deterjan ve temizlik malzemeleri

ehl-i keyf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
3.208
5.054
hayatımızı kolaylaştıran deterjan ve temizlik malzemelerinden hangilerini çok sık kullanırsınız?benim vazgeçilmezlerim domestos ve ciftir camlar aynalar için amway camsil yada clin camsildir,mutfak yağları güldal yağçöz kullanırım

Ersağ ürünlerini kullanıyorum ben. Özellikle yağçözünden çok memnunum. Nerdeyse domestos hiç kullanmam (sadece mutfak lavobasını beyazlatmak için )

Halıları kosla ile

Camlar cam sil ile

Genel temizlik Domestos ile

Çamaşır omomatik ile Yumoşla yapıyorum :21:

Kizlar,ben de banyo camlarini bir hayli ihmal ettim.tabi simdi su lekelerini çikaramiyorum.bana bir akıl verino_O

Amway banyo-wc ya da ersağ banyo-wc deneyebilirsiniz. Bunları bulamam derseniz cllitt bang banyo yu da kullanabilirsiniz. Ben hepsinden de memnun kaldım. Ayrıca temizleyip işlem bittiğinde pamuğa biraz vazelin sürüp bununla ovalayın duşakabini. su değdiğinde akıp gider, tutunup leke yapmaz.

Amway banyo-wc ya da ersağ banyo-wc deneyebilirsiniz. Bunları bulamam derseniz cllitt bang banyo yu da kullanabilirsiniz. Ben hepsinden de memnun kaldım. Ayrıca temizleyip işlem bittiğinde pamuğa biraz vazelin sürüp bununla ovalayın duşakabini. su değdiğinde akıp gider, tutunup leke yapmaz.
Ay harikasin canım. Teşekkür ederim :)) silit bengi bi deneyeyim.köpuk mü sivı mi?köpük olani kullandım.pek işe yaramadı.ya da ben düzgün uygulama yapamadım:/

banyo temizliği için sirke asidi (beyaz sirke) kullanıyorum, bazen asprin kullanıyorum. cam ve aynalar için clin elmalı, çamaşır için rinso, arada bir domestos...

Ben camlar için camsil kullanıyorum.
Banyo ve mutfak için yeni çıkan cif tüm yüzeyleri kullanıyorum.
Çamaşırlar için de perwoll kullanıyorum.

tüm yüzeyleri biz de kullanıyoruz evde. çok uğraşmak istemediğim ama temizlik konusunda da biraz takıntılı olduğum için en iyisi bu gibi geldi bana. sen yerlerde de kullanıyor musun onu?

domestosu ve cifi ağzıma dikip içerim, o derce seviyorum, kullanıyorum.

bide amway loc heryere

favorim cifin celik yuzeyleri ve vazgecilmezim hali ve koltuk silmek icin sivi arap sabunu :KK31:birde mis kokulu yuzey temizleyicim dixi

Ay harikasin canım. Teşekkür ederim :)) silit bengi bi deneyeyim.köpuk mü sivı mi?köpük olani kullandım.pek işe yaramadı.ya da ben düzgün uygulama yapamadım:/

köpükten ben de memnun kalmadım, sıvısını dene bence. Geçir ellere eldiveni, sık her yere, bulaşık süngerinin sert yeriyle ovala, biraz beklet. Sonra su tut bolca. ben böyle yapıyorum. Kurulayıp vazelini de sürdün mü oohh :)

köpükten ben de memnun kalmadım, sıvısını dene bence. Geçir ellere eldiveni, sık her yere, bulaşık süngerinin sert yeriyle ovala, biraz beklet. Sonra su tut bolca. ben böyle yapıyorum. Kurulayıp vazelini de sürdün mü oohh :)
Ay o silit beng çok iyi geldi.sildi geçti kireçleri.cok mutlu oldum.vazelinim bitmiş.daha alamadım.:KK48:sagol canım :KK15:

Cif Power Naturals Mutfak, %95 doğal içerikli vazgeçemediğim tek deterjan diyebilirim. Yer temizliği sirke, arap sabunu. Çamaşır için omo-yumoş. Renkli ve siyahlar için ise perwoll.

X