Kızlar sevgilimle 2 bucuk aydır beraberiz onceki konularımda detaylı yazmıstım herseyi.
Biranda basladık herseye 2 haftada sevgili olduk ama sanmayın ki öle aklımız ki hava sürekli ilişki kuran birileriyiz.
İkimizin de 3 yıl boşluktan sonraki sevgilisiyiz.
Zamanla bazı hareketleri bni ondan soğuttu örneğin kız gibi ağlar cok duygusaldır .
Cimri olduğunu düşünüyordum bunu paylastım onla meger bn calısıyorm o calısmıyor diye cekiniyormus baba parasıyla artistlik tasladığını düşünürüm diye dengeliyormus hesabı coğu zaman.
Birde kendisini begenmiyordu önceki ilişkilerinde terkediliği için hep özgüveni gitmiş..
İyi yönlerine gelince beni cok seviyor taparcasına asık bana hayatını bana adadı bu kısa süre zarfında tek istediği benim resmen arkadasları zaten cok yoktu ama benden sonra hiçbirini istemedi öyle.
Ünivertsitedeyiz aynı okulda sürekli dipdibeydik nefes almadan.. bi haftasonu ayrıydık.
Bu süre zarfında gelgitlerim olmaya basladı soğumus gibiyim ama ona sölemedm basta sonra tutamayıp kendimi söledim 3-4 gün önce mahvoldu ama bnde mutlu değilim. Psikolojikmen ilişkiden de korkuyorum kaçıp gidesim tek basıma acı cekesim var içimi kemiriyo evlencği kişi böyle birimidir düşünceleri filan diye. Aşık değilim sadece seviyordum güvenilir ve beni cok seviyor.
Şimdi ara verdik 1 hafta hiç konusmamaya yine karsımdas cok ağladı bni soğutuyo bu durum ama elinde değil karakteri öyle duygusal baya.
Şimdi daralıyorum ara ara 2 gündür arasam mı diyorum dönmek istiyorum bi yandan yine soğurum diye korkuyorum onuda iyice yalama yapmak istemiyorum. Çok kararsızım..
Anızda sevdiğinden böle başlarda soğuyup düzelen varmı ilerde aşık olunabilir mi?
Sizde suan terkettim gibi durum ama pişman olurmuyum bu tarz bişe yaşayan varmı
Kizlar butun olaylar ustune konusmadik iki uc gun o cok kotuydu duzelecegini soyledi psikolojime laf geciremiyorum. Psikologa gidecegim.
Devam.etmek istedim ya olmazsa diye ilerde yine ayriliriz diye uyuyamadim dusnmekten birden bitsin dedim kabul etti. Son kez buluscaz bu hafta ici konusalim ayrilsak bile dedim bicak gbi kesip atamiyorum. İlgisini ozluyorum bosluktayim. Birdaha onun gbi beni seveni bulamicam gibime geliyor aldatmayan etmeyen

Cok umutsuzum ne onla ne onsuz :///

((