Devam etmem gerekir mi?

yumurtalisucuk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
61
18
38
Öncelikle ilişkimden bahsetmek istiyorum. Erkek arkadaşım ile aramızda 10 yaş var ben 19 o ise 29 yaşında ama çok iyi anlaşırız. 2kez hafif tartışmışızdır küslük bile olmaz. Çocuk gibi olur yanımda, ailesine anlatmış beni resmimi göstermiş. Babası dışında kimse bir şey dememiş, yaş farkı çok fazla demiş. Mantık evliliği sana uygun olur demiş oysa ki insanın severek yaptığı evlilik en mantıklı olandır ben böyle düşünüyorum. Erkek arkadaşım babamla kavga ederek bu konuyu söylemek istemiyorum dedi. Yurt dışında yaşıyor tek başına 1ay sonra temelli geliyor. Yıllardır ayrıyım geldiğim gibi aramı bozmayayım diyor. Haklı da fakat babası ayrıl dediğin de ya silerse korkusu oldu içimde. Çünkü bana yarın öbür gün aramızda sorun çıkar ayrılırız üzülürsün diye korkuyorum dedi sanki sadece ben üzülecekmişim gibi. Siz yerimde olsanız ne yaparsınız ben böyle konuşmasından sonra ben den vazgeçebileceğini düşünmeye başladım çünkü.

Yurt dışında yaşıyor dediğinize göre tanıştıginiz yer internet üzerinden mi diye düşündüm... Sizi gerçekten seviyorsa babasına kabul ettirebilir diye düşünüyorum... :KK69:

Yurt dışında yaşıyor dediğinize göre tanıştıginiz yer internet üzerinden mi diye düşündüm... Sizi gerçekten seviyorsa babasına kabul ettirebilir diye düşünüyorum... :KK69:
Evet, konuyu bahsettiğim bir arkadaşım da öyle dedi. Hemen pes etmek yerine çabalaması gerekir. İnternet üzerinden tanıştık biraz öyle oldu. 😋

Daha 19 yaşında gencecik saf duygularla sankı tek o varmış gibi saplantılı sevecek yaştasın. Seni belki bırakırım tarzı konuşan adam bırakmasın diye bişey yapma. Olduğun gibi kal. Evlilik aşk sevgi aile onayı gerektiren şeylerdir duygusal anlamda. Amaaaaa aile sen istiyorsun diye onaylar zaten. Karşı çıkana kabullenış sergileyen bir adamdan eş olmaz. Gidişata bak ve koparsa kopsun ilişkiniz.

Daha 19 yaşında gencecik saf duygularla sankı tek o varmış gibi saplantılı sevecek yaştasın. Seni belki bırakırım tarzı konuşan adam bırakmasın diye bişey yapma. Olduğun gibi kal. Evlilik aşk sevgi aile onayı gerektiren şeylerdir duygusal anlamda. Amaaaaa aile sen istiyorsun diye onaylar zaten. Karşı çıkana kabullenış sergileyen bir adamdan eş olmaz. Gidişata bak ve koparsa kopsun ilişkiniz.
Evet kendimi değiştirmeyeceğim ağırdan satacağım ve cidden babasını ikna etmeye çalışmayacaksa hiç gerek yok

Evet kendimi değiştirmeyeceğim ağırdan satacağım ve cidden babasını ikna etmeye çalışmayacaksa hiç gerek yok
Aynen öyle sonra senin zorunla evlilik olursa en ufak tartışmada senin başına kakar o yüzden sen olduğun gibi ol bırak seven erkek sevgisinin arkasında durur

Benimde nişanlımla aramda 10 yaş var ama ben 27 yaşındayım sen daha çok küçüksün iyi düşün benim yaşımda bi nebze uyum sağlayabiliyorsun ama sen kaldırabilir misin ? Sadece bu anlık düşünme

19 yaş gelecek evlilik ve ilişki düşünmek için çok çok çok erken bı yaş . Daha çocuksun bazı şeyleri göremiyorsun acele etme

Daha cok gencsin, ileride bu konuyla yiprandigin icin cok pisman olacaksin ama is isten gecmis olacak.
Kendi yasina, kültürüne göre reel hayatta tanidigin biriyle evlen.
Ama yasin olgunlasana kadar kimseyle ciddi bir adim atma, yazik olur.

Back
X