Detaylı ultrasonda 1 hafta geri dedi

Fatosss_mustafa

hoşgeldin Melisa'm 🍼 2022
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2020
1.867
770
123
Merhaba kızlar çarşamba günü normal muayeneye gittim haftasıyla tam uyumlu hatta bacakları 1 hafta önde çıktı kilosuda 1150 gram çıktı çok güzel dedi doktor. Rutin detaylı ultrason istedim. Ertesi gün...Bugün gittim (cuma)... Detaylı da 26+6 27+4 gibi felan çıktı detaylı ultrasonu yapan doktor da bizim herşey normal dedi. Bizim için önemli olan herşeyi nin birbiriyle uyumlu olması o da güzel uyumlu dedi. Aşağıya indim doktorumun değerlendirmesi için oda gayet güzel dedi ve ona sorunca aynı şeyleri tekrarladı. Eve gelince sağlık ocağı hemşiremizi aradım o da aynı şeyleri söyledi. Ve hemşire her zaman doğru ölmez öyle olsa bile doğuma kadar ölçümler hep değişir 1 hafta önde yada geride olmasının hiç bir anlamı yok dedi. Bu durumu yaşayan varmı yaa ne hissedeceğimi şaşırdım

Ayrı ayrı doktorlardan cevaplarınızı almışsınız aslında.
Bizler daha iyi bilemeyiz değil mi ?
Siz panik yapmışsınız ama korkulacak bir şey değil
Bizim gelinde de aynı şekilde olmuştu
Geç döllenmeymiş
Sizin de geç döllenme olabilir mi ?
Boşu boşuna kendinize stres yapmayın.

Arkadaşın iki hafta çıkmıştı , kızı şimdi 6 yaşında pıtır pıtır

Teşekkür ederim.. İleri için sordum aslında Allah analı babalı büyütsün inşallah bebişinizi.. Gelininizin gebeliği nasıl ilerledi acaba

Teşekkür ederim.. İleri için sordum aslında Allah analı babalı büyütsün inşallah bebişinizi.. Gelininizin gebeliği nasıl ilerledi acaba
Oğlu şimdi 4 yaşında
Sıkıntı olmuyormuş
İlerleyen haftalarda aradaki fark normale dönüyormuş.
Allah kucağınıza alıp güle güle büyütmeyi nasip etsin.

Oğlu şimdi 4 yaşında
Sıkıntı olmuyormuş
İlerleyen haftalarda aradaki fark normale dönüyormuş.
Allah kucağınıza alıp güle güle büyütmeyi nasip etsin.
Allah razı olsun benimde içime ateşi düşüren cümle önemli olan bundan sonrası demesi oldu bende kızımı sağlıkla kucağıma alırım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…