Deterjan Alma İsteği

Keske geyik topigi,diyet topigi gibi deterjan yapma topigide olsa şu kk da
Herkes kendi yaptıgı menmun kaldıgı ve kslmadıgı yöntemleri yazardıEn Büyük KK:rapci:

bugün bir tutam limon tuzu ve 1 tatlı kaşığı karbonatı bulaşık makinesinin deterjan bölümüne koydum. parlatıcı haznesine de elma sirkesi döktüm. yarım limonu da makineye koydum. yıkama bittikten sonra baktığımda normal deterjanların yıkadığı kadar temiz yıkanmış bulaşıklar diyebilirim. ama en güzel olan yanı şuydu tabaklarımın üzerinde deterjanın bıraktığı iz yoktu ve çelik tencerelerim daha parlaktı. ben sonucu beğendim açıkçası.

4 senedir bulaşıklarım böyle yıkanıyor. Limon koymuyorum ben. Geçenlerde burda biri yazmıştı, arkadaşının Makinesi bozulmuş servis karbonat motoru yakmış demiş. 6 sene kullanmış. Bozsa da asla deterjana geçmem. Kap çanak kullanırken içim çok rahat.

deterjanla yıkarken bende öyleydim. ve gerçekten yıkamak da gerekiyordu çünkü temiz görünen tabakalrın içinde hafif bir tabaka var gibiydi.

4 senedir bulaşıklarım böyle yıkanıyor. Limon koymuyorum ben. Geçenlerde burda biri yazmıştı, arkadaşının Makinesi bozulmuş servis karbonat motoru yakmış demiş. 6 sene kullanmış. Bozsa da asla deterjana geçmem. Kap çanak kullanırken içim çok rahat.
size katılıyorum. ben henüz bir kere denedim ama hep böyle sonuçlar alacaksam makine bozulabilir bir süre sonra. ben de sorun etmezdim. zaten makinelerin bir ömrü var. bir süre sonra değiştirilmeleri gerekiyor.

Ben deterjanla yikarim bilmem kac zamanda bos calistiririm. Ilk makinamin onru sadece 5 seneydi:) bosch.. tekrar gittim ayni marka aldim yinede.. icime sinecekse temiz olacaksa bende boyle yapacagim

Back
X