Detaylı ultrason

arkadaşlar bazılarınız detaylı ultrason yarım saat sürdü diyorsunuz çok şaşırıyorum. benim hastanemde bu tür detaylı inceleme olacaksa başka bir doktor bakıyor. 21+3te gittim, 10 dk kadar sürdü toplam bakması ve yine her organına baktı. özellikle kalbi detaylı inceledi, ultrason görüntülerini de çıkardı organların. ben de yarım saat sürecek uzun uzun oğluşuma bakacağım derken 10 dk da bitti işimiz. çok şükür sorun çıkmadı.

canım benimki de 10-15dk.kadar sürdü merak etme zaten herşeyine bakmıştır.bebişlerimiz kolay bir ultrasona izin verdiği için kısa sürüyor. çünkü doktor bana öyle dedi beni hiç üzmedi rahat baktım annesi dedi.

benim detaylımda pazartesi doktor o kdr yoğun bi doktor ki yola çıktım gtmek için aradım 1 hafta snra çağırdı randevuları doluymuş yuh ddm :s 40 dk sürüomuş detaylı ultrason muayene çok heyecanlıyım oğluşumu göreceğim için günler azaldıkça sabırsızlanıorum

cannıımm nasılsın uzun bi aradan sonra döndüm aranıza ve muhteşem bi dönüş yaptıımmmm

bol bebiş topiğinde yakaladım seni zaten :) inan çok sevindim ben hiçbirinizi unutmadım sizlerle bnde seviniorum kendim kadar canımsın dkkt et kendine bu aralar ilk aylar tehlikeli sen çok yıprandın bebek için sıkı tut onu emi

canım benim ya sağolasın ben sımsıkı tutmaya çalışıyorum bakalım oda annesine tutunacak mı bekliyorum sabırsızlıkla
ayrıntıları diğer topiğe yazdım ordan devam edelim o zaman

ben dün bakırköyde radyotom-radyomar diye bir yerde ayrıntılı yaptırdım.allaha şükür bebeğimde bir sorun çıkmadı.ama gördüğüm muamele devlet hastanesinden beterdi.hemde 250 tl para vererek.doktor kendi baktı baktı yazdı.kimse bana bişey anlatmadı.1-2 soru sordum lafı ağzından cımbızla aldım.ayrıca muayene saatinden 15 dk önce orda olun dediler gittim 45 dk falan bekledim.en önemliside kızım hep yüzünü kapadı hiç resim vermedi doktor çok uğraştı resim almak için karnımı deşti resmen bebeği kıpırdatmak için.yeter artık ben resim falan istemiyorum dedim.eşimde tepki gösterdi doktora.o da çat diye o anda bir resim çekti verdi elime çamur gibi bir şey.güya 5 resim ve bir cd veriyorlardı.haram olsun verdiğim para.

paranla rezil olmak bu olsa gerek özeller devletten beter bakalım ben neler yaşıycam yrn detaylım bnmde bebeğimi görürüm inş neyse bu tecrübe oluo cnm 2. çocukta özele gtmemeye kararlıyım devlette takip ettiricem herşeyimi devlette randevuyu aldın mı saatinde dakkasında içerdesin bazı testleri devlette yaptırdım sıkıntı çıkmadı inş 2. bebeğimde özele gtmiycem sadece doğumumu özelde yapıcam ne paralar gtti özele pöfsss zor valla

ben devlettede bu muameleyi görürdüm:)olan 250 lirama oldu.bende ikinciyi yağparsam kesinlikle arkadaş önerisi olan bir yere gidicem.bu doktorumun anlaşmalı yeriydi.onada sorucam gidince bunun hesabinı.

ben devlettede bu muameleyi görürdüm:)olan 250 lirama oldu.bende ikinciyi yağparsam kesinlikle arkadaş önerisi olan bir yere gidicem.bu doktorumun anlaşmalı yeriydi.onada sorucam gidince bunun hesabinı.

canım ya bende bu cuma oraya bakıköy radyomara randevu almıştım 250 tl dediler bana da başka yere mi gitsem yaaa başka neresi var ki gidebileceğim doktorum orayı önerdi banada

slm arkadaşlar dünden beri ağzım kulaklarımda ilk kez bi doktora ödediğim parayı seve seve ödedim şişli/osmanbeyde gyn est medikal diye bi yerdeydi randevum doktor osman özyurt işinin ehli bir jinekolog doktor 1 hafta öncesinden randevu alabiliosun gitmeden önce ayaklarım titriodu heyecandan odasına girerken eşimde bnde çok heyecanlıydık muayenem 35 dk kdr sürdü bebeğimin heryerine baktı önce erkek olduğunu söyledi snra beynine kalbine omurgalarına amnios sıvısına rahim ağzı uzunluğuna bebek çok iyi beslenio dedi kan dolaşımı çok iyiymiş ultrasonda açtı gösterdi aynı kalp atışı gibi sesli bişi oda.Daha snra btün organ incelemeleri bitince ben sorularımı sordum plasentanın konumunu sordum önce çok iyi dedi olması greken yerde engellemio beslenmesini dedi boyu 30 cm oğlumun kilosuda iyi tam haftasıyla uyumlu bi bebek dedi 550 gr kilosu 2 margarini çoktan geçmiş dedi karnım son 1 ayda çıktı doktor bey hep acaba bebeğim küçük mü die mrk ediodum ddm karın için geniş bu senin için avantaj dedi baktı yanlardan gerilmeler var bu ay çok büyür karın bebek bu aydan snra hızlı kilo almaya başlıycak dedi.İlk başlarda bnm sıpam elini yüzüne kapayıp alttan da ağzı görüünodu gülüodu doktor siyah beyaza dönünce elini çekiodu doktorla inatlaştı çok snra elini çekti yüzünden parmağını emmeye başladı snra dilini çıkardı gülücükler attı doktor amcamız hatta çok güleç bi bebek dedi ben zaten koptum yüzünü görünce ddm allahm sen ne büyüksün bu güzel şey benim hayatımda evliliği sevdiğin adamla evlenmeyi iyi bi aileye sahip olmayı en büyük mtluluk sanırdım ama hayatta bundan büyük mutluluk yokmuş dün onu anladım oğlum hepsinin toplamı gibi bişey bide babasına benziyo o dahada mutlu etti beni kısacası arkadaşlar ben çok memnun kaldım doktorumdan 200 lira ödedim muayene ücreti doktor tavsiyesiyle gitmiyorsanız 220 benim doktorum yolladı beni ona helal hoş olsun oğlumla tanıştırdı beni darısı bebişini henüz göremeyenlere bu arada 24 haftanın sonuna kdr vaktinz var ben son hafta yetiştim acele edin canlarım sağlıkla doğururuz yavrularımızı inş

bizde 17.haftamızda 4d ultrasona girmiştik,bebişimin morfolojik görüntüsü olarak inceledi doktor daha çok,sırtı omurga yapısı,kafatası,kalbi,karnı,vücudunun diğer yerlerine baktımaşallah çok iyiydi oğluşumuz. hatta bize el sallayıp nanik bile yaptı
ama doktorumun hemşiresi 6.5aylıkta detaylı iç organ taramasına gireceksiniz dedi.bu başka birşey galiba? size de böyle söylendi mi? sanırım doppler falan mı olacak,kalpte kan akışına falan mı bakılcak bilemiorum ki dönüp tekrar doktora da sormadım:44:

bende bakırköy radyotoma gidecektim ama senın bu yorumunu gördükten sonra düşünür oldum.. nereye gitsem bilmiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…