- 15 Mart 2018
- 1.645
- 3.217
- 53
- 37
Bunu yapıpta mutlu olan bi tek ben sanıyodum:))Haha kiz biz kadinlar sacimizdaki sampuan kokusunu koklayinca bile mutlu oluyoruz:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu yapıpta mutlu olan bi tek ben sanıyodum:))Haha kiz biz kadinlar sacimizdaki sampuan kokusunu koklayinca bile mutlu oluyoruz:))
Yok yok kadinligin şaaaanından:)))Bunu yapıpta mutlu olan bi tek ben sanıyodum:))
Bundan önce etimatik kullandım,dogal oldugunu duyuncaaynen doğal ve azıcık koysanızda temizliyor tavsiye ederim![]()
aynen öyle o şekilde koydum:)Limin tuzu dedigin iri olur o sekilde koymadin dimi?
Deneyeyim bende bakalim.. sirkede koydun mu canim?aynen öyle o şekilde koydum:)
Yarin alayim limon tuzumu ve karbonatimi deneyim:)sirkeyi parlatıcı bölümüne koydum.
inşallah memnun kalırsınız. sonucu yazın lütfen.Yarin alayim limon tuzumu ve karbonatimi deneyim:)
Tabiki yazarim:) insallah memnun olurumda icim rahat yikarim bulasiklari artik. Ben her cikan bardagin vs icini su ile durulayip kullaniyorumda: (inşallah memnun kalırsınız. sonucu yazın lütfen.
bugün bir tutam limon tuzu ve 1 tatlı kaşığı karbonatı bulaşık makinesinin deterjan bölümüne koydum. parlatıcı haznesine de elma sirkesi döktüm. yarım limonu da makineye koydum. yıkama bittikten sonra baktığımda normal deterjanların yıkadığı kadar temiz yıkanmış bulaşıklar diyebilirim. ama en güzel olan yanı şuydu tabaklarımın üzerinde deterjanın bıraktığı iz yoktu ve çelik tencerelerim daha parlaktı. ben sonucu beğendim açıkçası.
size katılıyorum. ben henüz bir kere denedim ama hep böyle sonuçlar alacaksam makine bozulabilir bir süre sonra. ben de sorun etmezdim. zaten makinelerin bir ömrü var. bir süre sonra değiştirilmeleri gerekiyor.4 senedir bulaşıklarım böyle yıkanıyor. Limon koymuyorum ben. Geçenlerde burda biri yazmıştı, arkadaşının Makinesi bozulmuş servis karbonat motoru yakmış demiş. 6 sene kullanmış. Bozsa da asla deterjana geçmem. Kap çanak kullanırken içim çok rahat.
Ben deterjanla yikarim bilmem kac zamanda bos calistiririm. Ilk makinamin onru sadece 5 seneydi:) bosch.. tekrar gittim ayni marka aldim yinede.. icime sinecekse temiz olacaksa bende boyle yapacagim4 senedir bulaşıklarım böyle yıkanıyor. Limon koymuyorum ben. Geçenlerde burda biri yazmıştı, arkadaşının Makinesi bozulmuş servis karbonat motoru yakmış demiş. 6 sene kullanmış. Bozsa da asla deterjana geçmem. Kap çanak kullanırken içim çok rahat.