• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

umursamaz biri olmak istiyorum

Bir ilaç bağımlısı olmaktan korkmasam gerçekten başlamayı düşünüyorum bazen..
Beyin kimyasını bozan ağır ilaçlar elbet var ancak onlar daha ağır psikiyatrik sorunlar için oluyor. Bence bir psikiyatriste gidip hafif bir ilaç desteği isteyebilirsiniz.

Ben daha önce ihtiyaç duyduğum dönemlerde iki defa kullanıp bıraktım ilacımı. Başlarken ve bitirirken dozaj kurallarına çok dikkat ettim, yan etki veya yoksunluk belirtisi gibi durumlar yaşamadım. Şu an üçüncü defa kullanıyorum, bir sorun yaşamadım yine.

herşeyi kafasına cok takan biri olmak beni ve çevremi cok kötü etkiliyor. herşeyin en kötü senaryosunu kafamda kurup o kötümserlikle yaşıyorum. mesela eşim,eşimin ailesi mesela iş hayatım vs vs..şimdi bunları burada tekrar etmek istemiyorum daha öncesinde hepsiyle alakalı konular açtım. ben gercekten de umursamaz biri olmak istemiyorum. eşimin ailesinden biri,müdürm,iş arkadaşlarım her kimse canımı sıkacak bişey mi yaptı(tabi aşırı durumlar değil de) onları sallamayıp umursamadan hayatıma devam etmek isterdim. belki bu şekilde hayat daha cekilir hâle gelirdi. kafaya bu saçma insanları takmak yerine umursamayıp o enerjimi kendime bebeğime veririm.bunu becerebilen var mı ?
İnsanların düşüncesi onları bağlar senin dusuncen seni ilgilendirir
O kisilarin davranışı düşüncesi senin üzerinde bir etkisi yoktur.bunu kabullenince rahatlayabilirsin

Ah kuzum öyleydim bende karamsar,fazla iyimser,alıngan,narin,sürekli kafaya takan herşeyi düşünen ...
Kırk oldum ve hala öyleyim😄
Başkasının çocuğunu düşünürüm, zorbalanan kocasını düşünürüm , kötü haberlerin günlerce etkisinde kalırım, onu mu demek istedi bunu da demek istedi diye birde döndür döndür düşünürüm .
Düşünürken sinirlenir tekrar yaşar olurum,
Ortamda gerilimden kaçar sonra neden ağzının payını vermedim ki tekrar düşünürüm.
Soğan dograrken,evi supururken,zihnin savaş halinde gerginlesir..
Aah zor zor derken derken ömür bitiyor .
Arıza kişiler,görüştükten sonra kötü hissettirenler,emrivaki çok yapanlar, hiç sebep yokken kötü hissettirenler . Çok şikayet edip sorumluluk almaktan kacinanlar, evde zebani dışarda melek görünümlü ler.. çok dedikodu yapanlar.
Heh bunlardan uzaklaşınca iyi oldu ,kaygılarım, huzursuzluğum m azaldı .

Böyle böyle şekil alıyoruz .
Yetişkin bedeninde çocuklar geziyor heryerde..
Sonra gelde alıngan olma.
Kafaya takma..

Eklentiler

• Screenshot_20250530-103529.webp
    Screenshot_20250530-103529.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 8
  • Screenshot_20250530-103534.webp
    Screenshot_20250530-103534.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 6
Back
X