Su böreği kısmını atlamışım ben börek diye okudum yada öyle aklımda kaldıAman ne uğraştın kermes için su böreği ileYazık değil mi sana
Kime verdi acaba
Ramazan kosturmasi şimdide borek yapicam ins yarinda sana soru sormaya geldim . Tam da konunun üstüne gelmişim. Ben şu boregini yapıp buzluga atmayi planlıyorum . Oruçlu oruçlu yapmak istemiyorum çünkü hamirina dayanamiom
Onu pişirip bir kaba koyup saklamaliyim demi buzlukta. Il
Ramazan kosturmasi şimdide borek yapicam ins yarinda sana soru sormaya geldim . Tam da konunun üstüne gelmişim. Ben şu boregini yapıp buzluga atmayi planlıyorum . Oruçlu oruçlu yapmak istemiyorum çünkü hamirina dayanamiom
Onu pişirip bir kaba koyup saklamaliyim demi buzlukta. Il
Allah kolaylık versin
Bizim içimize doğdu o yüzden börek muhabbetine başladık..
Canım diğer tüm poğaça ve börekleri buzlukta muhafaza ediyorum..Fakat su böreğini daha önce hiç koymadım çünkü bitiyor kalmıyor
Ama saklanır diye düşünüyorum..Tepsi böreklerine hiç birşey olmuyor..
Soğuttuktan sonra dilimleyip koku çekmeyecek bir kaba koyman gerekiyor..Yani iyi muhafaza etmen lazım
Allah kolaylık versin
Bizim içimize doğdu o yüzden börek muhabbetine başladık..
Canım diğer tüm poğaça ve börekleri buzlukta muhafaza ediyorum..Fakat su böreğini daha önce hiç koymadım çünkü bitiyor kalmıyor
Ama saklanır diye düşünüyorum..Tepsi böreklerine hiç birşey olmuyor..
Soğuttuktan sonra dilimleyip koku çekmeyecek bir kaba koyman gerekiyor..Yani iyi muhafaza etmen lazım