Devamli adet olmak

sevdigimmm

.
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2015
511
413
103
Merhaba arkadaslar. 11ay once sezeryan dogum yaptim. 3aya yakn lohusa kanamam surdu. Ardindan bu zamana kadar 2 haftada bir 1hafta bir adet oluyrm 15gun 1hafta suruyor. Farkli birkac dr.a gittim. Kimi emzirmeden kaynakli dedi, kimi enfeksiyon, kimi yumurtaliklarindan. Polikistik overim var. Basina hic boyle birsey gelen varmi artik cok bunaldim. Nasil basa ciktiniz bu durumla.

Bi arada bebegim dogdugunda 1ay emmedi sonra aldi simdilerse ise tadimlik emiyor doyumluk degil :KK43:
1 aysonra almasi mucize gibi birsey
Senide tebrik ederim vazgecmedigin icin
1 damlasi bile şifa
Ayni dr a gitsen belki tedavilerle duzeltir
Kanama kesici hap veriyormu

1 aysonra almasi mucize gibi birsey
Senide tebrik ederim vazgecmedigin icin
1 damlasi bile şifa
Ayni dr a gitsen belki tedavilerle duzeltir
Kanama kesici hap veriyormu
Ay ilk basta cwp icin tesekkur ederim. Emzirmekten hic vazgecmedim. Bana herkes dedi emmez artik 1ay oldu cok zorlandim ama basardim sukur 1ay sonra aldi ama gogsume alistirmam nerdeyse 6ayimi aldi. Kendi dr.uma gittim ilac verdi ilaci kullandim kesildi ama ilac bitince tekrar basladi hala daha devam ediyor yani kendi dr.umada birkac dr.a da gorundum ama farkeden hic birsey yok. Sadece en son gittigim dr. Emzirdigin icin dogru ilaci veremiyorum diyor.

Ay ilk basta cwp icin tesekkur ederim. Emzirmekten hic vazgecmedim. Bana herkes dedi emmez artik 1ay oldu cok zorlandim ama basardim sukur 1ay sonra aldi ama gogsume alistirmam nerdeyse 6ayimi aldi. Kendi dr.uma gittim ilac verdi ilaci kullandim kesildi ama ilac bitince tekrar basladi hala daha devam ediyor yani kendi dr.umada birkac dr.a da gorundum ama farkeden hic birsey yok. Sadece en son gittigim dr. Emzirdigin icin dogru ilaci veremiyorum diyor.
Sagligini bozmuyorsa birsure katlanacaksin artik gecmis olsun

Back
X