Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler doktorum da 22.haftada yaptırın demişti ben erzurumda bir radyologda yaptıracağım sizce doğru sonuç verir mi?ben Profesöre yaptırmayı düşünüyorum Cerrahpaşada , ilk çocuğumda yaptırmadım bu kez düşük riskim var diye korktum yaptırıcam iyi bir yer ise anne karnında bile teşhis konulup ameliyat yapılan bebek olabiliyor eğer doktor iyi ise 21 hafta bitmeden organlar da görüldüğü için geç kalmadan yaptırın devlet hastanesi için 1 ay öçnceden randevu almak gerekir hayırlı olsun
teşekkürlerYarık dudaktan tut parmaklarının sayısına kadar bütün organları inceleniyor eğer bir sorun varsa ve doğumda müdahale gerekiyorsa seni yönlendiriyor doktor bence gerekli ayrıntılı USG yaptirmalisin imkanın varsa
radyologla perintalog arasında ne fark var?Kızımda radyolog yapmıştı detaylı ultrasonu.
Herhangi bir sorun görmedi,fiziki olarak herşeye bakılıyor,parmakları,kolları vs inceleniyor.
Şimdi perintaloji'den randevu aldım,bu ayın 30unda yaptıracağım.
Bence gerekli tedbirli ve hazırlıklı olmak adına.
Bildiğim kadariyla perintaloglar kadın hastaliklari ve doğum üzerine ihtisas yapmış oluyorlar,hatta riskli gebelik uzmanı diye geciyor çoğu.radyologla perintalog arasında ne fark var?
anladım teşekkür ederim ben de perintolaga gideyim o zmanBildiğim kadariyla perintaloglar kadın hastaliklari ve doğum üzerine ihtisas yapmış oluyorlar,hatta riskli gebelik uzmanı diye geciyor çoğu.
Radyolog daha genel bir alan,mr,röntgen,tomografi alanlarında da calişıyor.
İlk gebeligimde bilgim yoktu,doktorum istediğin yerde yaptırabilirsin demişti ama şu an doktorum kesinlikle perintalog dedi,sebep olarak ta alanında uzman ikinci bir kişinin görüşünü almış olmak demişti.
Sonuçta kullandığı cihazlar çok daha ileri ve daha detaylı bakabiliyorlar.
Rica ederim.anladım teşekkür ederim ben de perintolaga gideyim o zman
canım ben de bu forumda okudum 21 haftaya kadar yaptırın diyen vardı ama galiba 25 e kadar oluyor araştır istersente
teşekkürler doktorum da 22.haftada yaptırın demişti ben erzurumda bir radyologda yaptıracağım sizce doğru sonuç verir mi?
biz de öyle düşünmüştük ama doktor daha sağlıklı sonuç için bekleyin biraz daha dedi, çok karışık bu işler ya herkes bi şey söylüyocanım ben de bu forumda okudum 21 haftaya kadar yaptırın diyen vardı ama galiba 25 e kadar oluyor araştır istersen
evet canım aynen öyle 21.haftadan sonra organlar görünmezmiş deri kalınlaşırmış demişti bir bayanbiz de öyle düşünmüştük ama doktor daha sağlıklı sonuç için bekleyin biraz daha dedi, çok karışık bu işler ya herkes bi şey söylüyo