Detaylidan sonra cinsiyet

çok şaşmaz. kalbi bile net görülüyor detaylıda pipisi mi yanıltacak ben de kız istiyordum. 16.haftada dr çok net erkek dedi ve ben de pipiyi görmüştüm. detaylıya kadar belki yanlış gördük diye hala alışveriş yapmamıştım detaylıda dr ultrasonu açtığı gibi cinsiyet erkek biliyorsunuzdur zaten demişti

Haklısınız ya işte bi umut diyorum belki parmagidir falan çünkü 16 haftada kız dediler bana ileri bi hafta olunca yanılma olmaz diye umutlandim

Mrhba arkadaşlar detaylidan sonra cinsiyet yanilmasi yaşayan var mı erkek dediler detaylida ama hala kız gbi geliyor ama sağlıklı çok şükür ama insanız işte hep kız hissetmistim bu histen kurtulamıyorum
Arkadaşım neredeyse her hafta ultrasona girdi detaylıda da kız dediler herşeyini almıştı ve hastanede çalışıyoruz doğumda dr süprize hazır mısınız dedi erkek doğdu.

Yeni mi peki bu olay eski ultrasonlarda oluyormus ama smdi pek olmuyor galiba
Geçen ay yaşandı maalesef. Ve Büyükşehir de bilindik bir hastanede doçente gidiyordu. Ben nift yaptırdım ama bende takıntı kaldı her gittiğimde tekrar tekrar soruyorum dr a kız değil mi diye. Hatta banada gösterir misiniz diyorum ultrasondan az buçuk anlarımda.

Ben lierac ve katı sabun şeklinde kakao yapı aldım dün aşırı kaşıntım vardı. Evde de jojoba ve Hindistan cevizi yağı vardı. Sürekli su içiyorum gerçi sürekli tuvalete gitmekte sorun ama (çalışıyorum) Her yerimi yağladım arkadaşlar çatlaktan çok korkuyorum ya. Başka önerisi olan var mı? Annem çatlamış hamileliğinde inşallah genetiği geçmemiştir

Mrhba arkadaşlar detaylidan sonra cinsiyet yanilmasi yaşayan var mı erkek dediler detaylida ama hala kız gbi geliyor ama sağlıklı çok şükür ama insanız işte hep kız hissetmistim bu histen kurtulamıyorum
Sizin gibi en basindan beri kiz hissetmistim detaylida erkek dediler ama hala kiz hissediyordum ama oglum oldu kendinizi aliştirsaniz iyi olur

Sizin gibi en basindan beri kiz hissetmistim detaylida erkek dediler ama hala kiz hissediyordum ama oglum oldu kendinizi aliştirsaniz iyi olur
Hemde ikinci oğlan benim gebeligim de okadar farklı geçiyor ki bütün hurafeler kız ama ɓebek erkek çok garip nasip boyleymiss :)

Hemde ikinci oğlan benim gebeligim de okadar farklı geçiyor ki bütün hurafeler kız ama ɓebek erkek çok garip nasip boyleymiss :)
Allah bagişlasin simdiden bebegim.oglan ama kizim diye seviom bazen yanlislikla o derece kiza adapte olmustum

Detaylı ultrasonda bırak kalbi falan bebeğin safra kesesi bile gözüküyor yahu cinsiyetin yanılma ihtimali yok :) hayırlısı olsun. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın.

İyi günler. Bende de bir kız bir erkek denildi. Detaylı ultrasonu bekliyorum. Acaba baksanız bir şey anlarmısınız. Biri 12, biri 16 haftalık

Eklentiler

• IMG_9290.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_0588.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 12
Merhabalar nift testinş nerde yaptırdınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…