Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hepsini zorlayıcı buldum... kendi detoksumu kendim yapacagim sanirim cunku ne kadar planli yaparsam o kadar uymam gibi geliyor kibrit kutusu kadar peynir falan. maydonoz sabah kahvaltisinda oglen yogurt aksam hafif yemek ve ara ogunlerde galeta yeterli. onun dışında o gun ne varsa yemekte onu yerim sanirim..
aromalı su tarifi harikaBen de aynen bu şekilde düşünüyordum. Ki hala ayı mantıktayım. Kendimi hiç zorlamadım. kibrit kutusu diye ölçmedim peynirimi ama yağsız ve tuzsuz yedim. zeytinimi 5 tane yedim. yanına mevsimine göre domates salatalık biber ekledim. kışın kahvaltıda portakal yedim. ( hem posalı olduğu için sindirime de destek hem de şekerli olduğu için enerji veriyor. C vitaminini söylemiyorum bile) öğlenleri çorba salata et akşamları çorba salata sebze yedim. bazen öğünlerin yerini değiştirdim. ara öğünlerimde yoğurt ve ya laktozsuz süt ve yanına 4-5 çiğ badem ya da 2 ceviz yedim. tamamiyle sağlıklı beslendim. hiç aç kalmadım. hatta daha önceden 2 öğün yemek yerdim şimdi 5 öğün yiyorum. asla zorlanmadım. diyet yapıyorum psikolojisine sokmadım kendimi. 6 haftada 7 kilo verdim. şimdi korumaya geçtim. Ama en önemlisi sabah uyandığımda aromalı bir su duymuştum arkadaşımdan onu yaptım.
Aromalı Su: akşamdan 2 litre suyu kaynatın. 1 limonu 1 kaba sıkın biraz da kabuk rendeleyin. içine 3-4 tane karanfil atın. son olarak da 1 çubuk tarçın koyun. kaynayan suyu bu karışımın üzerine dökün ve kapağını kapatın. Sabah uyanır uyanmaz 2 bardak bu sudan için. hem zinde oluyorsunuz hem kan şekeriniz dengeleniyor. hem ödem atıyorsunuz. harika ve basit bir karışımla mükemmel sonuçlar alabilirsiniz. Suyun kalanını gün içerisinde canınız istediği zaman tüketebilirsiniz.