Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl aşırı radyasyon var onu anlamadım?Merhaba arkadaşlar detaylı ultrasyona girmedim aşırı radyasyon var 45 dk sürüyor ondan önce dörtlü tarama yapıldı temiz çıktı . Benim gibi girmeyen var mı 21 haftalık oldum .
DoğruUltrason ses dalgasıdır. Radyasyon olmaz ses dalgasında. Radyasyon ışımadırr
Tarama testi başka bu başka hiçbir tarama testini yaptırma ama detaylı kesin yaptırılmalı ben de 22+3 te yaptırdım yine de evlat sizin can sizin siz bilirsinizMerhaba arkadaşlar detaylı ultrasyona girmedim aşırı radyasyon var 45 dk sürüyor ondan önce dörtlü tarama yapıldı temiz çıktı . Benim gibi girmeyen var mı 21 haftalık oldum .
Yahu cahil cahil hareketler yapmayın. Aşırı radyasyon ne demek ya? Nerelerden öğreniyosunuz bunları, kimlerden duyuyosunuz?Merhaba arkadaşlar detaylı ultrasyona girmedim aşırı radyasyon var 45 dk sürüyor ondan önce dörtlü tarama yapıldı temiz çıktı . Benim gibi girmeyen var mı 21 haftalık oldum .
Alnından opucem bu yazının da ban yerim diye korkuyorum.Ayni kelime sebebiyle 3 gün ban yedim.Ne diyim i agree with youYahu cahil cahil hareketler yapmayın. Aşırı radyasyon ne demek ya? Nerelerden öğreniyosunuz bunları, kimlerden duyuyosunuz?
Sizin gibi yaptırmayan çıksa ne olacak?Merhaba arkadaşlar detaylı ultrasyona girmedim aşırı radyasyon var 45 dk sürüyor ondan önce dörtlü tarama yapıldı temiz çıktı . Benim gibi girmeyen var mı 21 haftalık oldum .
Bilemedim bendeNasıl aşırı radyasyon var onu anlamadım?
Detaylı ultrasonun amacı orgamları kontrol etmek bu tabiki sizin bileceğiniz birşey..
cahil değil canım yaşım küçük bilgim yok başkalarından duyma ve ilk gebelik yahuuu ..Yahu cahil cahil hareketler yapmayın. Aşırı radyasyon ne demek ya? Nerelerden öğreniyosunuz bunları, kimlerden duyuyosunuz?
Önce biraz büyüyüp, biraz eğitim kendini geliştirip alıp öyle bebek aşamasına geçseydiniz?Bilemedim bende
cahil değil canım yaşım küçük bilgim yok başkalarından duyma ve ilk gebelik yahuuu ..
Canım okul öncesi son sınıfım sen kafanı çok yormaÖnce biraz büyüyüp, biraz eğitim kendini geliştirip alıp öyle bebek aşamasına geçseydiniz?
Bilemedim bende
cahil değil canım yaşım küçük bilgim yok başkalarından duyma ve ilk gebelik yahuuu ..