Detaylı ultrason

Dortlu test ile ayrintili ultrason farkli seyler degil mi?

Evet farklı şeyler ikisi.4lütestte anneden kan alınıp 4farklı değere bakılıyor ve bunlara göre kromozomal bozuklukların veya bazı anomalilerin değerlendirmesi yapılıyor.ayrıntılı ultrasonda ise bebeğin gelişimi detaylı olarak inceleniyor.organlar,damarlar vs.

ya bende anlamadım ne yaptıklarını, asıl doktorumdan sonra radyolojide randevu alıyorum ve istediğim tarih için en az 1 hafta öncesinden randevu ayarlamam lazım gün vermiyolar asıl doktor kendi usgsinden baksa bi oraya bi oraya gitmeye gerek kalmaz... ama şunu iii anladım detaylı usg değil çünkü her ay artık böyle olacak bide detaylıda bazı yorumlarda fiyatları 150-300-700 tl falan gördüm. peki gerekli mi bu detaylı bende doktorumdan istesemmi

mucizemm ben yanlış bilgilendirilmişim doktorun beni ayrıntılı diye gönderdiği sizin doktorlarınızın odasında girdiğiniz usgden başka bişi değil buranaın cinsliği fiyatlar sizinkiler normal ucuz bile daha fazlasınıda duydum benim 2'li testim için sadece kan idrar alındı usg falan yoktu.... burada sadece 2 tane özel hastane var... biz daha güvenilir diye bu hastaneyi tercih ettik belki bilirsiniz Şifa hastanesi, hani sadece buraya özgü bi hastane olsa anlayacam ama.... başkada alternatif yok...
bari sizden öreneyim niçin bu ayrıntılı illa olmak lazım mı

canım ben şunu söyleyeyim sana ben 3 sene sağlık sektöründe çalıştım hemde bebek ölümleriyle ilgilendim hamile kalınca işi bıraktım... ben ne ikili ne üçlü hiçbirini yaptırmadım ama ayrıntılı ultrason denilen şeyin bence yararı şudur (biz çalısırkende bunun üzerinde cok duruyorduk) mesela Rabbim saklasın korusun bebeğinin kalbinde bi anomali var ve düzelebilecek birsey erken teshıste yani misal veriyorum.. dr lar detaylı ultrasonda bebege derinlemesine inceleme yaptıkları için bunu daha ozmandan anlayabiliyorlar ve Allah koruusn bi ameliyat falan gerekirse yada farklı bir yoğun bakım dr lar seni yönlendiriyor (doğumdan sonra yapılıyor tabiki) ve ona göre tam teşekküllü bir hastanede doğum yamanı sağlıyorlar yada doğum zamanından sevkini hallediyorlar... eğer yaptırmazsan bu gibi sorunlar bebekte hemen belli olmayabiliyor ve geç kalınabiliyor.. zaten duyduguma göre eger detaylıyı yaptırmazsan bi kağıt imzalatıyolarmış kardesim ve arkadasım söylemişti onlar imzalamıslar... nacizane bildiklerim bukadar canım....

mucizem ben ayın 15inde usgye girdiğimde doktor epey bebeğ inceledi bütün organlarını saydı, yerindelermi değillermi, kafatası kemikleri tam oluşmuşmu oluşmamışmı, sonra kalp odacıklarınıda saydı omurgasında açıklık varmı yokmu onada baktı...ellerini ayaklarını saydı..ne bileyim yani herşeyinine baktı tabi benim bu detaylı usg hakkında bilgim olmadığı için sormadım yapılanın ne olduğunu ve her böyle ama şimdi arkadaşların yazdıklarına bakıyomda özel bi gün alıyorlar ve çok farklı ücret veriyorlar ben ekstradan sadece 15 tl verdim...artık bi daha ki kontrolde sorarım.........bilgilerin içinde çok sağol... en azından doktora ne soracağımı biliyorum

kızlar devlette de cd yada flash belleğe görüntülerini alabiliyomuyuz biliyomusunz?

doktorum bana 20 şubata gün verdi detaylı usg için benimle aynı gebelik haftasında olanlar çektirmiş anlamadım valla geç mi kalıyorum ben

canım benim de ayrıntılı ultrasonum 20şubatta aynı haftadayız herhalde normal bizimkisi çünkü ben randevuyu 10hafta öncesinden aldım.

bende ayın 17 sinde detaylı ultrasona girdim kendi doktorum aynı hastanede bulunan başka bir doktora gönderdi o bakıyormuş ayrıtılıya 148 tl ücret ödedik özel hastanede yaklaşık yarım saat baktı inceledi herşeyine her baktığını sesli söyledi kalbi iyi böbreği iyi elleri iyi ense kalınlığı iyi gibi... 3 lü testimin sonucunu da sordu o da normaldi sonra bi dosya hazırladı birde cd verdi kendi doktoruma gittim herhangi başka b,r ücret vermeden baktı herşey normal dedi, bi sorun yok şeker testi için gün verdi Şubat'ın 13 - 14c ünde de onun için gidecegim..

kacıncı haftada gırdınız 20 haftada gırecegım ben erkenmi sizce ? doktor 16 22 arası dedi bana ama aranızda 24. hafta gıren var

detaylı ultrason yani 4D ultrasona girmemi söyledi doktorum fakat hastanelerinde 3 boyutlusu varmış şişlide biyer önerdi 220 diyolar normal mi sizce video çekiminide vericeklermiş sizler yaptırdınız mı ve ne kdra nerede yaptrdınız kızlar

ben 19+6 gunlukken yaptırdım eskişehrde özelhastaneye gidiyorum orda yaptırdım 4 hafta onceden sıra aldım ayrıyetten kan ıdrar tahlılı verdım ucretı 150 lıra verdım yarımsaat bakılıyo 25.haftada da gel yuzunu cekecegım dedi ..

canım ben 4d liyi 142 ye yaptırdım özel nisa hastanesinde memnunda kaldım burdan bir arkadasta orda yaptırdı... ama 400 leri duydum 220 yine iimiş..

canım ben 4d liyi 142 ye yaptırdım özel nisa hastanesinde memnunda kaldım burdan bir arkadasta orda yaptırdı... ama 400 leri duydum 220 yine iimiş..

sağol cnm verdim kararımı doktorumun önerdiği yerde yaptırıcam oraya kdr gelsem yine aynı parayı bulucak uzağım ben oraya epeyce

sağol cnm verdim kararımı doktorumun önerdiği yerde yaptırıcam oraya kdr gelsem yine aynı parayı bulucak uzağım ben oraya epeyce

Merhaba kızlar, bugün benim de kontrolüm vardı.. Kızımızın çok iyi olduğunu söyledi doktorumuz.. Şu an 400 gr. ve 21 cm :)) Haftaya ayrıntılı ultrasona gireceğim bende.. Doktorumuzun önerdiği yere gideceğim Bakırköy' de.. Fiyatı 250 liraymış..

Merhaba arkadaşlar yarın bende ayrıntılı usg çektireceğim peki neler yapılıyor sadece ultrasonla bebek mi inceleniyor yoksa tahlil felanda yapıyorlar mı....

hadi hayırlısı olsun canım... :) hayırlı haberlerini bekliyorum..

Merhaba arkadaşlar yarın bende ayrıntılı usg çektireceğim peki neler yapılıyor sadece ultrasonla bebek mi inceleniyor yoksa tahlil felanda yapıyorlar mı....

benim sadece ultrasonda bebeğe baktılar uzun uzun bütün heryerini incelediler.... bir fotosunu verdiler, birde dvd de görüntü verdiler :)

benim sadece ultrasonda bebeğe baktılar uzun uzun bütün heryerini incelediler.... bir fotosunu verdiler, birde dvd de görüntü verdiler :)

evet dün çektirdim ve aynı şekilde uzun uzun bebeğin bütün organlarını uzuvlarını incelediler 40 dkkadar sürdü herşeyin yolunda olduğunu öğrendik çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…