyo acaba bu yüzden mi böyle bir sistem yapmışlar saçma :) bende asıl dr umda olmucam detaylı ultrasonu aynı hastane yalnızca karşı odasında olucakmış bakalım bende bir değişiklik farkedicekmıyım...
sen 100 e cok dersen bana ne dersin 150 vercem :) senin 11 haftalık girdiğin 2li test için olan olmasın sakın canım.. normalde o haftalarda normal ultrasonografi yapılıır diye biliyorum bana da öle yapıldı ama ebnım kendi dr um kendi ultrasonuyla yaptı:) çok uzun sürmuyor ama bu detaylı denilen yada doobler de deniyo sanırım bu yarım ssat daha detaylı bi ultrason
ne kadar canım özelde?
mucizemm ben yanlış bilgilendirilmişim doktorun beni ayrıntılı diye gönderdiği sizin doktorlarınızın odasında girdiğiniz usgden başka bişi değil buranaın cinsliği fiyatlar sizinkiler normal ucuz bile daha fazlasınıda duydum benim 2'li testim için sadece kan idrar alındı usg falan yoktu.... burada sadece 2 tane özel hastane var... biz daha güvenilir diye bu hastaneyi tercih ettik belki bilirsiniz Şifa hastanesi, hani sadece buraya özgü bi hastane olsa anlayacam ama.... başkada alternatif yok...
bari sizden öreneyim niçin bu ayrıntılı illa olmak lazım mı
canım ben şunu söyleyeyim sana ben 3 sene sağlık sektöründe çalıştım hemde bebek ölümleriyle ilgilendim hamile kalınca işi bıraktım... ben ne ikili ne üçlü hiçbirini yaptırmadım ama ayrıntılı ultrason denilen şeyin bence yararı şudur (biz çalısırkende bunun üzerinde cok duruyorduk) mesela Rabbim saklasın korusun bebeğinin kalbinde bi anomali var ve düzelebilecek birsey erken teshıste yani misal veriyorum.. dr lar detaylı ultrasonda bebege derinlemesine inceleme yaptıkları için bunu daha ozmandan anlayabiliyorlar ve Allah koruusn bi ameliyat falan gerekirse yada farklı bir yoğun bakım dr lar seni yönlendiriyor (doğumdan sonra yapılıyor tabiki) ve ona göre tam teşekküllü bir hastanede doğum yamanı sağlıyorlar yada doğum zamanından sevkini hallediyorlar... eğer yaptırmazsan bu gibi sorunlar bebekte hemen belli olmayabiliyor ve geç kalınabiliyor.. zaten duyduguma göre eger detaylıyı yaptırmazsan bi kağıt imzalatıyolarmış kardesim ve arkadasım söylemişti onlar imzalamıslar... nacizane bildiklerim bukadar canım....
doktorum bana 20 şubata gün verdi detaylı usg için benimle aynı gebelik haftasında olanlar çektirmiş anlamadım valla geç mi kalıyorum ben
detaylı ultrason yani 4D ultrasona girmemi söyledi doktorum fakat hastanelerinde 3 boyutlusu varmış şişlide biyer önerdi 220 diyolar normal mi sizce video çekiminide vericeklermiş sizler yaptırdınız mı ve ne kdra nerede yaptrdınız kızlar
canım ben 4d liyi 142 ye yaptırdım özel nisa hastanesinde memnunda kaldım burdan bir arkadasta orda yaptırdı... ama 400 leri duydum 220 yine iimiş..
sağol cnm verdim kararımı doktorumun önerdiği yerde yaptırıcam oraya kdr gelsem yine aynı parayı bulucak uzağım ben oraya epeyce
sağol cnm verdim kararımı doktorumun önerdiği yerde yaptırıcam oraya kdr gelsem yine aynı parayı bulucak uzağım ben oraya epeyce
Merhaba arkadaşlar yarın bende ayrıntılı usg çektireceğim peki neler yapılıyor sadece ultrasonla bebek mi inceleniyor yoksa tahlil felanda yapıyorlar mı....
benim sadece ultrasonda bebeğe baktılar uzun uzun bütün heryerini incelediler.... bir fotosunu verdiler, birde dvd de görüntü verdiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?