Çocuk Hastalıkları Deterjan alerjisi :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

botanikci_85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
329
133
33
40
Merhabalar benm oğlum 5 aylık ve 2 haftadır yanaklarında ağzının etrafında kızarıklıkpütürlük var. doktora gittim dün deterjan alerjisi dedi. sabun tozu kullan dedi. bebe yağı sür bi de. bu durumu yaşayan var mı? beş aydır bi şey olmadı da neden şimdi oldu acaba

deterjan alwrjisi olsa sırf yüzünde mi olur emin değilim açıkçası. aynı şikayeti biz de yaşadık. tavsiye üzerine günde iki kere kızımın yüzünü saf gül suyu ile silip üzerine seba med in bebekler için yüz kremini sürdük iki günde geçti çok şükür.

doktora gittin mi canm nerden anlamistin deterjan alerjisi oldugunu

deterjan alerjisi olarak düşünmedim ben canım. teni çok beyaz diye hassasiyet oluştuğunu düşündüm. yüce google da araştırdım. geçmeseydi doktora gidexektim tabi. ama bu kremi kullanan herkes memnun kalmış. ben de çok memnunum. kızımın cildi kızarık pütürlü ve sertti şimdi yime yumuşacık oldu :)

Yazali olmus baya ama benim de oglumun 8 aylikken yanaklari kizarm8sti birdeb bire.ve sonrasinda dis cikarmisti.2.grup disleri cikmisti.belki senin de oyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…