Devam edip beklesemmi yoksa uzatmadan bitirsemmi ??? akiil ??

lelom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
7
0
86
36
Sakarya
--------------------------------------------------------------------------------

slm kizlar ,

Size Derdimi söyle acarak baslamak istiyorum...1 aylik beraberligim var sevgilimi taniyorum desem yalan olur cünkü hersey cok taze ve yeni onun icin aklim cok karisik..
yolun basindayken hersey güzel heycan vardi diyodum asik oluyorum diye ama bu askmiki... ??? kusku güvensizlik ve arada nefret edebildigim bir kisiyi Sevebilirmiyim??
Kendisinde cikarci bir huyu var cok uyanik ... budaa beni gidikce sogutuyo ?? acaba bekleyip zamana biraksammi yoksa hic umudun yok kizim bu cocukdan sana hayir gelmez mi dersiniz ???

Bidee söyle bi olay var dün kiz arkadasim ve onun bi erkek arkadasi beraber zaman gecirelim dedik yaa bana öyle geldii ama Kiz arkadasimla daha fazla ilgilendi benden...
Kiskanclikmi bu ??? ama kiskanclik olsa kizarkadasimdan da sogumazmiydim ?? negativ düsünmem gerekmezmi ??? ama inaninki öyle bi his yok icimde ahh bilmiyorum dün önceki gün uyuyamiyorum hep aklim bitmesi yönünde...!! fikirleriniZe ihtiyacim var elestirilere acigim...!!::uh m:

yok canım kafan da soru işaretleri oluştuysa hemen yol ver gitsin...

maalesef erkekler çok çıkarcı oluyor ve şunu daima savurum hassas kadın daima hisseder...

kız arkadaşına yakınlaştığını hissettiysen de doğrudur...

kendini sorgulamana neden olmasına izin verme yol ver gitsin ;)

doğru adam çıktığı zaman inan bana anlarsın tatlım ;)
doğru adam bozulmaz mı bozulur ama eğri adam düzelmez.

yaşın küçük sanırım öyle görünüyor.
çıkarcı diyosun,arkadaşımla ilgilendi diyosun hala heyecan duyuyorum diyosun..
canım senin ona hissettiğin şey aşk değil.
çekicimi buluyosun ne ?öyle birşey bence.hormonel yanii))))

benim erkeğim kız arkadaşımla veya bir kadınla benden fazla ilgilenecek ;))))

hiç şansı yok emin ol hiç şansı yok !!!

bence zaten ilişki için onu sevmk onunla vakit geçirmek için kendini zorluyorsun gibi geldi...

bence öyle viriyle mutlu olamazsın şimdiden bu kadar açık gördüysen bu kadar hoşuna gitmeyen yönü varsa emin ol ilewride daha çok gözüne batar e olan oncaa boşa geçen zamana oolur.

yol ver gitsin yenisine sağlk

bunu bir yerden hatirlar gibi oldum
sana söyleyim hemen bitir inanki sonralari hatirlamayacsin bile cünkü asik degilsin
tes edildi onaylandi-tatlicadiarzu-

o çocuktan bir cacık olmaz bence:1no2:
bir sürü paradokslar var.önceden yol ver aksi taktirde çok üzülürsün.amannnn böyleleri ile uğraşmaya bile gerek yok salla gitsinnn:teytey::lepi:

hormonal...yazdıklarını dön şöyle bir oku...heryerinden tezatlık akıyor...galiba küçüksün ve sen bile ne istediğini bilmiyorsun.
çocuk benim yanımda başka kıza bakacak he mi...basarım tekmeyi daha 1. ayınızda......

cnm zaman kaybı.sevilmeye layık birinin sende güzel duygular uyandırması gerekiyor.senin ilişkinde sanırım bu yok.çok güzel analiz edip yapman gerekenler için paçaları sıvamışsın bile.sadece alişkanlık olabilir.çok büyük anlamlar yükleme böyle erkekleresüprizzzzz

--------------------------------------------------------------------------------

slm kizlar ,

Size Derdimi söyle acarak baslamak istiyorum...1 aylik beraberligim var sevgilimi taniyorum desem yalan olur cünkü hersey cok taze ve yeni onun icin aklim cok karisik..
yolun basindayken hersey güzel heycan vardi diyodum asik oluyorum diye ama bu askmiki... ??? kusku güvensizlik ve arada nefret edebildigim bir kisiyi Sevebilirmiyim??
Kendisinde cikarci bir huyu var cok uyanik ... budaa beni gidikce sogutuyo ?? acaba bekleyip zamana biraksammi yoksa hic umudun yok kizim bu cocukdan sana hayir gelmez mi dersiniz ???

Bidee söyle bi olay var dün kiz arkadasim ve onun bi erkek arkadasi beraber zaman gecirelim dedik yaa bana öyle geldii ama Kiz arkadasimla daha fazla ilgilendi benden...
Kiskanclikmi bu ??? ama kiskanclik olsa kizarkadasimdan da sogumazmiydim ?? negativ düsünmem gerekmezmi ??? ama inaninki öyle bi his yok icimde ahh bilmiyorum dün önceki gün uyuyamiyorum hep aklim bitmesi yönünde...!! fikirleriniZe ihtiyacim var elestirilere acigim...!!::uh m:

1 aylık bir beraberliğiniz var ancak 1 ay gibi kısa bir sürede bu duyguları yaşamak, ilginç...çok sevseydiniz,bu duyguları hissetmezdiniz..bence zorlamayın kendinizi. siz bu çocuğu pek sevmiyorsunuz sanırım..aklınız bitmesini istiyorsa bitirin....

ilişki çok yeni ... ve evet dediğin gibi ilk ay heyecan olur ; tanımazsın ama bu çekici gelir...
yine de ilk bir ay görmek istemezsin bunları ... ama sen görmüşsün... demek ki kör olmadın henüz sevginden...

gördüklerin ; ve yorumladıkların hoşuna gitmemiş ... zaman geçtikçe daha çok bağlanırsan bunları gözardı edersin... o yüzden en başta ne seni rahatsız ediyorsa bu mutlaka devam edecek... sadece sen görmezden geleceksin ; nereye kadar dayanırsan...

bence de vakit kaybetme ... içine sinen biri mutlaka çıkacaktır ve bunları sana hissettirmeyen... :)

yok canım yok bunları sana düşündüren bir çocuktan bi halt olmaz bence.kız arkadasınla ilgilendiğini hissetmek ne demek ya:uhm:
allah korusun öylelerinden.

daha başında böyle ise sonu yok bu ilşkinin
bence hiç uzatma ilerde daha çok üzülmemen için yol ver gitsinnnnnnnnn

aşkı da biliyorum aşık olmadan şans vermeyi de...olmuyor genelde...aşık olsan zaten gözün görmezdi onun çıkarcı kişiliğini yol yakınken ayrılmalısın...ama sakın pişman olma çıkarcı bir erkek evliliğinde de cıkarcı olur..

eğer doğru insan olsaydı zaten aklında bu kadar soru olmazdı...
bencede yol yakınken bitir gitsin..
o çocuktan sana ne köy olur ne kasaba..
eğer hisssetklerin doğruysa senden sonra arkadaşına yazılır zaten.. bekle gör :)

Back
X