DETAYLI ULTRASONA girenler

ben 16. haftadayım haftaya doktorum obstetrik us girmemi istedi yani 17. haftada giren varmı neler yapılıyor acaba?

normal usg çekiliyor. farklı bir yöntem değil yani. normal usg'den farkı, biraz daha yüksek çözünürlüklü alet kullanılması, bebeğin iç organları, kol ve bacak uzunlukları, parmak sayısı, kafa yapısı, göz lensleri, kalp kapakçıkları gibi önemli uzuvlarına uzun uzun bakılması ve anomali olup olmadığının rapor edilmesi.

birçok hamile için nedense cinsiyet öğrenme ultrasonudur. ultrasonu çeken kişi bebeğin kalp damarlarının oluşup oluşmadığına veya uzuvlarının yerinde olup olmadığına bakarken, anne adayı ısrarla cinsiyetini sorar hatta bazı yerlerde bunun önüne geçmek için, odaya kocaman "LÜTFEN CİNSİYET SORMAYINIZ" yazmaktadır

size tavsiyem, USG çekilirken mümkün olduğunca sessiz olup, bakan kişinin konsantre olup, işini daha iyi yapması için çalışınız. bebeğimin böbreklerindeki sorun yüzünden girdiğim ultrasonda tam 1 saat kalmıştım ve 1 saat ağzımı bile açmamıştım. bakan doktor da sadece organlarının sağlıklı olup olmdığıyla ilgilenmişti. sonradan öğrendik ki, cinsiyet soranların randevusunu iptal edip, gönderiyormuş

cok teşekkürler verdiğin bilgi için peki sen hangi haftada girdin 17. hafta cokmu erken biraz daha gecmi gitmeliyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…