- Konu Sahibi sizdenbiri
-
merhaba kimse bırseycık yazmamıs benyazayım dedım bende isveç dıyetıne basladım bana cok cazıp geldi =) sen kac kılo verdın kız ?
Hoş geldin canım. Kilomu daha ölçmedim ama elbiselerimden çok belli kilo verdiğim. Bende merak ediyorum en yakın zamanda verdiğim kiloyu yazarım buraya. Benim problemim hep take away abur cubur yemek ya aç kalmak ya da fazla yemek idi. Buna bir son vermem gerektiğini hisetim. Şimdi doğal şeyler tüketmeye dikkat ediyorum iştahımı kontrol edemiyordum şimdi ne zaman ne ve ne kadar yiyeceğimi kontrol edebiliyorum.
İsveç diyetini bilmiyorum ama merak ettim şimdi bende. Diyet kulağıma zor işkence gibi geliyor benim ya detox doğal sağlıklı beslenmek daha hoş gelmiştir kulağıma hep.
Vermem gereken 12 kilom var ve iştahımı kontrol edemiyorum. Artık bit tabak sebze yemeği bile tutmuyor ve iki saat içinde açıkıyorum.
Vermem gereken 12 kilom var ve iştahımı kontrol edemiyorum. Artık bit tabak sebze yemeği bile tutmuyor ve iki saat içinde açıkıyorum.
çok sevındım senın adına zaten beselenme alıskanlıgını degıstırmek demek yavas yavas kılo vermek demek enguzelı ve saglıklısı o tabıkıde ... Yalnız benım kısa surede mucızevı sonuclar elde etmem lazım enaz 8 kılo vermem lazım 15 gunde ve isvec dıyetı 13 gun suren bır dıyet harfı harfıne uyuldugunda sonuc harıka olabılıyor... bıraz agır bır dıyet cok olmasada ama ben azcık renklendırıyorum onu ek ılave urunlerle abartıya kacmadan.. yarın lısteyı paylasırım goz atarsın
bugun ikinci gunum adet donemımdeyım ve ben bı kötü bişi yaptım az önce
Ne yaptıııın ?
Ben bu diyet listelerini sevmiyorum ya sadece listede olan şeyleri yemem mecburiyet ya yapamıyorum ben. Salam da sevmem ben sanırım bu diyet bana göre değil. Akşamları da yiyorum canım domates salatalık yeşil soğan evde ne varsa salata yapıyorum bir kaç zeytin limon oooooh misssss. Bir dilim ekmek tost makinesinde kızartıp salatamla birlikte yiyorum ama her zaman değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?