Bebek Beslenmesi devam sütü?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

guldem26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
67
3
96
Konya
arkadaşlar belki saçma bulacaksınız ama bu konularda hiç bilgim yok şu devam sütü denilen şey mutlaka ek gıdalara başlandığında verilmeli mi?Devam sütü hangi durumlarda kullanılıyor bebeğim 5 aylık oldu ek gıdalara başlıyacağız bu ay şimdiye kadar hep emdi sütümde yetiyor..

ek gıdaya başlamak için acele etmeyin 6 aya kadar emzirmeniz normal karşılanır ilk altı ay sadece anne sütü sonrasında anne sütüyle birlikte yavaş yavaş ek gıdalar verilmeye başlanmalı ama bebek zorlanmamalı

Son düzenleme:

kesinlikle devam sütü kullanmak zorunda değilsin.benim kızım 8 haftalık daha ama yeğenlerimden biliyorum 6 ay dolunca direk ek gıdaya geçebilirsin hemde sütünüde yine verirsin yanında .benim yeğenlerimde 1.5 yaşına kadar kesinlikle anne sütünden başka süt girmemiştir ağızlarına.ve inanılmaz sağlıklılar .bende öyle yapmayı planlıyorum allah sütümü devam ettirise

canım emziriyorsun işte ne güzel.Bebeğinde doyuyormuş maaşallah.Kilo alımı iyise hiç başlama devam sütüne.Zaten 6.ayı doldurduktan sonra ek gıda vereceksin o zamanda emzirmeye devam.Sütün yetmediği ya da doyurmadığı zamanlarda devam sütü verebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…