Kazen sordu hediye etmek istediğiniz biri var mı diye, tanıdığım, benim de sohbet ettiklerimin neredeyse hepsi prolu aklıma gelmedi:) Sonra da yemek yarışmasına katılanlardan bir üyeye verebilirsiniz dedim
Yok kiz ,kk ne girince tlfn yavasliyor ,begeni ve cvp yazmak icin dakikalarca bekliyrm.Pmceki tarayicim iiydi ,guncelledim bozuldu.Yoksa instagramda resim ekleyip cikiyorum ,buradaki muhabbet baska yerde yokki cancagazim
Kazen sordu hediye etmek istediğiniz biri var mı diye, tanıdığım, benim de sohbet ettiklerimin neredeyse hepsi prolu aklıma gelmedi:) Sonra da yemek yarışmasına katılanlardan bir üyeye verebilirsiniz dedim
Kız az önce ne yazdım sana, gece 2 tepsi su böreği yaptım dedim ya Adra'nın topiğine eklediğimi daha önceden yapmıştım
Kız az önce ne yazdım sana, gece 2 tepsi su böreği yaptım dedim ya Adra'nın topiğine eklediğimi daha önceden yapmıştım
Su böreği kısmını atlamışım ben börek diye okudum yada öyle aklımda kaldıAman ne uğraştın kermes için su böreği ileYazık değil mi sana
Kime verdi acaba