• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devamlı yemek istiyorum :(

Dipso

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2016
96
11
8
Slm hanımlar çok moralim bozuk boyom165 cm kilom 78 devamlı yemek yemek istiyorum devamlı aç hissediyorum pko var bende yedikçe kilo aldıkça adet olmuyorum ve daha çok şişiyorummm bana yardımcı olun lütfen bi yeme isteğimin önüne nasıl geçebilirim kocam la problem yaşıyorum be kendimi çok kötü hissediyorum kiloluyken spor yapamıyorum 2 tane küçücük k çocuğum var pek dışarı çıkamıyorum

Evde oturmayın.

İnsan evde oturdukça sırada ne yesem diye düşünüyor.

Alın bir kitap çıkın parkta oturun oynayan çocukları seyredin.

Maddiyatınız varsa dansa kursa gidin. Daha da iyisi iş bulun çalışın:)

Bir doktora görünmeyi ihmal etmeyin. Tüm tahlilleriniz yapılsın. Diyetisyene de gidin tabi.

Boyuna göre 10-13 kilo gitse iyi olur. Diyetisyene gitmeyi denesen? Ben de böyleydim depresyondan yedim yedim kilo aldım. 20 kilo verdim diyetisyenle. İnsan kafasında isteyince yapıyor.
Aslında gittim ama bir türlü uygulayamadım problemim bu :(

Evde oturmayın.

İnsan evde oturdukça sırada ne yesem diye düşünüyor.

Alın bir kitap çıkın parkta oturun oynayan çocukları seyredin.

Maddiyatınız varsa dansa kursa gidin. Daha da iyisi iş bulun çalışın:)

Bir doktora görünmeyi ihmal etmeyin. Tüm tahlilleriniz yapılsın. Diyetisyene de gidin tabi.
İki tane küçük çocuğum var 1 ve 2.5 yaşında onlarla hiç biley yapamıyorum dışarı çıkmak işkence gibi geliyor

Çocuklarıma bakıcak kimse YOkben spordayken

Al çocuklarını parka çık. Onlar oynasın sende parkın çevresinde 15 tur at. Bazen parklarda spor aletleri de oluyor belediyelerin. İsteyenin bahanesi olmaz. Sen önce içinden iste. İnternette evde bile yapılacak hareketler var egzersiz için. Senin önce psikoloğa gitmen lazım bence çünkü içinden geldiğine inanamadım ben kg verme isteğinin. Sadece serzeniş.

Depresyonla karisik insulin direnci.

Iki sene once 60 kiloya dusmustum ve bir sure de korudum.

Karatay diyetine uyarsan sen de verirsin ama ben su an yapamiyorum.
Bende de ünsilin direnci var glifor kullanmam lazım ama çok rahatsız ediyor beni ben geçen yıl 54 kiloydum ama şuan bu durumdayım

Back
X