- 14 Şubat 2025
- 44
- 27
- 3
- 28
- Konu Sahibi kardelen2n
-
Öncesinde kız bebek denmisti muhtemelen o yüzden bu ikilemi yaşıyorum rabbim hayırlısını versin inşallahDetaylıda netleşir artık bence, çok düşük ihtimal yanılması
Haklısınız ya işte bi umut diyorum belki parmagidir falançok şaşmaz. kalbi bile net görülüyor detaylıda pipisi mi yanıltacakben de kız istiyordum. 16.haftada dr çok net erkek dedi ve ben de pipiyi görmüştüm. detaylıya kadar belki yanlış gördük diye hala alışveriş yapmamıştım detaylıda dr ultrasonu açtığı gibi cinsiyet erkek biliyorsunuzdur zaten demişti
Arkadaşım neredeyse her hafta ultrasona girdi detaylıda da kız dediler herşeyini almıştı ve hastanede çalışıyoruz doğumda dr süprize hazır mısınız dedi erkek doğdu.Mrhba arkadaşlar detaylidan sonra cinsiyet yanilmasi yaşayan var mı erkek dediler detaylida ama hala kız gbi geliyor ama sağlıklı çok şükür ama insanız işte hep kız hissetmistim bu histen kurtulamıyorum
Yeni mi peki bu olay eski ultrasonlarda oluyormus ama smdi pek olmuyor galibaArkadaşım neredeyse her hafta ultrasona girdi detaylıda da kız dediler herşeyini almıştı ve hastanede çalışıyoruz doğumda dr süprize hazır mısınız dedi erkek doğdu.
Geçen ay yaşandı maalesef. Ve Büyükşehir de bilindik bir hastanede doçente gidiyordu. Ben nift yaptırdım ama bende takıntı kaldı her gittiğimde tekrar tekrar soruyorum dr a kız değil mi diye. Hatta banada gösterir misiniz diyorumYeni mi peki bu olay eski ultrasonlarda oluyormus ama smdi pek olmuyor galiba
Sizin gibi en basindan beri kiz hissetmistim detaylida erkek dediler ama hala kiz hissediyordum ama oglum olduMrhba arkadaşlar detaylidan sonra cinsiyet yanilmasi yaşayan var mı erkek dediler detaylida ama hala kız gbi geliyor ama sağlıklı çok şükür ama insanız işte hep kız hissetmistim bu histen kurtulamıyorum
Hemde ikinci oğlan benimSizin gibi en basindan beri kiz hissetmistim detaylida erkek dediler ama hala kiz hissediyordum ama oglum oldukendinizi aliştirsaniz iyi olur
Allah bagişlasin simdidenHemde ikinci oğlan benimgebeligim de okadar farklı geçiyor ki bütün hurafeler kız ama ɓebek erkek çok garip nasip boyleymiss :)
İyi günler. Bende de bir kız bir erkek denildi. Detaylı ultrasonu bekliyorum. Acaba baksanız bir şey anlarmısınız. Biri 12, biri 16 haftalıkGeçen ay yaşandı maalesef. Ve Büyükşehir de bilindik bir hastanede doçente gidiyordu. Ben nift yaptırdım ama bende takıntı kaldı her gittiğimde tekrar tekrar soruyorum dr a kız değil mi diye. Hatta banada gösterir misiniz diyorumultrasondan az buçuk anlarımda.
Merhabalar nift testinş nerde yaptırdınız acabaGeçen ay yaşandı maalesef. Ve Büyükşehir de bilindik bir hastanede doçente gidiyordu. Ben nift yaptırdım ama bende takıntı kaldı her gittiğimde tekrar tekrar soruyorum dr a kız değil mi diye. Hatta banada gösterir misiniz diyorumultrasondan az buçuk anlarımda.
Ankara’da intergende yaptırdım.Merhabalar nift testinş nerde yaptırdınız acaba
Ne zaman yaptınız ve fiyatını söyler misinizAnkara’da intergende yaptırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?