Devaml Arkadalar ile tatil istiyor...

zergi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
41
0
86
Balıkesir
defalarca gitti zaten kafası çocukları kaldırmıyormuş.sende çocuklarla git diyor.sizce aldatıyormu veya derdi nedir bunun?

Hayret birşey ya, çocukları beraber yapıyorsunuz ama kafa dinlemek nedense hep beyefendilerin hakkı oluyor :oklava: Senin canın yok mu? Hem ayrı ayrı tatil çok saçma.Kabul etme bence.Aldatıyor mu aldatmıyor mu o konuda birşey diyip durduk yere günah alamam :delphin:

canım aldatıp , aldatmadığını bilemeyiz ama davranışları insanın içine kurt düşürmüyorda değil.
hem ben bu evli erkeklerin yalnız tatile gitmelerini de anlamış değilim.

Ne demek çocukları kafası kaldırmıyormuş? Babanın evinden mi getirdin o çocukları? Yaparken iyiydi şimdi çocuklar kafasını şişiriyor öyle miiii?
Valla güzelim kusura bakma ama senin kocana tahammül etmek zor. Ben olsam asla izin vermem. Aldatıyor mu bilmem ama, malesef sorumsuzluğu ayan beyan ortada.
Ne adamlar var yahuuu, sinir oldum akşam akşam.

Evli barklı erkeğin yalnız tatilde ne işi var yaa... Çocukları kaldıramıyormuş kaya kovuğundan mı o çocuklar...
Defalarca gitti zaten diyorsun bence müsade etmemeliydin.

ne işi vramış tek başına tatilde ben olsam asla yolllamazdım
gidersede bidaha kapıdan içeri almazdım
ohh ne ala memleket

ayrı ayrı tatil yapmak ne demek
bi de çocukları kafası kaldırmıyomuş hayret bişey sanki sen tek başına yaptın

Valla madem beyfendinin kafası çocukları kaldırmıyor sende aynı şekilde kafam kaldırmıyor diye 10-15 gün bırak çocukları başına git tatile bakalım nasıl oluyormuş.

Valla sadece aldatıyor aldatmıyor sorusunun cevabını arıyorsan onun cevabını anca goncandan alırsın. Tek başına her tatile giden aldatıyor olmaz herhalde.:)

defalarca gitti zaten kafası çocukları kaldırmıyormuş.sende çocuklarla git diyor.sizce aldatıyormu veya derdi nedir bunun?

üstelik defalarca gidiyor ve de siz izin veriyorsunuz. bak sen.
aldatıp aldatmadığı meçhul bile olsa, yalnız erkeklerin tatilllerde, ,az çok neler yaptıklarını duyuyoruz.
maşallah, çokta pişkin. çocukları kafası ,kaldırmıyormuş. peki sizdeki ne... kafa değilmi:delphin:. sizin nasıl kaldırıyor??.
bencillikten başka bir şey değil yaptığı.
sizde deyin o zaman,benimde kafam kaldırmıyor. bir kaç hafta şu çocuklara bak ben bir tatil yapayım .
ne diyecek bakalım.:delphin:

Son düzenleyen: Moderatör:
o çocuklar ikinizin değil mi pardon?
çok bencilce ve ben olsam asla müsade etmem, hele böyle çirkin bir bahaneden sonra :kızgın:

bu ne saçmalık...bu ne bencillik...madem bekar zamanlarını özlüyor,boşanın tatilinede gitsin,barına da,gece gezmesinede..vsvs
çocuklardan nasıl kafası şişiyor Allah aşkına..bütün gün evde olup çocuklara bakan sizsiniz..akşam eve gelince 3-5 saat çocukları görüyor ve kafası şişiyor öyle mi?eşiniz çocuklarınızı sevmiyormu?onlarla vakit geçirmesi,dersleri,ahlakları vs ile ilgilenmesi gerekmez mi?çocuklar kafamı şişiriyor çokkkkkkkkk yoruluyorum diye tataile çıkmak istiyor birde yanlız..............

acmadım bütün mahalleye resil etti çirkef hareketler yapıyo.parayı keser herkese rezil eder boşansan bi dert boşanmasan başka dert

acmadım bütün mahalleye resil etti çirkef hareketler yapıyo.parayı keser herkese rezil eder boşansan bi dert boşanmasan başka dert

bu adamı hala çekiyormusunuz.
boşayın gitsin.
çirkefçe davranan hakkı budur bence.

kafası çocuğu kaldırmıyomuşta 2.nie yapmışkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsoçocuklarla git derken nereyi bahsediyor tatilemi??? kendi herzaman arkadaşlarıylamı takılıyo sizde evde çocuklarla dört duvarı içinde...........tatil kimn hakkı kafa dinlemek kimin hakkı????????????canm inş aldatma değildir onu sen daha iyi anlarsın herhangi bi haeketinden şüphelenmedinmi?...nie beraber gitmiyorsunuz tatile çocukları annene yada k validene bırakmayı denesen olmazmı ??

offffff canm allah yardımcın olsun..........boşan demekde öyle kolay ama ortada çocuklar var onlara n olcak?

ya böyle insanlarda var işte:S
size yazık değilmi:S
tatil sizinde hakkınız
hemde hepberaber ailecek olan bi tatil.
daha öncede gndermemeliydiniz tatile

ben tatile yanlız çocuklarla gidicekmişim iyide herzaman böyle olmazmı devamlı ilişkisinden degil günlük aldatma aklıma geliyo.çalışmıyorum turkiyede boşanmak dert böyle adamda dert..nasıl ıslah olur bilmiyorum.

Back
X