arkadaşlar bazılarınız detaylı ultrason yarım saat sürdü diyorsunuz çok şaşırıyorum. benim hastanemde bu tür detaylı inceleme olacaksa başka bir doktor bakıyor. 21+3te gittim, 10 dk kadar sürdü toplam bakması ve yine her organına baktı. özellikle kalbi detaylı inceledi, ultrason görüntülerini de çıkardı organların. ben de yarım saat sürecek uzun uzun oğluşuma bakacağım derken 10 dk da bitti işimiz. çok şükür sorun çıkmadı.
cannıımm nasılsın uzun bi aradan sonra döndüm aranıza ve muhteşem bi dönüş yaptıımmmm
bol bebiş topiğinde yakaladım seni zaten :) inan çok sevindim ben hiçbirinizi unutmadım sizlerle bnde seviniorum kendim kadar canımsın dkkt et kendine bu aralar ilk aylar tehlikeli sen çok yıprandın bebek için sıkı tut onu emi
ben dün bakırköyde radyotom-radyomar diye bir yerde ayrıntılı yaptırdım.allaha şükür bebeğimde bir sorun çıkmadı.ama gördüğüm muamele devlet hastanesinden beterdi.hemde 250 tl para vererek.doktor kendi baktı baktı yazdı.kimse bana bişey anlatmadı.1-2 soru sordum lafı ağzından cımbızla aldım.ayrıca muayene saatinden 15 dk önce orda olun dediler gittim 45 dk falan bekledim.en önemliside kızım hep yüzünü kapadı hiç resim vermedi doktor çok uğraştı resim almak için karnımı deşti resmen bebeği kıpırdatmak için.yeter artık ben resim falan istemiyorum dedim.eşimde tepki gösterdi doktora.o da çat diye o anda bir resim çekti verdi elime çamur gibi bir şey.güya 5 resim ve bir cd veriyorlardı.haram olsun verdiğim para.
paranla rezil olmak bu olsa gerek özeller devletten beter bakalım ben neler yaşıycam yrn detaylım bnmde bebeğimi görürüm inş neyse bu tecrübe oluo cnm 2. çocukta özele gtmemeye kararlıyım devlette takip ettiricem herşeyimi devlette randevuyu aldın mı saatinde dakkasında içerdesin bazı testleri devlette yaptırdım sıkıntı çıkmadı inş 2. bebeğimde özele gtmiycem sadece doğumumu özelde yapıcam ne paralar gtti özele pöfsss zor valla
ben devlettede bu muameleyi görürdüm:)olan 250 lirama oldu.bende ikinciyi yağparsam kesinlikle arkadaş önerisi olan bir yere gidicem.bu doktorumun anlaşmalı yeriydi.onada sorucam gidince bunun hesabinı.
ben dün bakırköyde radyotom-radyomar diye bir yerde ayrıntılı yaptırdım.allaha şükür bebeğimde bir sorun çıkmadı.ama gördüğüm muamele devlet hastanesinden beterdi.hemde 250 tl para vererek.doktor kendi baktı baktı yazdı.kimse bana bişey anlatmadı.1-2 soru sordum lafı ağzından cımbızla aldım.ayrıca muayene saatinden 15 dk önce orda olun dediler gittim 45 dk falan bekledim.en önemliside kızım hep yüzünü kapadı hiç resim vermedi doktor çok uğraştı resim almak için karnımı deşti resmen bebeği kıpırdatmak için.yeter artık ben resim falan istemiyorum dedim.eşimde tepki gösterdi doktora.o da çat diye o anda bir resim çekti verdi elime çamur gibi bir şey.güya 5 resim ve bir cd veriyorlardı.haram olsun verdiğim para.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?