Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ben omo konsantre kullanıyorum hipoalerjenik bebekler icin hassas olan oma sıvı kullanıyorum yumusatıcı olarakta yumos konsantre hipoalerjenik kullanıyorum... Cokta güzel kokuyor...... :):):)
bebişin hayırlı olsun canım. bende dalin kullanıyorum. lavantalı ama kokusu yok denecek kadar az. ister elde ister makinede kullanabiliyorsun. zaten deterjar değil sabun rendesi gibi. yumuşatıcı kesinlikle kullanmıyorum. zaten sabun rendesi gibi olan deterjanlarda çamaşırlar yumuşak oluyor ve bebişlerin burun tüğleri çok minik olduğu için koku onlara çok ağır gelir. ve ilk okul çağına gelmeden alarji başlar parfüm ve yumuşatıcı kokularından uzak tutun bebişlerinizi bize bile dokunuyor o kokular onların minicik burunlarını tahriş etmesin.
merhaba
bende mart annesi olacağım inşaallahbebeğim için netten sab sabun matik aldım.içerisinde petro kimyasal maddeler yok doğal yani ayrıca türk malı
Hacışakir makinede erimiyor, ben kullanırken önceden bir tencerede eritip koyuyordum makineye, bu yüzden roxy e geçtim. bir sıkıntı yaşamadım. dalini ise bilmiyorum ama kullananların memnun olduğunu duydum.